Most, hogy már két hónapja nem vásárolhat vasárnap a magyar, felkereste az Index a KDNP-seket, akik a videót elnézve eddig csak jót hallottak az általuk csak "szabad vasárnapnak" emlegetett boltzárról. Az már csak hab a tortán, hogy Hoffmann Rózsa szerint vasárnap egyébként is "pihenni illik".

Ha Ön a kereskedelemben dolgozik és megosztaná a nyilvánossággal, hogy hogyan hatott az életére a vasárnapi zárva tartás, írja meg nekünk a [email protected] címre!

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Össze kellene állítani már egy illemkódexet a ködönöpéshofmanosoknak is!
(Pl. csalni, hazudni, lopni sem illik, sőt, bűn.)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verum
Ha már vallási alapon nem a szombatot, hanem a vasárnapot adják ki parancsba a kereszténydemokraták, azért megjegyeznék valamit ennek a nagymagyarkeresztény bagázsnak.
Isten a szombatot adta az embernek, de nem kötelező érvényben. Míg ezek a nagymagyarkeresztények parancsba adják azt, amit Isten ajándékként nem kötelezően adott.
"Te kicsoda vagy, hogy kárhoztatod a más szolgáját? Az ő tulajdon urának áll vagy esik. De meg fog állani, mert az Úr által képes, hogy megálljon.
Emez az egyik napot különbnek tartja a másiknál: amaz pedig minden napot egyformának tart. Ki-ki a maga értelme felől legyen meggyőződve."
verum
Istentelen népség ezek a kereszténydemokraták. Kiforgatják Isten szavát és hazugsággal tömik a népet. Hogy aztán ezen hazugságok alapján kárhoztassák a keresztényeket!
Senara
Hoffmann Rózsi szeretne szerepelni megint egy nótába ? Vagy ismétlésre vár mert Tömlyén nem áll kötélnek ? Komolyra fordítva , minek kell hetente szóba hozni valamelyik álkereszténynek , a vasárnapi zárva tartást ? Kéjes érzés nekik?
silber13
Az embereknek ne ez az őrült kakadu mondja már meg, ne ő írja elő, hogy mi illik és mi nem illik!
Anna Mária
Hááhááháá!
Egy Hoffmann Rózsa mondja meg, hogy mi illik!

