Az egész orosz orientáció egyetlen gazdasági és politikai kudarc, kulturális zsákutca. Miért ragaszkodik hozzá mégis a miniszerelnök, ha közben az ország rosszul jár? Eddig sem az oroszokon múlott a rezsicsökkentés. Mi akkor ez az újabb látványos hazugságkör (hogy ti. kellenek az oroszok a rezsicsökkentéshez): csak nem a piaci ár alatti tarifát előlegezi meg, átláthatatlan szívességekért cserébe, a másik ismeretlen zsarolópotenciáljától fenyegetve?

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Főlökött
Ez a rezsicsökkentős duma egy vicc kategória. Inkább a pofátlan szolgáltatók kordában tartásaként jellemezném, a történteket.
hetöndöe
@Főlökött: Van egy olyan érzésem,hogy az állami tulajdonba vett szolgáltatók még pofátlanabbak lesznek,ráadásul hosszú távon nagyon sokba fognak kerülni,persze nem a számlákon látva,hanem mikor ki kell majd őket tömni állami pénzekkel a veszteséges működés folyamányaként.
Főlökött
@hetöndöe: Milyen típusú veszteséges működés ??? Ne vicceljünk már...

Csak egy példa. 2011 ben vettem egy kéglit, a víz köbmétere akkor 280-290 Ft volt, számláim szerint.
Majd jött az agyament csatornáztatás + büntetőadó ( 160x-os szorzóval ), azért, hogy kössél rá. Így 500-600 Ft lett köbmétere.
Majd jött az egységes ár, mely miatt 1000.-Ft körüli lett, köbmétere, 2014-re.
Szóval tessék már elmondani, hol is van a ráfizetés, a szolgáltató részéről ? Milyen veszteséges működést kellene korrigálni ? Nyereségük keletkezett, melyet egy jó könyvelő eltüntet :)

Arról már nem is beszélve, hogy / jelenleg érvényben lévő törvények alapján / törvénytelenül jár el, sok szolgáltató, csak erről jobb nem beszélni, mert hosszú is lenne. + Bedönthetnénk az összeset anyagilag :) Akkor lenne igazi rezsicsökkentés számunkra :)
hetöndöe
@Főlökött: Állami tulajdonú cégről beszéltem,ahol megy a jutalmak ide-oda osztogatása,cégautó,úrizálás,mint ahogy Orbánék csinálják.Nincs az a nyereség,amit sok hozzá nem értő nyikhaj el ne tudna verni,ha nincs rászorítva a nyereséges működtetésre.Az állami tulajdon szentsége már rég megbukott,csak tőlünk nyugatra erre hamarabb rájöttek.
Főlökött
@hetöndöe: "Állami tulajdonú cég"-ek kialakítása is megérne egy igét. A működő cégek törvényes - törvénytelen ellehetetlenítése, felvásárlása fillérekért, majd mehet a habzsi-dörzsi...
Szóval szó sem lehet + dotációról, mert felesleges pénzkidobás lenne. Veszteség realizálása pedig csak átvágás a részükről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.