A Jobbik parlamenti vitanapot kezdeményez a halálbüntetésről – jelentette be Vona Gábor pénteken a párt budapesti majálisán.

A pártelnök a Hajógyári-szigeten tartott rendezvényen a nemzetközi egyezményeket nem tartotta akadálynak, ugyanakkor azt is közölte, hogy az Európai Unióból nem lehetne azonnal kilépni, mert Magyarország csődhelyzetbe kerülne.

Vona Gábor beszédében működésképtelennek nevezte az uniót, és megemlítette, hogy a közeljövőben levélben fordul a kelet- és közép-európai országok pártjaihoz, azt kérve, pártpolitikai különbségeket félretéve lépjenek fel közösen annak érdekében, hogy az EU más irányt vegyen, és például bizonyos szektorokban piacvédelmet lehessen elérni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Van egy rossz hírem te szerencsétlen. Ha lassan vonul ki Magyarország az EU-ból, akkor is csődbe kerül. Miért olyan nehéz tudomásul venni, hogy egy olyan ország, amelyiknek a pucér seggén kívül semmilye sincsen (kvázi önmagát ellátni képtelen), mindig függő viszonyban marad a gazdaságilag vezető országokkal szemben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@postás: Nekem hiába ismétled meg, először is értettem, amit irsz...csakhogy bizony mi "önállóan" zavartuk el az IMF-t és nem az EU döntött igy...de azt hiszem teljesen mindegy mit irok...Neked.
eszegfu
@világlátó: 16:46 Ugy látszik pistapapa csak ugy odalök 1-1 mondatot a saját stilusában, de a kérdésre válaszolni nem tud, mintha nem lennének érvei. De az is lehet szabadságon van.
világlátó
@pistapapa: Nem tudom hány éves lehetsz. Engem is papának szólít már a családom, a leányom, a fiam és az unokám.Az én korosztályom úgy általában nem rasszista, ezért is döbbenetes a számunkra, hogy gyerekeink, a mai harmincas- negyvenes korosztály körében hallani azokat a megnyilvánulásokat, hogy Magyarországon korábban is , már Kun Bélával kezdődően is a zsidók az összes bajaink okozói. A legújabb kori Magyarország elmúlt 25 éve alatt erősödött fel a cigányozás, olyan méreteket öltött egyes embercsoportok körében a cigányozás, ami oda vezetett, hogy megtörtént a lehető legrosszabb, a cigány gyilkosságok. A jobbik oldalhajtásai a különböző gárdák megjelenése és tobzódása, / büntetlenül / még ma is tart, itt - ott nyílt, másutt leplezett formában. A pillanat politikusai pedig ezen a két " kiemelt " ügyön élesítik karmaikat, hergelve azokat a lakossági rétegeket, akik ugyan alig tudnak valamit is a zsidóságról, a cigányságról. Egyikről csak a rasszista zúgmédia tájékoztatásából, másikról pedig a mindennapi élet cigányproblémáiról hall és lát részleteket, de ezt már elegendőnek tartja ahhoz, hogy hozzászóljon, kifejezésre juttatva vélt , gondolt , hallott hülyeségeit megszorozva kettővel. Ez a hazai, népi politizálás mai színvonala. Ki a felelős? A válasz egyszerű. A mai magyar politikai elit, úgy együtt, ahogy vannak. A mai kormány is az előző kormányok is.Amikor a középkori anglia súlyos belső gondokkal kűzdött, Cromwell a zsidókon verte el a port. Azóta ezt sok más művelt, civilizált országban is elkövették.
A német történelem 1933 .-tól - 1945.-ig világra szóló példát adott a fajelméletről, a zsidók elpusztításáról, az alacsonyabb rendű népek szolgasorba taszításáról, a cigányság ki írtásáról. Ki a felelős a zsidózásért és a cigányozásért? A családi nevelés, az iskolai oktatás és nevelés, a médiák, de főleg a mindenkori alaphangot megadó politikusok, állami vezetők, no és a történelmi egyházak. Lehet felháborodni Hölgyeim és Uraim, Kedves Barátaim! és Pistapapa !
pistapapa
@világlátó: Ömlik a magyargyűlölet.
világlátó
@pistapapa: Olyat még biztosan nem hallottál, hogy ÉRTED perelek és nem ELLENED.
Ha rám céloztál, rosszul tetted. Vagyok én olyan magyar mint Te és hasonlóképpen ferdén beszélő elv társaid. De legalább cáfolj, érvelj, indokolj! Enélkül csak sértő félmondatos célzásaid vannak. Ne válaszolj, mert nincs kapacitásom a szavaid, mondataid olvasására és a sértésekkel nem lehet vitatkozni. Tisztelettel !
Hellcat
Aranyosak vagytok...akkor is így éreztetek mikor EU zászlót égettetek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.