Az Iszlám Állam révén olyan barbár terrorizmussal szembesült a világ, amely megkerülhetetlenné teszi, hogy Magyarország erre reagáljon - mondta Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke hétfőn az Országházban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
A hazai terror sokkal veszélyesebb , mert az itt van . Az emberek probléma megoldó képessége szinte nulla, intoleránsak, késekkel járkálnak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
A hazai terror sokkal veszélyesebb , mert az itt van . Az emberek probléma megoldó képessége szinte nulla, intoleránsak, késekkel járkálnak...
Csizmás Kond
Hát ez az gyerekek. Addig addig szövetkezünk mindenféle terrorellenes izével amíg itt is el nem kezdenek robbantgatni...
papa.49
@varrólány: Gondolom nem igazán lehet csodálkozni rajta, sokkalta nagyobb lesz a baj mikor UZI-val fognak a kabát alatt járkálni, kell nekünk az IS. baxogatni!!!
coni
Ami 3 éve március 15-én történt (senki nem segített a hóban szorult embereknek egy napig) jobb ha nem szorulunk rá a katasztrófavédelemre vagy a terrorelhárításra.
nyanya001
Vaclav Havel Orbán Viktorról 2002-ben: "Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de még Európát is."
bencemacska
Nem kell itt elméleteket keresni a terrorellenes beavatkozásra, érdekeket kell keresni!
Meg kell nézni kinek mennyi MOL érdekeltsége van, és hol vannak a Közel-keleti MOL érdekeltségek.
Valaki azt írta, a fejeseknek kell félni. Tévedés, mert őket védi a TEK, a testőrök, stb.

Hol is szoktak a terroristák előszeretettel robbantani? Pl. piacokon. Ki látta már OV-t, vagy Lázárt, Semjént, stb, stb a piacon???
Tessék gondolkodni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.