:DDDD
ipan54
Lehet azt illik rózsa , de viszont a többségnek dolgoznia kell , hogy a családját el tudja tartani !!!
Csizmás Kond
@silber13: ...pedig muszáj mert amint látszik maguktól nincs eszük rá...:)
Aki Én
Biblia:
Ha már KDNP.
Lukács 11:46
“Jaj néktek törvénytudók! Mert elhordozhatatlan terhekkel terhelitek meg az embereket, de ti magatok egy ujjatokkal sem illetitek azokat a terheket.”
Aki Én
@Csizmás Kond: 15:21 De miért éppen te, a legsilányabb értelmi képességű troll mondja ezt?
JAJMÁR
Össze kellene állítani már egy illemkódexet a ködönöpéshofmanosoknak is!
(Pl. csalni, hazudni, lopni sem illik, sőt, bűn.)
Csizmás Kond
@Aki Én: ...mondtam neked valamit ???...az más hogy magadra ismersz...az teljesen normális.
solidedge
A KDNP akciója rám is hatással van. Amilor eszembe jut vasárnaponként, hogy nem tudok vásárolni már egy percig is tudok káromkodni.
Bercifiu
Ez a sok kádénpés barom, még nem dolgozott az elmúlt években, s nem tapasztalta meg, hogy a 8 órás munkaidő, kötelezően minimum 8,5, de a gyakorlatba 10 12 óra. Utazással már lehet 14 óra. Vásárlás már elmarad.
Ha véletlenül egy nagyobb műszaki cikket, vagy elektronikai cikket akarok venni, szabadságot kell kivenni.
A kormányon lévők nem hogy szolgálnák a választókat, hanem az átgondolatlan, szakemberekkel nem konzultált törvényeikkel csak bosszantják a vásárlókat. Szerintem már nem akarnak kormányozni, s azért hergelik a népet, hogy elzavarják őket.
Igazságos úgy lenne, ha volna egy tisztességes Munka Törvénykönyv, s a kereskedőkre bíznák a nyitva tartást.
Áll magyarázkodás, hogy a szomszédos országokban hogy van, mert másak a körülmények.
Bercifiu
@Anna Mária: A K.rva Demagóg Népnyúzú Párt - nak illemkódexet kár össze
állítani, mert még a 10 parancsolatot sem ismerik. Ők úgy keresztények, mint én virág.
Anna Mária
@Bercifiu: Az tökmindegy, micsodák.
Majd a Rózsa, a megvénült úttörőlányka bemagoltatja velük az illem 12 pontját.
Aztán ha nem megy, suhog a nádpálca.
Stancika
Majd ha Rózsa betegen fekszik a kórházban és nincs nővér akkor majd megmondják hogy az egyik fele a gárdának Németországban van, a másik fele meg illendően pihen úgy sem fizetik ki neki sem a túlórát, sem nem kap vasárnapi pótlékot. Kenytelen lesz a családtagja kivinni az ágytálat.
Fradigege
Munkaerő hiány a kereskedelemben? A sok közmunkás hogyhogy nem tó'dul a kereskedelembe? Másik, ha elmész kirándulni a hegyekbe a családdal, akkor pihensz? Hegyet mászol akkor pihensz???!!! Vasárnap főzöl a családra, akkor pihensz? A bolt tulajdonosok, a mentősök, a buszvezetők, a MÁV-osok, a kórházak, a rendőrség, paks, gyárak pihennek, hogy húzzalak a farkamra káderenpé? Ausztriában a Billa NYITVA VAN A PRATERSTERN-NÉL ÉS A FERENC JÓSKA BAHNHOF-NÁL. ROVINJBAN NYITVA VOLTAK A BOLTOK HETI 7 NAPOT. Nekem nagyon sokszor van úgy, hogy be vagyok osztva Hétfőtől Szombatig és vasárnap kényelmesen be tudtunk vásárolni. KÖCSŐŐŐŐŐG!!!
bencemacska
Mielőtt elmarasztaljátok úgy általában a keresztényeket, csak úgy megjegyzem: a KDNP csak a keresztények egy részének - katolikusok - a képviselője!
Fradigege
Meg a másik, hogy más országokkal jönnek. Kisapám, Ausztriában 100 euró a minimálbér, az árak pedig tök ugyanolyanok, mint itthon. Amikor úgy van kedvük nem érdekli őket más ország, mi rebelis magyarok vagyunk, most pedig bezzeg Ausztria. Bezzeg Horvátország. CSIIIIICSKAAAAAAAAAA!!!
Dr plágium
@Bercifiu: Akik egész életükben nem dolgoznak azok pofáznak. A parlamentbe is csak aludni járnak be, meg piálni :)
Anna Mária
@Fradigege: Ausztriában nem létezik minimálbér. Talán Németországgal kevered, ott van minimális órabér.
Anna Mária
@bencemacska: Azt hol lehet látni ezeken, hogy a katolikusokat képviselik?
bencemacska
@Anna Mária: Nézd meg a kapcsolataikat!
stirliitz
Az sokat elmond a vezetésről, hogy egy szavazóbázissal nem rendelkező, pártnak nevezett, álszent politikai horda szabja meg, hogy vásárolhat-e a polgár, illetve, hogy egy legálisan működő kereskedő nyitva lehet-e vasárnap. F@sza!
Persze csodálkozni nem szabad...
simmering73
Ne hogy már egy ilyen gyüttment banda mondja meg nekem, hogy mi illik és mi nem vasárnap.
mate03
@Anna Mária: A Magyar nyelv értelmezéséhez,egy pedagógusnak illik érteni! Még a nevében is benne van! VÁSÁRNAP!
Anna Mária
@mate03: Ez a tyúk egy vicc, nem pedagógus.
Hipósgriff
Ha ne adj Isten Rózsikát vasárnap behoznák nekem ügyeletben a kórházba, szívesen elmagyaráznám, hogy vasárnap pihenni illik, nem betegnek lenni, sem betegeket ellátni.
justhpeter
Azt gondolom ennél tökéletesebb bemutatkozást a kdnp részéről elképzelni sem lehetett volna. Végig kell a magyar választónak nézni ezt az öt percet és sokkal jobban megértik, hogy miért nincs a kdnp-nek saját, egyedi szavazótábora.
Ekkora méretű bigott sötétségnek a 21. században lételeme sincs, nemhogy támogatója. 1990-ben kinyílt a világ és a kdnp zárva maradt. Teljesen mindegy, hogy melyik egyház támogatásában bíznak, a kereszténységhez biztosan nem sok közük van. Ha lenne, akkor talán az emberek felé nyitottabbak lennének, meghallgatnák őket és az állítólagos választópolgáraik felé alázattal fordulnának.
Aki Én
@Csizmás Kond: Ez egy fórum, nem privát társkereső. Ha mondasz valamit, akkor azt mindenkinek mondod. Ha szarul esik a válasz, akkor gondold meg milyen világraszóló butasággal terheled e szervereket. Veled semmi bajom, de ez az irritáló kandúr...
Tényfeltáró
Nehogy már homoszexuális pedofil álkeresztények döntsék el azt, hogy mi illik.
Desischado
Ez az álkeresztény banda akar kioktatni az illemről?! Azt nem tudják, hogy lopni és hazudni nem illik?! Az agyam dobom el tőlük!
mate03
@Aki Én: !Szellemi fogyatékos!Ne törődj vele! Megfogadtam,hidegen hagy az ökörsége!Nyávogjon magában!
lampa laz
Ennek a pártnak csúfolt tagjait elnézve, tényleg pihenniük kellene már azon a bizonyos csendes, nyugalmas helyen... és nem a mi idegeinket borzolni itt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.