Bicske korábbi fideszes polgármestere szerint ha Magyarország a bevándorlók számára tranzitországból célországgá válik, annak nehézségeit nemcsak a befogadó állomásoknak otthont adó települések lakói, hanem mindenki a saját bőrén fogja érezni. Tessely Zoltán vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján a témában tartandó nemzeti konzultáció fontosságára hívta fel a figyelmet.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Már ez is baj ? Különben soha nem lesz meg az 1 millió munkahelyre 1 millió munkást projekt !
nyanya001
Bicske korábbi fideszes seggszájú polgármestere,
erről mi véleményed ?
Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét - jelentette ki tegnap Orbán Viktor kormányfő. A társadalom elöregedésétől egész Európában tartanak.
www.origo.hu/itthon/20010608orban.html
1magyar
Már azzal is elégedett lennék ha az itteni fiatal munkanélkülieknek lenne munka, nem kell ide bevándorló, mi is éhen halunk.
Talán inkább azzal segíthetnénk nekik ha összefogna a világ az őket lemészárlók ellen és ők nyugodtan maradhatnának otthon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.