A Jobbik parlamenti vitanapot kezdeményez a halálbüntetésről – jelentette be Vona Gábor pénteken a párt budapesti majálisán.

A pártelnök a Hajógyári-szigeten tartott rendezvényen a nemzetközi egyezményeket nem tartotta akadálynak, ugyanakkor azt is közölte, hogy az Európai Unióból nem lehetne azonnal kilépni, mert Magyarország csődhelyzetbe kerülne.

Vona Gábor beszédében működésképtelennek nevezte az uniót, és megemlítette, hogy a közeljövőben levélben fordul a kelet- és közép-európai országok pártjaihoz, azt kérve, pártpolitikai különbségeket félretéve lépjenek fel közösen annak érdekében, hogy az EU más irányt vegyen, és például bizonyos szektorokban piacvédelmet lehessen elérni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Van egy rossz hírem te szerencsétlen. Ha lassan vonul ki Magyarország az EU-ból, akkor is csődbe kerül. Miért olyan nehéz tudomásul venni, hogy egy olyan ország, amelyiknek a pucér seggén kívül semmilye sincsen (kvázi önmagát ellátni képtelen), mindig függő viszonyban marad a gazdaságilag vezető országokkal szemben.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
"Európai Unióból nem lehetne azonnal kilépni, mert Magyarország csődhelyzetbe kerülne."- Te idióta kis f@szcimbáló!! Nehogy már te akard megmondani hogy kilépjen e az ország az unióból!!! (bezzeg a pénzüket zsebre tudod vágni te is meg a sötét társaid is!!)
simmering73
Van egy rossz hírem te szerencsétlen. Ha lassan vonul ki Magyarország az EU-ból, akkor is csődbe kerül. Miért olyan nehéz tudomásul venni, hogy egy olyan ország, amelyiknek a pucér seggén kívül semmilye sincsen (kvázi önmagát ellátni képtelen), mindig függő viszonyban marad a gazdaságilag vezető országokkal szemben.
silber13
Te elmebeteg! Ha kilépnénk az EU-ból. élen veled mehetnénk legelni az árokpartra A hőbörgésen kivül máshoz sem értesz! Lopnivaló sem maradna, a fityisz szétlopott már mindent, nektek semmi nem maradna!
coni
A 3%-os költségvetési hiánnyal (ami hitel) és 1800 Milliárd uniós pénz elköltésével is csak 3% alatti GDP növekedést értünk el, aminek a nagy részét a multik által gyártott gépkocsi export produkálta. Ebből egyenesen következik, hogy az Unió nélkül 50 év múlva sem tudnánk a saját lábunkra állni. Vona ezt pontosan tudja, de a magyarok jó része nem.
Sziszifusz
Vona (Zazrivecz) Gábor jól tudja, hogy Magyarország számára létfontosságú a EU. tagság.
Az EU-ból való kilépést a szélsőséges gondolkodású jobbikosok miatt hangoztatta.
Soha nem gondolhatta komolyan, mivel rafináltabb attól.
Ő is ugyanúgy mint mestere O.V. , csak pávatáncot lejt. Farkas létére báránybőrben igyekszik megtéveszteni minden, demokratikus érzelmű, szavazó polgárt.
Úgy gondolom lehet, hogy a vég kifejlet a Jobbik kevésbé fanatikus részének és a Fidesz radikális szárnyának összeborulása lesz.
papa.49
Mi van ,,okostojás,, leesett a tantusz, marha ha elhagyjuk az Uniós csecset, nagyon rövid idő alatt mindenkinek felkopik az álla!!!
JÓ LENNE HA EZT IS TUDATNÁD A BANDÁDDAL, ADDIG ÉLÜNK, MÍG AZ UNIÓ TÁPLÁL BENNÜNKET, MARHARÉPA!!!
Clavigo
Aszongya ez a szittya ..Az Unió működésképtelen,,,,,,,,,De kilépni nem szabad,mert csődhelyzet állna elő..:) :) :) Hogy ez a Surmó milyen következetes..:) :) :) :) :)
papa.49
@Clavigo: Míg a ,,csecsben van tej szívni kell,, ne maradjon benne!!!
