A hét év rettegésért, gyomoridegért, kiszolgáltatottságért és megaláztatásért nem kérek egy petákot se. Csá, Kedves Bankom!

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mondjuk, nem vartam mast,... Talan szegeny adosok igen, meg remenykedtek,... Pedig mar tanulhattak volna az elso 5 ev humanus, csalad- es embersegito intezkedeseiben...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
A tévében azt hallottam, hogy a forintosított tartozás kamata 3 évig nem változhat, na de azután ... Milyen érdekes, hogy pont a választások évére esik a határidő.
1magyar
Havi 2 ezerrel kevesebb százvalahány ezernél???!!!
6 évvel meg kitolják???
Illett volna először megkérdezni az adóst, hogy jó-e ez így neki. Nem hiszem, hogy egyoldalúan ennyire hátrányosan "adósmenthetnek"!
verum
Még mindig nem értik az emberek, hogy nem a bankok a fő bűnösök.
Amikor kezdődött az egész, más volt a forint és más volt a gazdasági helyzet, volt munka.
Mára gyalázatosan romlott a forint, sokak vesztették el a munkahelyüket, amiért a kormány a felelős.
Valamint a bank ugyan egyoldalúan módosított szerződést, de ez a mindenkori kormány beleegyezésével történt.
"A pénzügyi szolgáltatók Magyarországon csak az MNB engedélyével vagy bejelentési kötelezettségük teljesítésével végezhetnek pénzügyi szolgáltatási tevékenységet, melyekkel a vállalkozások és a fogyasztók rendszeresen találkozhatnak."
Tessenek csak utána nézni - és azt ütni, aki a legjobban felelős a történtekért!
Az, hogy hangoztatják, csak a bankok a hibásak, arra fog vezetni, hogy sorra elmennek innen a bankok és marad az állami egyeduralom.
Akkor lesz aztán csak jó világ!
Jankó123
"Here is the red, where is the red!? Genyó!
Happy show, money show.
Hungarian lucky game!"
:-)))
Aki Én
Amikor a választások utánra tolták a ,,nagy megmentést", akkor vajon mire számítottak a szavazók???
karma1
@Aki Én: Dragam, ha valaki olyan nehez helyzetben van, mint azok a szerencsetlen devizahitelesek, akkor MUSZAJ valamiben hinniuk, kulonben mego"rulnek! Ennyi kib@szas magyar polgarral meg nem nagyon volt, mint amit a kurmany csinal veluk... Amikor belebegtetnek valamilyen megoldast, akkor az ember nem azt nezi hogy a valasztasok elott, utan vagy mikor jon a segitseg, hanem csak egy datumot latnak, ahhoz probalnak meg igazodni... De ez csak az en velemenyem, tudod...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.