Bayer Zsolt, vagyis Orbán Viktor magyar hangja totál berágott attól, hogy "az aljas farizeus" amerikai ügyvivő Szent István intelmeit emlegette.

„Alig van unalmasabb, egyszersmind képmutatóbb dolog, mint Szent István királyunk intelmeiből ezen passzust idézni” – írja Bayer, majd hozzáteszi, hogy ezt ráadásul csak azok teszik, akik amúgy gyűlölik Szent Istvánt, a magyar hagyományt. Aztán ő is idéz a királytól és üzen is a vasárnapi zárva tartás elleni tiltakoznak. „Ha tehát valamely pap vagy ispán vagy más hívő személy vasárnap olyan valakit találna, aki ökrökkel dolgozik, vegyék el tőle az ökröt, és a várnépnek adják eledelül. Ha pedig lovakkal dolgozik, vegyék el a lovat, amit ura, ha akarja, ökörrel megválthat (…).” A Fidesz-alapító újságíró Szent Lászlót is citál, hogy megvédje barátja, Orbán Viktor bevándorlásról mondott szavait. Egyébként szerinte „úgy van az jól, ha az érkező, a vendég alkalmazkodik a befogadókhoz. (...) Aztán pedig nem mészárol le embereket, ha azok olyasmit mondanak, írnak vagy rajzolnak, ami nem tetszik nekik. Ha pedig erre képtelenek vagy nem hajlandók, akkor takarodjanak haza. Nem majd, nem is hamarosan, hanem azonnal. A Magyar Hírlap publicistája a szabados sajtószabadság ostorozása után visszatér Goodfriendhez. „Mert annál tényleg nincs nagyobb pofátlanság, mint hogy egy amerikai potentát mer bármit is mondani bevándorlásügyben. Csak azért, mert a mexikói határon sok száz kilométernyi kerítést építettetek, Goodfriend, és tűzparancs van érvényben arrafelé. Ott több ember leli halálát, mint lelte a berlini falnál. Úgyhogy nektek kuss, ha a bevándorlás kerül szóba!”

- írja Bayer a Magyar Hírlapban.

István király Imre herceghez intézett intelmeinek linkjét osztotta meg követőivel a Twitteren André Goodfriend hétfőn, miután Orbán Viktor előzőleg arról beszélt, hogy rossz a gazdasági bevándorlás, és „nem akarunk tőlünk különböző, kulturális tulajdonságokkal és háttérrel rendelkező jelentős kisebbséget látni magunk között, Magyarországot szeretnénk Magyarországként megtartani".

