A Quaestor Invest Kft.-nél is úgy döntöttek, lecserélik az ügyvezetőt, ezért Tarsoly Csaba felesége, Tarsolyné Rónaszéki Erika helyett most már a börtönviselt volt közmunkás, Orgován Béla a vezető. A cég egyébként a Quaestor-csoport ingatlanait kezeli – írja a napi.hu.

A változás március 9-től hatályos, ezt a Cégbíróság március 24-én jegyezte be az online Cégközlöny szerint. A Quaestor Invest Kft. többségi vagy kisebbségi tulajdonosa a Bérc Hotel Ingatlanhasznosító Kft.-nek, az ETO Élményközpont Kft.-nek, az ETO Park Kft.-nek, a Győri ETO FC Labdarúgó Kft.-nek, a Kenese Golf Project Kft.-nek, a Q Hotel Management Kft.-nek és a Tatai Diana Kft.-nek.

A Quaestor Invest Kft. tulajdonosi viszonyai azonban a mostani adatok szerint változatlanok: a minősített többségi tulajdonos a cégcsoport központi vállalkozása, a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt., kisebbségi tulajdonos pedig maga Tarsoly Csaba.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bercifiu
Erről a fasziról kiderült, hogy nincs felsőfokú végzettsége, s nem is tagadta, de a többi góré nem vállalta, hogy az Ecserin vette.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Ennek a fütyisznek SEMMI SE DRÁGA HA MEG KELL VÉDENI A HATALMUKAT!!!
Toby
Röhely !

Rogán bróker elöntötte mesével a sajtót ! (startlap.hu)
postás
Orgován Béla biztosan Kaya Ibrahim és Josip Tot üzlettársa.
gulyasgyula
@Főlökött: Köztársasági elnöknek pont jó lenne ha SMIHT PÁl jó volt ..BV diplomálya már van ..
nusika
@Toby: HA Giró-Szász szerint a Quaestort az döntötte be, hogy gazemberek, szélhámosok vezették, nem pedig a külügyi tárca alá tartozó kereskedőház pénzkivétele. Mit mondana Giró-Szász Orgován Bélaról, ő hitelesebb? Nagyon jók a diplómák sorozata.
human
Az m1-en az illetékes pedig nagyon bizonygatta, hogy 2 hét alatt nem sok mindent csinálhatott Tarsoly. Csak cégtulajdonost és vezetőt cserélt már két cégében. Hogy hány milliárd ment ki az országból offshore cégén keresztül meg nem érdekes az ügy szempontjából, igaz tisztelt igazságszolgáltatás?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.