Tuzson Bencével, a Fidesz szóvivőjével készített interjút a 168 Óra. Ebben Tuzson megnyugtatta a Quaestor azon befektetőit, akik állampapírt tartottak a brókercégnél. Szerinte ugyanis az állampapírt nem érintette a csőd, így a befektetők pénze biztonságban van.

Tarsoly Csabával kapcsolatban azt mondta:

Egy nagyvállalkozóról, aki kifelé tisztának mutatja magát és látványosan támogatja a Rába ETO focicsapatát, alapból nem feltételeztünk rosszat. Amint kiderül, mit tett, a politikának és minden jóérzésű embernek el kell tőle határolódnia.

Tuzson szerint az olyan jelenségek ellen, minthogy a büntetett előéletű Orgovánt nevezték ki a Quaestor élére, fel kell lépni, a legfontosabb, hogy a felelősök ne ússzák meg. Ehhez pedig a Fidesz szigorítana a szabályozáson.

Az időközi választások kapcsán úgy fogalmazott, Veszprémnél hibás volt a kampánystratégiájuk, nem mutatták be jól a jelöltjüket. Arra a kérdésre, hogy a Fidesz küldte-e a CÖF-öt fórumot tartani Sümegre, azt reagálta:

Ezek spontán szerveződések, nem képezik a kampány részét.

Bár a választáshoz kapcsolódnak, de a Fidesz kampányához nem – mondta. Azzal kapcsolatban pedig, hogy a már említett CÖF-fórumon Bayer Zsolt azt mondta, sok mindenben elbizonytalanodtak a legelkötelezettebb Fidesz-szavazók és ez a tavaly októberi internetadóval kezdődött, a szóvivő azt felelte:

Minden kritikára oda kell figyelni, de a kormányzás ívét nem törhetik meg napi események. Az internetadó valóban rosszul sikerült kezdeményezés volt, mégsem értek egyet Bayer Zsolttal. Jók a gazdasági mutatók (...) a bérből és fizetésből élők támogatására kell koncentrálni.

Ezért a kormány politikájának a célja a középosztály lefelé történő kiszélesítése. Szerinte az a tendencia, hogy a Fidesz folyamatosan veszít a népszerűségéből, teljesen normális, nem a mostani közvélemény-kutatások alapján kell 2018-ban nyerni. 

Tuzson a Simicska-Orbán konfliktust nem kommentálta, de háborúzni szerinte nem célszerű.  A Hír tévét és Magyar Nemzetet nem bojkottálják, oda is mennek a kormány politikusai.

Pakssal kapcsolatban a politikus azt mondta, miután az intézmény terrorveszélynek van kitéve, a titkosítás indokolt. Ugyanakkor azt is hozzáfűzte:

Ha valaki szerint bármilyen információ titkosítása indokolatlan, nyugodtan forduljon bírósághoz.

A teljes interjú a 168 Óran olvasható.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
nos,ritka szar helyzetben vannak ezek a Tuzson-féle fideszes középférgek. mertugye embernek már nem tekinthetők,gecinek még nem...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
"Tuzson: a CÖF-rendezvények nem részei a Fidesz kampányának."
Ez az ideglenes Fidesz bohóc még el is hiszi amit mond?
Drága képviselő úr orvosnál járt?

Ajánlom figyelmében a pszichiáteri kezelést időben,nehogy tünetei tartósak és irreverbilis legyen
Bercifiu
@magyarbakancs: Ez az ürge állandóan be van stólozva.
libellle
@human: Nyugaton nagyon sok szakmában kell vasárnap és ünnepnapon dolgozni. Amennyiben hirtelen Magyarország ilyen szuper keresztény lett ( pedig viktor azt mondta félázsiai) akkor nem szabad a kórházaknak és és sem dolgozni. Ezenkivül nyugaton kemény törvények VÈDIK!! a munkavállalót. Nem ugy mint itt. Ausztriában atlagosan 38,5 órát kell egy héten dolgozni.
vukkocska
Kizárólag annak a része. Demonstrálják, hogy milyen sokan vannak. Csak hát az utóbbi időben kicsit megfogyatkoztak. Nem jönnek a lengyelek.
vukkocska
Kizárólag annak a része. Demonstrálják, hogy milyen sokan vannak. Csak hát az utóbbi időben kicsit megfogyatkoztak. Nem jönnek a lengyelek.
nezelodo
Ezek komolyan elhiszik, hogy a köz beveszi a meséiket? Nem, a fidesz nem támogatja a cöföt, hanem a dakoták a cukros bácsik, akik adják a rávalót.
Á az Orgovány megválasztása sem hasonlít a Kaya Ybrahimnak eladott adóssággal terhelt mahir cégek történetére, pedig ordít a történet, hogy az a cél, kimentsék a az állami pénzeket eltőzsdéző sportbuzi havert a bajból. Közben nem zavarja őket, hogy hiteles bűnjelet írt alá maga a fővezér önmagáról, mégis egy ország képébe röhög a sorozatos dakota bankrabló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.