36
Felelősség áthárítás a kiidegelt és elfáradt emberekre. Én azt gondolom, Magyarországon hamarosan(ne legyen így, de arra fele mutatnak a jelek) ugyanazt éljük át, mint Baltimorban és amerika több területén. A kilátástalanság és a faji uszítás, valamint a beilleszkedni képtelenség, összecsapásokhoz vezethet. Gondoljunk, Borsod, Heves, Nógrád, egészére. Baranya és Somogy megyék déli részére. Őket, az egyre kevesebb adózó tartja el. És a közmunka is csak egy leheletnyi fék, ebben az összeroskadásban. Mondjuk az amerikaiak, fogolytáborokat építettek, (FEMA camp), rengeteg koporsót halmoztak fel és a legszélsőségesebb, hogy nyaktilókat!. Vezírünk, Dél-Amerikai mintára, stadionokat építtetett. Sok fogoly elfér ám azokban, összehajtva.:(
papa.49
@36: Ne legyen igazad, de sajna minden arra tendál...
zöldszem
Semmi akadálya, ha neked nem felel meg Európa, már most azonnal fogd a pereputtyodat és indulj az nagy Keletre! Nem lehet kilépni azonnal. Igen mert, ha kormányra kerülnétek, bár attól Isten óvja hazánkat, előtte tennétek róla, hogy milliomosból, milliárdosok legyetek. Követelni az EU-tól igen, kötelezettséget teljesíteni nem!?

Egyébként meg!!
eszegfu
@Sziszifusz: 13:35 Utolsó mondatod, ha bekövetkezik...azt hiszem megnézhetjük magunkat.
postás
Róma sem egy nap alatt épült föl és nem is egy nap, amíg lebontják. De ha az egész egy életveszélyes, rozoga sz@rkupac, akkor le kell bontani és kész. Mindegy milyen szépre festik időnként.
eszegfu
@Clavigo: 14:29 Nekem is ezen akadt meg a szemem! Nem voltam rest, 1x elolvastam valami 9 féléből álló választási programját a Jobbiknak...hát abban egy árva szó sincs: miből is szeretné megvalósitani a célkitüzéseit, illetve milyen adópolitikával!! Még rossz elképzelése sincs, nemhogy jó! Tehát marad a "fejős tehén", az unió. El sem akarom képzelni: mi lesz, ha valahogy a hatalom közelébe jut a Jobbik!
eszegfu
@postás: Felcsútra, az EU-ra, esetleg M.o-ra gondolsz?!
verum
Édesistenem!
Ez a Vona tudja, hogy a kádár-rendszerben, a szocializmusban rendre azt hallottuk, hogy a kapitalizmus halódik.
Aztán a szocializmus szétolvadt, de maradt a halódó kapitalizmus.
Most Vona azt zengi, hogy életképtelen az Eu. Akkor miért nem is kell azonnal menekülni innen, egy percet sem vesztegetve?
Szép dolog egy haldoklót még kifosztani nekünk?
És micsoda dolog azoktól tanácsot kérni gazdaság fellendítése ügyében, ahol nyomor van és ahonnan ezrével menekülnek az életképtelen Eu-ba?
Ez a Vona vagy gyengeelméjű, vagy másokat tart annak. És még ennek van egyre több támogatója!

Hely Vona, "Ha az autód hülyeséggel menne, kézifékkel mennél a Himalájára!"
36
@zöldszem: Mehetne Nepálba, romokat lapátolni. Ott azzal, segíthetne.
Anna Mária
@Clavigo: Nekem is a következetessége tetszik a legjobban! :D
Anna Mária
@eszegfu: Nem kell ezen aggódni. Ha a jobbik hatalomra jut, a két kis kezüket összetéve fognak könyörögni az EU-lóvéért, minden elvárást szépen, pontosan fognak teljesíteni. A náci pofájukat is be fogják fogni, mert tudják, hogy a pénzcsap elzárhatósra van csinálva. Undorítóak, kisstílűek, de félni nem kell tőlük.
brutus
@Anna Mária: Ez a nagy Jobbik is egy nagy NULLA !!!
coni
Ha a nemzetközi helyzet fokozódik (pl. FED kamatot emel és nem szórja a pénzt, mi bóvliban maradunk, stb..) akkor még Vona nélkül is csődbe mehet az ország még a kohéziós pénzek ellenére is, mivel nincs gazdaságpolitikánk, immár 5 éve csak ötletelünk.
zöldszem
@36: Felőlem, bármi maga alá is temetheti, egy földrengéskor!
