A külföldi vezetőknek általában elég a fogadó ország által biztosított szállítás, a magyar kormányfő ebben is kivételt képez. A protokoll durva felrúgása mellett ebből nagyobb baj is lehet.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

93 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Vajon a többi meghívott hogyan oldotta meg ? Mindeki vitte a kisvasútját is ?
Dr. Felipe
@verőce21: tegnap, 23:12

Tévedsz mert nem az "elizé" palota volt a tüntetés kindulópontja, az csak a fogadás helyszíne volt. Gondolom nézett nagyot a francia miniszterelnök mikor vicctor megjelent a tehénszaros kisbusszal az "elizé" palota előtt. Hát én pont ezt vátram a csuti bugristól.
Ha esetleg Magyarbajdzsánba jönne a francia miniszterelnök, gondolom nem egy kis "citrojennel" hajtat be a parlament elé hanem megtiszteli a magyarokat a protokoll alapvető szabályaival.
Mondjuk a francia miniszterelnök nem is mostanában fog hazánkba látogatni, mert csak egy döglégynek nézi a csuti vicctort.
Csizmás Kond
@Toby: na nehogy...mert a propin nem közlik az szenzáció lenne...
...szóval mindegy honnan másolsz de ha valaki azt már olvasta akkor attól nem esik hanyat...
verőce21
@Dr. Felipe: "...Gondolom nézett nagyot a francia miniszterelnök mikor vicctor megjelent a tehénszaros kisbusszal" - Te bolond vagy, ha azt hiszed, a "francia miniszterelnök" az utcán várta OV-t!
Dr. Felipe
@verőce21: ma, 21:05

Te mafla, hol írtam olyat hogy az utcán várta? A lépcső tetején várta a vendégeket, vicctor a lépcső előtt szállt ki tyúkszaros kisbuszából. Szépen bemutatkozott a bugris mondhatom de a magyarok többsége elhatárolódik a csuti kanásztól. Csak a verőce félék tapsikolnak neki.
verőce21
@Dr. Felipe: (21:50) De mi mást tehetett volna OV.? Ha azt "írták a meghívóban, hogy mindenki oldja meg saját maga a reptérről a bejutást..."?
Mert az államfőknek, miniszterelnököknek az Elysée-palota volt a terrorizmus elleni menet kiindulópontja.
"A világ vezető politikusai autóbuszon érkeztek a francia elnöki hivatalból, ahol Hollande előzetesen vendégül látta őket."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.