Tuzson Bencével, a Fidesz szóvivőjével készített interjút a 168 Óra. Ebben Tuzson megnyugtatta a Quaestor azon befektetőit, akik állampapírt tartottak a brókercégnél. Szerinte ugyanis az állampapírt nem érintette a csőd, így a befektetők pénze biztonságban van.

Tarsoly Csabával kapcsolatban azt mondta:

Egy nagyvállalkozóról, aki kifelé tisztának mutatja magát és látványosan támogatja a Rába ETO focicsapatát, alapból nem feltételeztünk rosszat. Amint kiderül, mit tett, a politikának és minden jóérzésű embernek el kell tőle határolódnia.

Tuzson szerint az olyan jelenségek ellen, minthogy a büntetett előéletű Orgovánt nevezték ki a Quaestor élére, fel kell lépni, a legfontosabb, hogy a felelősök ne ússzák meg. Ehhez pedig a Fidesz szigorítana a szabályozáson.

Az időközi választások kapcsán úgy fogalmazott, Veszprémnél hibás volt a kampánystratégiájuk, nem mutatták be jól a jelöltjüket. Arra a kérdésre, hogy a Fidesz küldte-e a CÖF-öt fórumot tartani Sümegre, azt reagálta:

Ezek spontán szerveződések, nem képezik a kampány részét.

Bár a választáshoz kapcsolódnak, de a Fidesz kampányához nem – mondta. Azzal kapcsolatban pedig, hogy a már említett CÖF-fórumon Bayer Zsolt azt mondta, sok mindenben elbizonytalanodtak a legelkötelezettebb Fidesz-szavazók és ez a tavaly októberi internetadóval kezdődött, a szóvivő azt felelte:

Minden kritikára oda kell figyelni, de a kormányzás ívét nem törhetik meg napi események. Az internetadó valóban rosszul sikerült kezdeményezés volt, mégsem értek egyet Bayer Zsolttal. Jók a gazdasági mutatók (...) a bérből és fizetésből élők támogatására kell koncentrálni.

Ezért a kormány politikájának a célja a középosztály lefelé történő kiszélesítése. Szerinte az a tendencia, hogy a Fidesz folyamatosan veszít a népszerűségéből, teljesen normális, nem a mostani közvélemény-kutatások alapján kell 2018-ban nyerni. 

Tuzson a Simicska-Orbán konfliktust nem kommentálta, de háborúzni szerinte nem célszerű.  A Hír tévét és Magyar Nemzetet nem bojkottálják, oda is mennek a kormány politikusai.

Pakssal kapcsolatban a politikus azt mondta, miután az intézmény terrorveszélynek van kitéve, a titkosítás indokolt. Ugyanakkor azt is hozzáfűzte:

Ha valaki szerint bármilyen információ titkosítása indokolatlan, nyugodtan forduljon bírósághoz.

A teljes interjú a 168 Óran olvasható.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
nos,ritka szar helyzetben vannak ezek a Tuzson-féle fideszes középférgek. mertugye embernek már nem tekinthetők,gecinek még nem...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vukkocska
Csak azt mondja meg már valaki, hol van a pénz? Mert azt az emberek befizették. Mindenki csak a botrányról beszél, de mi lett a csalás végeredményéről, a pénzről, arról szó sincs. Simon Gábornál mindenki a milliók után érdeklődött, honnan van. Itt meg van, hogy honnan, csak a pénz nincs meg. Lehet, hogy a követhetetlen gyarapodások rejtik?
volvós
Ez a beszédhibás k...g tuzsonbencike egy nagy szófosó g...i !!
Edy Andre
Ja, nem is, mivel a CÖF is orosz pénz, mint a Jobbik. Persze, közhely, de nem árt újra és újra: Fidesz és Jobbik = a putyini orosz agresszió hazaáruló csicskái.

