Csehországban folytatták több helyen botrányt kavaró "győzelmi útjukat" szombaton az Éjszakai Farkasok nevű orosz motorosklub tagjai, akikhez jelentések szerint magyarok és szlovákok is csatlakoztak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Az ilyen "magyar motorosokról" érdemes tudni, hogy többségükben pénzes anyuci, vagy apuci félrenevelt hülyegyerekei, akiket még a budira is elkísérnek a szülők, nehogy lehúzzák magukat, drága motor, drága ruci, próbálják majmolni az eredeti amerikai csopperes életstílust, vagy a krújzerest, idő van, pénz van, csak unatkoznak és persze van egy hatalmas exhibícionizmus is az oldaltáskákban, ha lehet szerepelni, akkor felvonulnak a nácik budai veresége napjára, vagy a bolsevizmus születésnapjára, mindegy, csak mutogathassák magukat !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.