justhpeter
A halálbüntiről szóló parlamenti vita elsődlegesen naplopás, másodlagosan a társadalom primitív hergelése, mivel Vona mester is tudja, hogy erre csak az unión kívül van lehetőség. Ebben az esetben miért fáraszt bennünket a töketlen ötleteivel. Javaslom a parlamenti vitát a teljes parlament Holdra költöztetéséről. Az ugyanolyan lehetetlen - de legalább a népnek jól esne. Vona biztosan tudja, hogy az unió provokálása nem vezet jóra, de valamennyire ellensúlyozni akarja, hogy a másik populista az ő kottájával koncertezik és az ő "bérleteseit" próbálja a fidesz koncerttermébe átcsalogatni. Ha nem így lenne és reális alternatíva lenne a jobbiké, az az országnak a villámnál is gyorsabb elszegényedését és fizetésképtelenségét jelentené.
Ezt követően viszont a nép követelné - jogosan - a halálbüntetést a politikusok számára.
bakurasz
Mélységesen sajnálom azokat, akik ennek a marhának a hívei!
Desischado
Megint bebizonyította vona, miféle származék a pártjával együtt! Hazudik, süketel, szidja az Uniót, de a pénz bezzeg jól jön! Az Unió nélkül már régen becsődöltünk volna! Hülye idióta! Balra indexel, és jobbra tart! Ennyit a jobbik és vona hitelességéről!
postás
@eszegfu: Az EU-ra, jelenlegi formájában. Folyamatos központosítás helyett, inkább lazítani kellene.
eszegfu
@postás: 7:21 Akár igazad is lehet...de szerinted M.o. mondjuk elkezdi a "lazitást", akkor mi lesz velünk?!
eszegfu
@verum: 15:05 Nagyon jól illusztrálod a helyzetet az utolsó mondatoddal!
nyanya001
Aztán ha kilépünk, akkor lehúzhatjuk a rolót is,
se iparunk, se mezőgazdaságunk, eddig se voltunk meghatározó
szereplője a EU tagállamainak, csak kaptunk, de mit vittünk be ?
Ja, tudom, Orbán unortodox illiberalizmusát !
Azt hiszem odajutottunk, hogy a tagállamok nem kérnek belőlünk,
meg a Vona félékből sem !
soljanka
"Van élet az unión kívül is" - mondta volt G.Orbán Viktor.
Csak összenő, ami összetartozik.
De nem Vona meg Orbán a hibás, hanem azok, akik felhatalmazzák őket. És a zemberek ezt akarják.
kukac50
Még nem lesznek értéktermelő munkahelyek, (csak statisztikai közmunkások) ami sok évbe telhet addig még szót sem érdemes ejteni a kilépésről.
Csőd szélén táncol Orbán politikája miatt az ország 1 millió munkahely teremtést már rég elfelejtette.
mate03
@simmering73: Igazad van! De a Jobbik hívők,olyanok mint a narancs vérűek!Ezeknek hiába mondasz ész érveket!Sajnos ilyen birka nép vagyunk!
pistapapa
@bakurasz:Én pedig téged sajnállak,mert nem látsz,csak nézel.Bár az is lehet,hogy annak a befogadott kisebbségnek a tagja vagy,amelyik 70 éve bitorolja a hatalmat Magyarországon.
mariaberta
Itt az igazság, V- is besz----rt, hogy mindjárt elzárnák a pénzcsapot, márpedig anélkül ők sem lennének sehol.
mariaberta
@nyanya001: Igéreteket, pávatánc, koki, saller és egyebek. Ezzel gazdagítjuk az EU-t, no meg Orbánnal, aki mindezekről gondoskodik. Ez a hozomány Magyarország részéről.
Anna Mária
@postás: Az EU nem központosít folyamatosan, mint ahogy te állítod.
világlátó
Nem kilépni kell OSTOBÁK ! hanem jól bent maradni.! Miből fizetjük majd a sok fidesz talpnyaló új földbirtokos arisztokráciát? Hülyék!
Tehetségtelen kontárok és politikus bőrbe bújt rablók!. Mind ott a parlamentben !
De mi valamennyien magyar állampolgárok vagyunk a felelősek mindezért!
Igaza van és volt Széchenyi Istvánnak amikor megfogalmazta / én pedig már sokadszor közvetítem /... ha pedig elviseli a rossz kormányát, akkor vagy tanulatlan, vagy a kormánya szintjére aljasodott."
