A boltokban a karácsonyt megelőző időszakot idézte a vevők rohama szombaton – számolt be az RTL Klub híradója. Ugyanis a holnapi vasárnap lesz az első, amikor a vásárlók ténylegesen megtapasztalhatják, milyen az, ha vasárnap nem tudnak vásárolni.

A kereskedelmi szövetség főtitkára szerint mostantól minden szombaton ekkora tömegre lehet számítani. Vámos György azt is elmondta, nem igaz, hogy a kereskedelmi dolgozók közül senkinek sem kell majd dolgoznia vasárnap, mert vannak olyan munkaműveletek, amiket ilyenkor célszerű végezni. Ilyen például az árufeltöltés, karbantartás vagy takarítás.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
@human: Volt előzetes tanulmány, csak elhallgatták! Kiszámolták az adó kiesést, létszámcsökkentést stb. csak éppen szartak rá...Majd kivetnek egy újabb adót ránk oszt jó napot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Már 14-én is őrület volt a boltban. Az is vásárolt, aki nem szokott vasárnap vásárolni, mert hátha valami elfogy, stb. Több lesz a fel nem használt, kidobott árú!
Aki megengedheti magának, hogy vasárnap főzés helyett étterembe menjen, az nem tolong ott szombaton.
vonotok
Nem a bevásárló központokat kell meg rohamozni, hanem a parlamentet, és elzavarni az összes kormánypárti képviselőt a büdös francba zavarni.
pbalage
Nincs véletlenül valakinek két kiló krumplija kölcsönbe?
Krumplifőzeléket gondoltam ki, de így most csak főzelék lesz.
Elég szánalmasan fog kinézni.

Hétfőn megadom.
nyanya001
@pbalage: Véletlenül vettem tegnap 3 kilót, ha kéred ... :))
mate03
@human: Épp az a probléma hogy készült! Csak a következményeket nem vették figyelembe.szeretett vezetőink!
human
@mate03: Mielőtt a baltás gyilkost kiengedték a külügytől kértek véleményezést. A külügy nem javasolta a szabadon bocsátását. És érdekelte őket? Nem. Így szépen hőst csinált Orbán a baltás gyilkosból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.