Ma szavaz az országgyűlés igazságügyi bizottsága arról, hogy a képviselők plénuma elé bocsátható-e az ügynökakták nyilvánosságát szorgalmazó javaslat. Negyedszázadra visszamenőleg megnéztük, vajon a közéleti szereplők miként vélekedtek a kérdésről.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Ennek a Szőcsnek szerintem nagyon igaza van. Orbán kapcsáűn is elő lehetne venni az életútját. Ő zavarja ki az oroszokat ? Ezzel az antikommunista mitószát alapozták meg. Nem gondolom, hogy a volt III/III. Aztán nézhetnénk, hogy ez a kommunista szűlökkel, mint hallom II/II rokonokkal rendelkező szerintem tehetségtelen ember, milyen stációkon lett átvezetve, hogy újból oroszbarát legyen, Putyin árnyékában. Mint tudjuk Putyin meg KGB-s volt. És lett miniszterelnök eltakarítva az útjából az ellenfeleket. Mert a barátjai és a jelenlegi stábja erre alkalmatlan. Észbelileg. Az iszlám kapcsán hallom az alvó űgynökőket? És úgy látom megint eljött a Nagy Orosz Medve hatalmi poziciójának, a világ egyik úrának újbóli megjelenése a hidegháború mezején. És Orbánt ha perspektivikusan tervezték, akkor magyar miniszterelnők lett. És hogy ne jöjjünk rá látjuk menyire lebutítanak és pusztítanak bennünket. Ez fixció. Szaladok is mert megint egy fekete lefűgönyzőtt...
Vizual
jav: III/III - s rokonokkal És talán kiegészíteném. Figyelték őket ? Talán csak ellenőrizték... Orbán stábja alkalmatlan a vezetésre ! Erre gondoltam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.