Meddig és mire kell még várni ahhoz, hogy a társadalom lássa, hová juttatott minket ez a "nemzeti, polgári, romlott erkölcsű kormányzat " Mi kell még ehhez? Talán a szélsőjobbos fasisztoid eszmevilág és a velejéig korrupt politikai " elit " koalíciója ? A kirekesztettség és az veszett kutya gyűlölet minden haladó gondolat és szabadság eszméje ellen? Mit akarhat még a kdnp.és a jobbik együtt a fidesszel? Már mindent átalakítottak, lassan de biztosan a népünk gondolkodását , világlátását is, meddig még? Hölgyeim és Uraim, Kedves Barátaim?
Yoda69
Ezek a geci bomlasztok mint vona vagy orban, csak a populizmus nyelven tudnak beszelni. Mindketto egy mocsok naci, de orban talan meg rosszabb, mert az gerinctelen is.
libellle
@postás: ha ez volt a foglalkozásod, akkor azt gondolom annyit kelett gyalogolnod, hogy elveszitetted az értelmedet. Sajnos azt már soha nem fogod megtalálni.
bakurasz
@pistapapa: Engem Te ne sajnálj! Az ilyentől az sem kell! Ha más a véleményem, mindjárt zsidó vagyok mi? Hát nem vagyok az, cigány sem és magyar sem akarok lenni már! Ember szeretnék lenni egy olyan országban, ahol annak is tartanak! És a legkevésbé szeretnék a környezetemben olyan alakokat mint a Vonafüty meg Te!
postás
@Anna Mária: Akkor csak egy apró adalék.
Nyilván emlékszel Vityáék első nagy pávatáncára, az "elzavarjuk az IMF-et" címűre. Ennek csak az az egy érdekessége van, hogy EU-s tagország, önállóan nem is tárgyalhat az IMF-el, kizárólag az EU-n keresztül. Bármilyen döntés is született az ügyben, az csak azért lehetett, mert az EU is rábólintott. Az "ámen"-t nem a magyar kormány mondta ki, ezért is fölösleges szidni, vagy dicsérni őket ezzel kapcsolatban.
postás
@eszegfu: Mondjuk, tárgyalhatnánk végre önállóan is az IMF-el, ami jelenleg tilos az EU-s tagországoknak.
Toby
Na wazze, Vona-testvér ismét "cukizni" akart egy jólhangzót !
világlátó
@pistapapa: Kérlek szíveskedj megírni, ki az a befogadott kisebbség ? De pontos légy légyszíves!
Szíves tájékoztatásodra közlöm, én sem vagyok zsidó, de vannak barátaim közöttük is, én sem vagyok cigány, de vannak barátaim közöttük is, nem vagyok sem német, sem horvát, sem szerb, sem román, sem szlovák nemzetiségi kisebbség, de vannak közöttük is barátaim, régi jó ismerőseim.Eddig sem volt közöttünk téma az élettér a hatalombitorlás, a felsőbbrendűség kérdése, azt hiszem a korom miatt ez már ezután sem fog változni.
Pistapapa neked mi a bajod tulajdonképpen ? Kérlek, válaszolj nekünk !
zöldszem
@pistapapa: "Mi az mi emberré teszi az embert - egy barátom kérdezte egykor - talán a származása, hogy hova születik, én nem hinném. A döntései teszik emberré, nem az számít, hogyan kezdi az életet, hanem az milyen befejezést választ!"
/Hellboy - Pokolfajzat című film/
eszegfu
@postás: 16:41 Nem vagyunk mi (mármint M.o) olyan nagyhatalom, hogy sorban állnának a hitelezők...arról már nem is beszélve: mi zavartuk el az IMF-et (és nem azért, mert az EU mondta, hanem mert mi önállóak vagyunk és pontosan tudjuk mi jó az országnak!), és most leülünk kutyába, megalázkodva tárgyalni? Eleve rossz a poziciónk! Nem gondolhatod komolyan?!
pistapapa
@világlátó: Zsidózol,cigányozol,tehát rasszista vagy.
eszegfu
@pistapapa: 9:54 Na látod! Pontosan ezért nem kell a Jobbik! Egy egyszerü "véleménycseré"-re van itt lehetőségünk, de Te rögtön "beosztod" az embereket: zsidónak, cigánynak és még ki tudja minek, vagyis Rajtad kivül senki sem "nagy magyar"!! Ja, ide értem még a Jobbikosokat is! "Főnököd" is kivülről szép mézes-mázas, de belülről?! Sőt 1-1 mondatával ugyanezt csempészi be a mondanivalójába, mint Te.