170 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
Jézus utolsó szavai: Bocsáss meg neki (k), Uram, mert nem TUDJA (ÁK), mit cselekszik(enek!)
Gratulálok a nemzetthyek eszének az óriási empátiájához.
Sikerült 600 ezer magyart megbántania, megsértenie!
Hogy miért?Mindezek tükrében kérdezném:
Melyik kormány, melyik miniszterelnök vezetésével találta ki, és bocsájtotta ki a Letelepedési Államkötvényt, 2012-ben?
Ön szerint a Letelepedési Államkötvényt vásárlók politikai menekültek, vagy gazdasági okokból kívánnak magyar állampolgársághoz jutni?
Eddig hány külföldi jegyzett Letelepedési Államkötvényt, egyenként 250.000 euró értékben (nagyjából 80.000.000 Forint)? (Meg sem merem kérdezni, hogy ez nem emlékezteti önt a prostitúcióra?)
A Letelepedési Államkötvényt jegyzők nem más kultúrához tartozó emberek? Ők mind politikai "menekültként érkeztek"?
Ki hazudott akkor, amikor ön azt nyilatkozta, hogy "mi nem fogjuk megengedni, amíg én vagyok a miniszterelnök addig biztosan nem, és amíg ez a kormány van, addig biztosan nem fog megtörténni, hogy a bevándorlók célpontjává váljon Magyarország"?
Ki adta ezt az ön szájába? Gyurcsány? Az utcán tüntetők? Goodfriend? Merkel? Ki?
Akkor ön már nem miniszterelnök? Lemondott már? Esetleg leváltották?
Kell önnek tolmács? Más szakember?
Hát hogy nincs szükségünk gazdasági menekültekre, mert az ország a miénk, magyaroké.
Tisztában van azzal, hogy a 600 ezer magyar miért ment ki a nyugati országokba?
Megmondom. Mert gazdasági menekültek, ugyanis itthon nem jutottak munkához, ezért nem tudtak normálisan megélni.Ráadásul nem Baku felé mentek. Érdekes, nem?
Általam egyáltalán nem tisztelt nemzetthyek esze! Mi lenne, ha ugyan ilyen elhatározásra jutnának az EU-s országok vezetői, mint az "élő isten Viktor?
Ha hirtelen a nemzetmegvezető nézetét átvennék és hazaküldenék a magyarokat, hogy az ország a németeké, hogy az ország a briteké, hogy az ország a franciáké.
Ha jelentős kisebbségeket nem szeretnének látni, mint ahogy a FideSS maffiavezére sem.
Mit tenne? Mit gondolna?
Erre nem...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Ez a bajer elvétette az irányt. Pont annak mondja a nagybetűs KUSS-t, akik egykor 3000 ezer koldusnak, majd 56-os "disszidenseknek", most pedig ebből az országból elmenekülő magyaroknak ad betelepedési engedélyt.
És ha már erről van szó, kifelejtette Angliát. Londonban lassan több magyar fog "betelepedni", mint amennyi lakosa van mondjuk Debrecennek.
Ez az ember olyan hülye, hogy mutogatni kellene, no nem az Állatkertben, mert ott tisztességes állatok élnek, de mint cirkuszi bohóc? No annak sem mert az egy tiszteletre méltó foglalkozás. Tehát most hiányzik igazán, nagyon a bezárt Lipót mező.
tivoli
@keresztapa: ma, 11:40
Ami a gyarmatokon folyik az csak akkor hírérték, ha gyarmatosító lesz áldozattá.
spu00
Talán meg kellene tanulni a magyarok történetét, s annak függvényében kritizálni. Sz.t István korában már magyarok uralták a Kárpát medencét, ami nagyon nagy terület volt, s ezért engedte, s hívta István a bevándorlókat, mert így növekedett az alattvalók, s ezzel egy időben az adózok száma, s az ország védelmi ereje. Az évszázadok során elszenvedett vereségek miatt csökkent az ország lélek száma-tatár, török stb.-pótolni kellett a vesztességeket, s így behívtak különböző nemzetiségeket- jászok, kunok, németek stb.-akkor ez volt a demográfiai program.
A századforduló 3 millió koldusa az első világháború eredménye, s az USA örömmel vette a dolgozni szerető és tudó magyarokat és más nemzetségeket, s akkoriban nem egy dolgozó és tiz eltartott vándorolt ki, s ez vonatkozott 56-ra is . A magyar mindig elfogadott volt Amerikában. Mérnököt, orvost most számolatlanul fogadna, az agy elszívás folyamatos náluk, a gazdasági, képzetlen bevándorlóknak még azt sem teszik meg amit O.V megtesz, tehát nincs joguk kritizálni.
Különben ne tévesszék össze a munkaerő szabad vándorlását, mint EU-s jogot, a gazdasági, munkára alkalmatlan bevándorlók ügyével.Az erre fordítandó milliárdok nem állnak rendelkezésünkre, hacsak Önök önként nem mondanak le különböző pénzbe kerülő jogaikról. Szeretném hallani, olvasni ebbéli ígéreteiket. Egyébként Bayer Zs. nem írt butaságokat, csak Önöknek semmi sem jó ezen az oldalon. Ilyenkor azt ajánlom mindenkinek, hogy gondoljanak bele a 2010- s folytatásban, s annak várható következményeibe, mely szerencsére nem következett be.
kukac50
Bayer nagyon félre érti ennek az intelemnek az üzenetét!
mariaberta
@kukac50: Nagyon finoman fogalmaztál, pedig ez a pasas csak saját stílusát érti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.