Téves elképzelés, hogy kimaradhatunk a háborúból. Minden érdekünk azt diktálja, hogy részt vegyünk Szijjártó Péter külügyminiszter megkapta a behívónkat az Egyesült Államoktól. Az USA azt kéri Magyarországtól, növelje a részvételét az Iszlám Állam nevű halálszekta elleni háborúban, küldjünk csapatot.benne.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: postás
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

postás
Hát akkor Jászberényi Sanya, gyűjtse maga köré a hasonlóan "bégetőket" és már mehetnek is harcolni!
Szurkolok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kakaósbögre
@postás: nos,nem akarlak meggyőzni.de lássunk tisztán.Törökországtól Magyarországig csak egy állam-Románia- és kisebb mértékben,Szerbia képes ellenállni egy külső támadásnak.ha már bejutottak Törökországba-aki szolgált együtt török katonával az tudja- a török hadsereg mintegy 25% azonnal átáll a maradék 75% pedig nem harcol a sajátjai ellen.Albánia,Bulgária említésre sem méltók.de azt hiszel amit akarsz,nekem sem okom sem jogom arra hogy a meggyőzésedre apelláljak.de még egy zörténelmi példát hadd mondjak,41-42-ben a Vörös Hadseregről sem hitte senki hogy 45-ben a Potsda
mer platzon korzóznak.
postás
@kakaósbögre: Az ISIS-t azért nem hasonlítanám össze a Vörös Hadsereggel. Nincs egy kontinensnyi, stabil hátországuk. (Vagy van?) Jobban aggódnék, ha megint Szerjózsáék indulnának meg.
Egy biztos, ha az ISIS olyan erőt képvisel, mint ahogyan azt igyekeznek beállítani, akkor ne 150, hanem 15.000 katonát küldjünk. Egyébként semmi értelme. Lsd.: Afganisztáni műveletek 20.000 fős, elsőlépcsős csapata. Egy résztvevő tette föl a költői kérdést? Mi a francot akarunk mi itt 20.000-en, egy ekkora országban? Manhattanban több a rendőr.
kakaósbögre
@postás: én voltam Afganisztánban.az egy teljesen más hadművelet.de mint mondtam azt hiszel,gondolsz amit akarsz.én láttam amit láttam és tudom amit tudok. pontosan ez miatt megyek,így nyugdíj elött.
tivoli
@keresztapa: ma, 19:59
Az nehéz volna, mert olyanról még nem hallottam.
postás
@kakaósbögre: Akkor mint már korábban említettem; Maradj függőleges! (Laza 15 évet én is lekarmoltam a "cégnél", de semmi pénzért nem mennék misszióba.)
Vigyázz magadra, mert itt még unokákat kell nevelgetned!
keresztapa
@tivoli: Érdekes a rasszista zsidó. "Avidor Lieberman izraeli külügyminiszter egy kampánybeszédében az izraeli Herclijában kijelentette: Az Izrael államhoz hűtlen arabokat le kell fejezni, jelentette tegnap a Haaretz című baloldali lap angol kiadása este 9. 45 perckor. Később a The Jerusalem Potz is hírül adta.")

"És ha Szíjjártó Péter jelentené ki, hogy a hazánkhoz hűtlen zsidókat le kell fejezni? ") Na na.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.