Csütörtökön kora délután a rendőrök elfogták azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy szerda este meggyilkolt egy 20 éves trafikbolti eladólányt Kaposvár belvárosában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
@nyanya001: Szerintem kevés lenne neki a halálbüntetés - habár én is ezt írtam már valamelyik cikkhez!
Élete végéig kőbányában dolgoztatnám vízen és kenyéren!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Ilyenkor sajnálom, hogy nincs halbüntetés !
Anna Mária
@nyanya001: A halálbüntetés nem hozná vissza ezt a gyönyörű lányt sem és a többi gyilkos vadállatot sem tartaná vissza a büncselekmény elkövetésétől.
Anna Mária
@Boszi27: Nem kötözködni akarok, félre ne érts, de ott látom a lényeget, hogy a jogszabályt emberek hozták, akik nem voltak alkalmasak még arra sem, hogy egy egyszerű dolgot - a biztonság kérdését - végiggondolják.
Ennek a fiatal lánynak a szörnyű halálával betelt a pohár: takarodjanak az ilyen idióták a döntéshozatalból! Nem hiba volt, amit elkövettek, hanem bűn!
ágimami
@nyanya001: Szerintem kevés lenne neki a halálbüntetés - habár én is ezt írtam már valamelyik cikkhez!
Élete végéig kőbányában dolgoztatnám vízen és kenyéren!!
Boszi27
@Anna Mária: Sokszor az az érzésem, hogy ilyen " csakazértis" kormányzást folytatnak: minél rosszabb a"keményen dolgozó kisembereknek" annál jobb nekik. Tehát valamiféle szociopata beütésük van. Ezt a trafikügyet azért nem szabad annyiban hagyni, mert életveszélyes. Ne pusztuljunk már halomra...
Anna Mária
@Boszi27: Persze, ez a banda pszicho- és szociopaták gyülekezete.
A fóliátlanítás tárgyában volt szíves Lázár gyorsan nyilatkozni: nyilván megijedtek, hogy egy fiatal lány szörnyű halála sokaknál kiveri a biztosítékot. Nehogy már bárkinek eszébe jusson polgári engedetlenkedni, jogszabályváltozást követelni.
Szánják-bánják - ezzel el lesz intézve, a jónép lenyugszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.