Remélem Putyin tényleg komoly beteg és megdöglik, mielőtt ki tudja robbantani az új világháborút, és akkor ezek a tetvek is mehetnek végre a történelem szemétdombjára.
papa.49
@Horizont: Addig él míg NEM BESZÉL, hát csak ezért a tudomására hozták finoman, hogy roppant módon egészségtelen lenne számára, ha dalolni kezdene!!!
kakaósbögre
nos,ritka szar helyzetben vannak ezek a Tuzson-féle fideszes középférgek. mertugye embernek már nem tekinthetők,gecinek még nem...
zöldszem
Én csak azt nem értem, (tudom szőke beütés) mi az, hogy Paksot terror veszély miatt kell titkosítani. Mert azt értem, hogy az épület tervrajzát titkosan kezelik, de az anyagiakat miért kell titkosan kezelni. Akkor egy épületet meglehet úgy védeni a terrorista támadástól, ha titkosítják, hogy mennyibe kerül??? PaksII, jól látható helyen fog megépülni. Ha titkosítják, akkor láthatatlanná válik az épület. Jó, jó tudom, nem az épület lesz láthatatlan, hanem az, hogy kinek a zsebébe landol a pénz. Tuzson neked sem a szomszédod a hü..lye. Ma te vagy az ügyeletes hazug?? Persze mit várhatunk, hisz egy politikus csak akkor mondd igazat, ha egy másikat vádol hazugsággal...
papa.49
@Horizont: Tudod most elkezdenék bölcselkedni de nem teszem, lehet -nem tudom- hogy mit mondtak neki a ,,nagyok,, de feltételezem amit írtam...
A másik része hogy mennyire elszánt, fanatikus bizonyos értelemben, hogy mennyire nem a saját puszta léte érdekli, hanem hogy kiderüljön az igazság, szóval ebben nem hiszek, hiszen ha rendes ember lenne akkor nem is kezd bele ebbe a csalás sorozatba, az elején biztos hogy kiszállhatott volna, bár zsarolással is kényszeríthették a bent maradásra, na ezek a dolgok amit soha a büdös életben meg fogunk tudni...
Várnunk kell a fejleményekre de a frankót szerintem nem fogjuk megtudni...
feleselek
Már miért is lennének részei a fidesz kampányának, hiszen ők csak fizetik a cöföt a mi pénzünkből...
Ez ugyanolyan, mint orbán és az EU. Pofázik rájuk, de a pénzük az jó!!!
KERKA
Te kis bunkó!Nem azok a befektetők vannak szarban akik igazi kötvényeket kaptak és ezek vannak kevesebben, hanem akik hamis/fedezetlen kötvényeket kaptak a Qestortól. És ezek vannak többségben!!!
Vizual
De azért a CÖF még mindig nem számolt el a közpénzekkel, ha jól tudom.
Clavigo
Jól van Tuzson Bunci,,(vagy kijafaccom vagy),,szépen felmondtad a leckét.
brutus
Nem reszei, hanem MAGA a Fidess kampany, te balek !!!
kkalman
Tuzson Bence is csak akkor nem hazudik, és nem mond hülyeséget, ha nem mozog a szája.
karma1
bayerzsoti is fiokba teszi az 5-os tagkonyvet, amikor megy a birkamenetbe, mert az megse jarja, hogy a fideSS kepeben vonulasszon az elso sorban...
Desischado
Ha a hazugság és a bűn fájna, ezek tele torokból ordítanának! Ez a tuzson ma az ügyeletes hazug?
nyanya001
A befektetők pénze biztonságba van, mondta a Tuzson Bence húgyagyú ökör !
De ha mégsem remélem a károsultak elküldenek benneteket oda ahova valók vagytok,
a politika szemétdombjára !
human
A CÖF Lomnici Zoltánját sikerült elkapnom a Hír-tv-n. Aszongya:
Közhely nélkül mondom, hogy a nyugati multik saját országukban a sokszorosát fizetik dolgozóiknak mint nálunk. A vasárnapi munkát is jól megfizetik.
Kár hogy nem tette mellé, hogy a CBA-ban mivel is jobb a helyzet mint egy nyugati multinál? Mert szerintem semmivel. Hallani dolgokat, hogy a magyar vállalkozó is ki tudja használni az alkalmazottait talán még jobban, mint a nyugati multik.
Aztán jött még egy okostóni azzal, hogy Ausztriában senki nem akar vasárnap dolgozni. Én elhiszem neki, de ő meg higgye el nekem, hogy keresnek ők annyit heti 32 órával, hogy ne legyenek anyagi gondjaik, azaz nem szorulnak rá a vasárnapi pénzre.
human
@human: 32=40 óra (lemerült a számológép :)
magyarbakancs
"Tuzson: a CÖF-rendezvények nem részei a Fidesz kampányának."
Ez az ideglenes Fidesz bohóc még el is hiszi amit mond?
Drága képviselő úr orvosnál járt?

Ajánlom figyelmében a pszichiáteri kezelést időben,nehogy tünetei tartósak és irreverbilis legyen
Bercifiu
@magyarbakancs: Ez az ürge állandóan be van stólozva.
libellle
@human: Nyugaton nagyon sok szakmában kell vasárnap és ünnepnapon dolgozni. Amennyiben hirtelen Magyarország ilyen szuper keresztény lett ( pedig viktor azt mondta félázsiai) akkor nem szabad a kórházaknak és és sem dolgozni. Ezenkivül nyugaton kemény törvények VÈDIK!! a munkavállalót. Nem ugy mint itt. Ausztriában atlagosan 38,5 órát kell egy héten dolgozni.
vukkocska
Kizárólag annak a része. Demonstrálják, hogy milyen sokan vannak. Csak hát az utóbbi időben kicsit megfogyatkoztak. Nem jönnek a lengyelek.
vukkocska
Kizárólag annak a része. Demonstrálják, hogy milyen sokan vannak. Csak hát az utóbbi időben kicsit megfogyatkoztak. Nem jönnek a lengyelek.
nezelodo
Ezek komolyan elhiszik, hogy a köz beveszi a meséiket? Nem, a fidesz nem támogatja a cöföt, hanem a dakoták a cukros bácsik, akik adják a rávalót.
Á az Orgovány megválasztása sem hasonlít a Kaya Ybrahimnak eladott adóssággal terhelt mahir cégek történetére, pedig ordít a történet, hogy az a cél, kimentsék a az állami pénzeket eltőzsdéző sportbuzi havert a bajból. Közben nem zavarja őket, hogy hiteles bűnjelet írt alá maga a fővezér önmagáról, mégis egy ország képébe röhög a sorozatos dakota bankrabló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.