A Miniszterelnökséget vezető miniszter Brüsszelben egyeztetett a regionális politikáért felelős uniós főigazgatóval, de nem jutottak túl sokra Gyurcsány Ferenc és felesége cégének, az Altusnak az ügyében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ez is odament hogy majd jól számonkér meg kioszt pár kokit aztán felmosták vele a padlót...
Hellcat
Ez is odament hogy majd jól számonkér meg kioszt pár kokit aztán felmosták vele a padlót...
JAJMÁR
Én meg azt tartom elfogadhatatlannak, hogy az írja ki a pályázatot és a közbeszerzést, aki bírál, és ráadásul aki még pályázhat és nyer is. Nem az eu-ban, hanem ebben az országban.
Ideje lenne, ha legalább a felülvizsgáló nem ebbe a csapatba tartozna, és valóban feltárná a tisztességtelen gazdagodást, és remélem "visszamenőleges" hatállyal! Mo. nem az Altus vizsgálódik, így még erre se lehet fogni, de ha ilyen szabálytalanság valahogy bebizonyosodna, a vagyonelkobzás a legkevesebb!
eugen4402
Ha már odautazott és kiderült, hogy a Krampus Zrt-től nem veheti el a zsozsót, legalább az ötös lottó nyereményt perelte volna el a szerencsés nyertestől.
papa.49
Hiányzott a juhászbojtár, táskahordozónak egy méreten tasli, MEGKAPTA, oszt. jónapot!!!
verum
Ha Mészáros, vagy Tiborc cége kapja, vajon akkor is ott téblábolnának, hogy elfogultság, meg összeférhetetlenség?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.