Mészáros Lőrinc lányának 27 éves barátja a vezérigazgatója annak a cégnek, amelynek kulcsszerepe lehet abban, hogy a nagy építőipari cég, a Duna Aszfalt Simicska Lajos Közgépének babérjaira törjön – írja a hvg.hu.

A bicskei Pálffy Balázs tavaly novemberben került a Duna Aszfalt csoporthoz tartozó Körösaszfalt Mélyépítő Zrt. vezérigazgatói székébe. A cég a napokban minősített többségi részesedést szerzett a Magyar Építő Zrt.-ben. A Magyar Építőről a piaci információk korábban úgy szóltak, hogy a Mészáros és Mészáros Kft. vinné. Végül mégis a Körösaszfalt Zrt. futott be, amelynek vezérigazgatója tavaly novembertől hogy, hogy nem Pálffy Balázs, Mészáros Beatrix barátja.

A Duna Aszfalt csoport felfutása a felcsúti polgármester vállalkozásáéhoz foghatóan látványos volt eddig: 2013-ban csaknem megduplázta, 54 milliárd forintra növelte az árbevételét, és ezzel megközelítette a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó, a közpénzes közbeszerzéseken akkor még taroló Közgép Zrt.-t – jegyzi meg a hvg.hu.

Pálffy Balázs – akinek bátyja, Pálffy Károly jelenleg Bicske fideszes polgármestere – más szálon is kötődik az Orbán-klánhoz: vezérigazgatói posztját megelőzően a korábbi fideszes polgármester, Tessely Zoltán titkáraként dolgozott. Tesselyékről tegnap írta meg az Átlátszó, hogy felesége másfél évig volt tulajdonos a miniszterelnök vejének, Tiborcz Istvánnak a családi cégében.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hofipisti
A magas lóról nagyobbat lehet esni, csak hát ők ezt még nem tudják. Ami késik, nem múlik!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kakaósbögre
természetesen teljesen véletlenül,széles családi összefogás eredményeképp...
lampa laz
azt az aszfaltbetyárját, 27 évesen qurva nagy karriert futott be, pedig még épp hogy leszokott az anyatejről.
JAJMÁR
Hihetetlen, és különösebben senki fel se háborodik. Biztos nagyon okos fiatalember, és szép is :)
Hofipisti
A magas lóról nagyobbat lehet esni, csak hát ők ezt még nem tudják. Ami késik, nem múlik!
bakegya
Azta...csodálkoztok,hogy a Lajos besokallt?
alterego56
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Juhász István
Összeállni látszik az ÚJ CSALÁD...Mészáros, Tiborcz, Pálffi...van még eladó lány a CSALÁDBAN? nekik is kinéz egy min. vezérigazgatói szék. Apropó: éppen szingli vagyok, feleséget keresek...ha esetleg valamelyikőtöknek lenne egy leánykája még, ESETLEG betársulfatnék én is az ország legjobb CSALÁDI PARTIJÁBA...Válaszoljatok, és gyorsan megadom a cimem, tel. számom, és máris szervezhetjük az esküvőt...
bakegya
@Juhász István:ha -te nem voltál geciipari-tanuló a lajosnál,se jogvégzett fővadász,de még mészáros disznó-telepi milliárdlapátoló se felcsuton,hogy képzeled hogy két fa közé akár egy buldózerral is betalálhatsz?-a nélkül,hogy rá ne jönnének ki lökte hanyadt a fákat.
fütyi
Itt már az undornak is van határa! Igaz a mondás, hogy egy nőnek a p...ján lehet eljutni a mennybe, de a pokolba is. Jelen esetben a Mészáros lány disznó szagú pi...ja jelenti a kis taknyos 27 éves fityfasz kandurnak a mennybe menetelt. A hős Don Orbánleone kiadta az ukászt : Mészáros vejkó, a jólétért cserébe Neked kell majd a röfiket megkefélni, de be is ny... nekik. Ez a nyálasszájú kitartottak sorsa.
eszegfu
@Juhász István: Ugy tünik legalább 2 lánya van... mivel ugy irnak M.L-ről egy helyen, hogy "egyik lányának" a barátja Pállfy Balázs.
bence
Micsoda mocskos egy bagázs ! Pfúj ! Ezek a gecik szét lopták az országot , de még ez sem elég nekik ! Remélem megélem , hogy zárolják a lopott vagyonaikat ?!
Desischado
Csak azt nem értem, miért nekünk kell eltartani ezt a maffia családot!
gödörben
@Desischado: Mert akiknek a dolga lenne (lett volna) ezt megakadályozni azok már nincsenek a helyükön. Mikor még lett volna lehetőségük lapítottak, mert azt gondolták akkor nem kell felállniuk a zsíros székükről. Tévedtek. A nép pedig martalócok prédája jelenleg, míg fel nem ébred végre.
mate03
@eszegfu: Veröce 21-nek vagy csizmás kandúrnak,kellene rá zakkanni a másik leányzó kezére! Hiszen ők megérdemelnék!
eszegfu
@mate03: Ez jóóóóóóóóó! Most még azért sajnálom Mészáros lányait, mert nem tehetnek róla ki az apjuk. Lehet, hogy intelligensek, szépek, de egész életükben ott lesz kigunyolt, utált apukájuk. Az is lehet, hogy már a lányok is hasonlóak...nem tudom.
bence
@Desischado: ! Azért , mert ezeknek már az anyaméhben is büdös volt a munka gondolata is ! Ezektől csak egy módon szabadulhat meg a nép , úgy , hogy a parlamentből a börtönbe cibálni őket !
Dr. Felipe
Ángyán professzor ezt már rég megmondta hogy maffiacsaládok irányítják az országot. Ő belülről látta az egészet de most már mi is szembesülhetünk vele. Magyarországnak annyi. Aki nem tagja a maffiacsaládoknak arra az elszegényedés vár vagy a menekülés az országból.
Toby
Mi ez a "vérfertőző" belterjesség maffiáéknál ?
Na, Sumácska, neked harangoztak, vedd meg előre és fizesd is ki a parcelládat...Don Törphe levette rólad a mancsát...ja és az ing alá húzz golyóálló mellénykét, most ez a divat Gecisztánban !
Ráadásul még "egészséges " is !
Gyuri Géderről
Nagyon hülyének kell lennie annak aki nem látja, hogy mid ez az Orbán birodalom építését szolgálja. A fidesz, már másodlagos ebben a játékban.
Összefüggések: Mészáros beruházás, anyakoca sertéstelep. Orbán intézte Uniós támogatás (nyolc milliárd forint) anya koca nevelésre. Mészáros L. lányának barátja (Duna Aszfalt, mint kivitelező) megkapja a sertéstelep rekonstrukcióját az uniós elvárásoknak megfelelően.
A balatoni hajó kikötő ugyan ez, csak a rokonok mások.
Hülye magyarok! józan paraszti ész, gondolkodás, hol van?
Cicamama55
Én úgy látom, lassan már a pártra sem lesz szüksége Orbán Viktornak, hisz csak amolyan statiszta szerepet oszt ki rájuk. Körül bástyázta magát a milliárdosok védőfalával, s ők az igazi támaszai!
Bercifiu
@Juhász István: Balognak írtál már, hogy az esküvőt megtartja e ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.