Simicska Lajos vasárnap azzal robbantott, hogy azt mondta, a magyar miniszterelnök jelentést írt róla. Megkérdeztük a kormányfőt az ügyről.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Hellcat: Olvashattad: VALAMIT kuldott a Mandinernek cafolatkent orban... Na de mit? (Jo, tudom, olvastam, valami "korabbi" dokumentumot... Mihez kepest korabbit?)

Egyebkent szanalmas, hogy o.v. csak papagajolja havasi gyoparka "csinn-bumm" cirkuszi szokepet,... Semmi egyeni otlete nincs a valaszra, de erdekes, hogy a g***-re is csak egy jo bo het mulva reagalt, erre az ugynokbalhera meg mar masnap, nehany oraval a vad elhangozta utan...:o))) Forrosodik a talaj?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@karma1: ezek ügy szeretik egymást,hogy meg figyelgetik egymást.
A hatalom vágy nagyobb mint a házas élet gyakorlása.
Mindent elkövetnek ,hogy a hatalom közelébe maradjanak.
nemkati
@karma1: Az a korábbi dokumentum az 0rbánnak a 2012-es válasza az ügynökvádra: azt mondta, őt figyelték, nem ő figyelt és jelentett, és a beszervezése nem sikerült. Hát mondom én, hiszek 0rbánnak, mivel ő soha nem hazudott. Az állami szervek maguk vizsgálódnak maguk ellen ha gyanú merül fel velük szemben, mivel 0rbánisztánban ez így törvényes, a miniszterelnöknek meg elég kijelenteni, hogy nem vagyok bűnös, máris nem bűnös.

A kérdésre egyébként pedig nem válaszolt.
A kérdés ez volt:
"írt-e valaha jelentést Simicskáról?"
A válasz:
"A személyes sértettség beszél Simicskából"

Vagyis ugyanúgy beszél, mint mindig: se igent, se nemet nem mond.
Sziszifusz
O.V. nem adott egyenes választ. Igennel vagy nemmel kellett volna válaszolnia. (Igen írtam olyan jelentést, vagy pedig nem, nem írtam olyan jelentést.)
Ehelyett "csinn-bumm" cirkusznak nevezi azt ami Simicska művel, szokás szerint mellébeszélt.
Szerintem itt már többről van szó mint afféle bohóckodásról. Ha nem igaz amit állítanak róla akkor becsületében mélyen megsértették. Bíróságra kellene mennie.
Igaz akkor elkezdenék boncolgatni az állítás valóság tartalmát, és az lehet hogy végzetes lenne számára.
Ebben a kérdésben valami nagyon bűzlik,
eszegfu
@karma1: 2012-ben a parlamentben napirend előtti kérdés formájában már 1x felvetette egy MSZP-s (ha jól emlékszem a szinezetére), erre válaszolt O.V. (vagy ki tudja az iróját) egy levélben, melynek a tartalmát nem ismerem. Most, hogy ujra fellángolt az ügy, Gyopárka meg kitalálta: küldjék el ujra választként ezt a "korábbi", 2012. évi levelet.
karma1
@nemkati: Mondjuk meg az eleteben nem adott egyenes valaszt semmire sem, erre meg plane nem fog, mert igencsak erintett benne, es pedig nem ugy, hogy CSAK ot, oket uldoztek, hanem igenis, neki is kellett masokrol jelentest kesziteni, dehat nem is vartam tole mast...

Szoval nem zorog a haraszt,...Es ezek szerint Simicska is tudja, mit beszel,...:o))
nyanya001
Orbán nemes egyszerűséggel mellébeszél, mint Bodóné, akitől a bor árát kérik !
Nem először teszi !
Simicska előbb utóbb sarokba fogja szorítani !
Remélem !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.