human
Dupla áron építünk autópályát, építjük paks2-t, ami a piaci ár 2-3-szorosáért termel majd áramot, szoftvereket veszünk 33-szoros áron. Így pazaroljuk el az EU által lehetőségként nyújtott milliárdokat. Nem jövőt építünk élve a plusz EU forrásokkal, hanem a ma milliárdosait teremtjük meg.
postás
@eszegfu: Akkor megismétlem. Nem dönthetünk ebben a kérdésben önállóan. A "nagy önállóság" csak a pávatánc első felvonása volt. Ám ezt a pávatáncot kormányunk és kormányfőnk, bizony az EU-val karöltve lejtették.
eszegfu
@postás: Nekem hiába ismétled meg, először is értettem, amit irsz...csakhogy bizony mi "önállóan" zavartuk el az IMF-t és nem az EU döntött igy...de azt hiszem teljesen mindegy mit irok...Neked.
eszegfu
@világlátó: 16:46 Ugy látszik pistapapa csak ugy odalök 1-1 mondatot a saját stilusában, de a kérdésre válaszolni nem tud, mintha nem lennének érvei. De az is lehet szabadságon van.
világlátó
@pistapapa: Nem tudom hány éves lehetsz. Engem is papának szólít már a családom, a leányom, a fiam és az unokám.Az én korosztályom úgy általában nem rasszista, ezért is döbbenetes a számunkra, hogy gyerekeink, a mai harmincas- negyvenes korosztály körében hallani azokat a megnyilvánulásokat, hogy Magyarországon korábban is , már Kun Bélával kezdődően is a zsidók az összes bajaink okozói. A legújabb kori Magyarország elmúlt 25 éve alatt erősödött fel a cigányozás, olyan méreteket öltött egyes embercsoportok körében a cigányozás, ami oda vezetett, hogy megtörtént a lehető legrosszabb, a cigány gyilkosságok. A jobbik oldalhajtásai a különböző gárdák megjelenése és tobzódása, / büntetlenül / még ma is tart, itt - ott nyílt, másutt leplezett formában. A pillanat politikusai pedig ezen a két " kiemelt " ügyön élesítik karmaikat, hergelve azokat a lakossági rétegeket, akik ugyan alig tudnak valamit is a zsidóságról, a cigányságról. Egyikről csak a rasszista zúgmédia tájékoztatásából, másikról pedig a mindennapi élet cigányproblémáiról hall és lát részleteket, de ezt már elegendőnek tartja ahhoz, hogy hozzászóljon, kifejezésre juttatva vélt , gondolt , hallott hülyeségeit megszorozva kettővel. Ez a hazai, népi politizálás mai színvonala. Ki a felelős? A válasz egyszerű. A mai magyar politikai elit, úgy együtt, ahogy vannak. A mai kormány is az előző kormányok is.Amikor a középkori anglia súlyos belső gondokkal kűzdött, Cromwell a zsidókon verte el a port. Azóta ezt sok más művelt, civilizált országban is elkövették.
A német történelem 1933 .-tól - 1945.-ig világra szóló példát adott a fajelméletről, a zsidók elpusztításáról, az alacsonyabb rendű népek szolgasorba taszításáról, a cigányság ki írtásáról. Ki a felelős a zsidózásért és a cigányozásért? A családi nevelés, az iskolai oktatás és nevelés, a médiák, de főleg a mindenkori alaphangot megadó politikusok, állami vezetők, no és a történelmi egyházak. Lehet felháborodni Hölgyeim és Uraim, Kedves Barátaim! és Pistapapa !
pistapapa
@világlátó: Ömlik a magyargyűlölet.
világlátó
@pistapapa: Olyat még biztosan nem hallottál, hogy ÉRTED perelek és nem ELLENED.
Ha rám céloztál, rosszul tetted. Vagyok én olyan magyar mint Te és hasonlóképpen ferdén beszélő elv társaid. De legalább cáfolj, érvelj, indokolj! Enélkül csak sértő félmondatos célzásaid vannak. Ne válaszolj, mert nincs kapacitásom a szavaid, mondataid olvasására és a sértésekkel nem lehet vitatkozni. Tisztelettel !
Hellcat
Aranyosak vagytok...akkor is így éreztetek mikor EU zászlót égettetek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.