Most, hogy már két hónapja nem vásárolhat vasárnap a magyar, felkereste az Index a KDNP-seket, akik a videót elnézve eddig csak jót hallottak az általuk csak "szabad vasárnapnak" emlegetett boltzárról. Az már csak hab a tortán, hogy Hoffmann Rózsa szerint vasárnap egyébként is "pihenni illik".

Ha Ön a kereskedelemben dolgozik és megosztaná a nyilvánossággal, hogy hogyan hatott az életére a vasárnapi zárva tartás, írja meg nekünk a [email protected] címre!

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Össze kellene állítani már egy illemkódexet a ködönöpéshofmanosoknak is!
(Pl. csalni, hazudni, lopni sem illik, sőt, bűn.)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Azt gondolom ennél tökéletesebb bemutatkozást a kdnp részéről elképzelni sem lehetett volna. Végig kell a magyar választónak nézni ezt az öt percet és sokkal jobban megértik, hogy miért nincs a kdnp-nek saját, egyedi szavazótábora.
Ekkora méretű bigott sötétségnek a 21. században lételeme sincs, nemhogy támogatója. 1990-ben kinyílt a világ és a kdnp zárva maradt. Teljesen mindegy, hogy melyik egyház támogatásában bíznak, a kereszténységhez biztosan nem sok közük van. Ha lenne, akkor talán az emberek felé nyitottabbak lennének, meghallgatnák őket és az állítólagos választópolgáraik felé alázattal fordulnának.
Aki Én
@Csizmás Kond: Ez egy fórum, nem privát társkereső. Ha mondasz valamit, akkor azt mindenkinek mondod. Ha szarul esik a válasz, akkor gondold meg milyen világraszóló butasággal terheled e szervereket. Veled semmi bajom, de ez az irritáló kandúr...
Tényfeltáró
Nehogy már homoszexuális pedofil álkeresztények döntsék el azt, hogy mi illik.
Desischado
Ez az álkeresztény banda akar kioktatni az illemről?! Azt nem tudják, hogy lopni és hazudni nem illik?! Az agyam dobom el tőlük!
mate03
@Aki Én: !Szellemi fogyatékos!Ne törődj vele! Megfogadtam,hidegen hagy az ökörsége!Nyávogjon magában!
lampa laz
Ennek a pártnak csúfolt tagjait elnézve, tényleg pihenniük kellene már azon a bizonyos csendes, nyugalmas helyen... és nem a mi idegeinket borzolni itt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.