A boltokban a karácsonyt megelőző időszakot idézte a vevők rohama szombaton – számolt be az RTL Klub híradója. Ugyanis a holnapi vasárnap lesz az első, amikor a vásárlók ténylegesen megtapasztalhatják, milyen az, ha vasárnap nem tudnak vásárolni.

A kereskedelmi szövetség főtitkára szerint mostantól minden szombaton ekkora tömegre lehet számítani. Vámos György azt is elmondta, nem igaz, hogy a kereskedelmi dolgozók közül senkinek sem kell majd dolgoznia vasárnap, mert vannak olyan munkaműveletek, amiket ilyenkor célszerű végezni. Ilyen például az árufeltöltés, karbantartás vagy takarítás.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
@human: Volt előzetes tanulmány, csak elhallgatták! Kiszámolták az adó kiesést, létszámcsökkentést stb. csak éppen szartak rá...Majd kivetnek egy újabb adót ránk oszt jó napot!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Szép magyar szokás szerint. Mint mindig, mindent az utolsó pillanatban.
levi
@simmering73: Nehogy azt hidd, itt szombatonként őröltekháza van.(Németország)
rokker33
@simmering73: Osztrákba sincsenek nyitva a boltok mégis megoldják az emberek a vásárlást és nincs teszkó ami szombat 23:59 ig nyitva van.Itt a boltok szombaton 17-18 órakor bezárnak és szó szerint semmi nincs nyitva még trafik se. Persze nem jó ez a bezárás de hátha tesznek valamit ellene.
human
Most pár hétig káosz lesz, de majd hozzászoknak az emberek. A vásárlói szokások beállnak az új rendszerre. Elbocsátások és jövedelemcsökkenések viszont lesznek a szektorban. Erről nem ártott volna egy előzetes tanulmányt készíteni.
nyanya001
Nem megrohanták, hanem azok is szombaton mentek vásárolni
akik egyébként vasárnap szoktak !
silber13
@human: Igazad van, mi mindenhez hozzá szokunk, hozzá szoktatnak minket Akár a favágást is megszokjuk a hátunkon, csak az első kugli felhasogatása kellemetlen, de aztán megy az, minta sínen járna!
human
@silber13: Szokjátok meg, hogy ők szabadon meríthetnek az ország javaiból. Ehhez próbálják hozzá szokatni az országot a fideszes vezetők. Csak nézzük meg a már nem titkolható vagyonosodásukat, lázár, hende luxusútjait és méltatlanul Felcsútot a végére hagytam. Egy újkori földesúri rendszert akarnak kialakítani, mert szerintük nincs annyi tőke az országban, hogy élhető fizetéseket kapjon a melós és urizálni is lehessen.
Dr plágium
@human: Volt előzetes tanulmány, csak elhallgatták! Kiszámolták az adó kiesést, létszámcsökkentést stb. csak éppen szartak rá...Majd kivetnek egy újabb adót ránk oszt jó napot!
human
@Dr plágium: Mint ahogy a rezsicsökkentés eredménye, hogy az önkormányzati közműcégek folyamatos állami finanszírozásra szorulnak a talpon maradáshoz, amit szintén az adónkból fizetnek. Paks2 esetén is persze, hogy olcsó lesz az áram, ha Illés Zoltán szerint minimalizálják a biztosítási alapot és több a bővítéshez kapcsolódó költséget a projektben nem számolnak el. Így lesz az olcsóbb drágább.
bencemacska
Már 14-én is őrület volt a boltban. Az is vásárolt, aki nem szokott vasárnap vásárolni, mert hátha valami elfogy, stb. Több lesz a fel nem használt, kidobott árú!
Aki megengedheti magának, hogy vasárnap főzés helyett étterembe menjen, az nem tolong ott szombaton.
vonotok
Nem a bevásárló központokat kell meg rohamozni, hanem a parlamentet, és elzavarni az összes kormánypárti képviselőt a büdös francba zavarni.
pbalage
Nincs véletlenül valakinek két kiló krumplija kölcsönbe?
Krumplifőzeléket gondoltam ki, de így most csak főzelék lesz.
Elég szánalmasan fog kinézni.

Hétfőn megadom.
nyanya001
@pbalage: Véletlenül vettem tegnap 3 kilót, ha kéred ... :))
mate03
@human: Épp az a probléma hogy készült! Csak a következményeket nem vették figyelembe.szeretett vezetőink!
human
@mate03: Mielőtt a baltás gyilkost kiengedték a külügytől kértek véleményezést. A külügy nem javasolta a szabadon bocsátását. És érdekelte őket? Nem. Így szépen hőst csinált Orbán a baltás gyilkosból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.