Egy salátarendeletbe eldugva szigorította az Emmi, a rászoruló idősek közül kik jogosultak házhoz jövő segítséget kapni a mindennapokhoz. Papíron mostantól kevesebb lesz a rászoruló.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Sátánfajzatok!!! Sok az idős ember úgy e??? Valahogy el kell takarítani őket!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
abacs62
"Cigánybáró,"Remélem abba a törvényekbe, amit hoztál a "zemberek" jobblétre szenderülése érdekében, abba fulladjál bele te utolsó féreg,,
nezelodo
Na ezt majd nem felejtik el végrehajtani, mint a nagy csinnadrattával beharangozott béremeléseket, némelyik rétegnél! Mondhatom finom úri keresztény társaság.
karma1
Ugy latszik, mar nem talaltak mas modot a statisztikak szepitesere... Ahogy kiesnek az emberek a "munkanelkuli" kategoriabol azzal, hogy akar EGY orat is dolgoznak kozmunkaban, ugy esnek ki mindenfele segelyezesbol az idos emberek is.

Mint ahogy a csokkent munkakepessegueknek sem nott ki egyik naprol a masikra a labuk vagy a kezuk, egy tollvonassal munkakepesse nyilvanitottak oket, vagyis szepult a statisztika ezerrel...

Aljas, kepmutato emberek, en somjen helyeben reg elastam volna magam, mert o minden, csak nem kereszteny. Ilyenkor hangosan kene tiltakoznia Jezus neveben, aki a szegenyek gyamola volt, es nem szabadna engednie, hogy ez a mai Magyarorszagon megtortenhessen...
Senara
Balogh Zoltán ... na ezt is eliteztük ... Klárika foglaljon asztalt a Hiltonba . Meg magánkórházba holnapra , prosztatám szarakodik .
Nil
ahogy egy állam az idősekkel és az elesettekkel bánik az minősíti mondhatnak bármit nem számítanak csak a tettek.
ov kedvenc olvasmánya lehetett a Hajtóvadászat öregekre, mert már amikor először hatalomra jutott elkezdte "irtani" az öregeket
a "vicc " az hogy a szavazói többsége az időse köréből került ki és most őket öli meg
73
Az a lényeg,hogy ebben az évben is neki állnak építeni 3-4 stadiont,annak 2-300 embernek.Az mlsz-ben,a minisztériumokban horror pénzekért szopják az orbán faszát.Aki meg ledolgozta az életét,felépítette az országot 2-szer is.Most öreg korára dögöljön meg?Fityesz-kdnp-s köcsögök,ez nálatok a keresztény értékrend?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.