Többszörös arccsonttöréshez vezetett a szomszédok közti vita Mosonmagyaróváron. A gyanú szerint hólapáttal ütötte le szomszédját egy férfi, majd a hóban fekvő sérültet tovább ütötte – írja a Kisalföld.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Hát a jobbik eddig is csodát tett. Ennyi ideig elfojtani a pártban lapuló erőszakot nem semmi. Emlékszem tavaly a pártvezér rózsaszín dumákkal próbálta helyretenni a renomét. Láthatóan eredményesen. De régen is azt mondtam, ha elindul ez a jobbikos honfoglalás akkor ott kő kövön nem marad.
Ez az a párt amelyik megalakulása óta magasan hordozza az orosz ellenességet, majd az iszlám dicsőitését. Az oroszokat már testvérnek érzik az iszlámot meg, hadd ne mondjam. Egy szélkakas párt, aminek a tartópillérje az erőszak. És ezt láttuk. Nagy lendületükben még a saját emberüket is fejbe dobták mert elé állt véletlenül a kisebbségnek. Ők égették el az első Unios zászlót és ahogy én néha olvasom a megkaparintott városok sem a Kánaán felé masíroznak.
A FIDESZ fiókpártja. Igaz onnan indultak mint polgári csoport és hát most is támogatják a FIDESZT. Neki van még mindig nyíltan hangoztatott KGB-s tagjuk. De, hogy a tökösebb jobbikosok hová mentek tapasztalatot gyűjteni abba had ne bocsátkozzam bele. De tudjátok ezek a már harcot látott tagok, ha itthon balhé alakul itt lesznek, itthon.
nyanya001
Nem szégyelled a mocskos pofádat ?
Egy rokkantnyugdíjasnak hólapáttal mész neki ?
Mocsodék náci pribék !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.