Se kiemelt kórház, se nyaralás, se lakás. Erről nyújtott be módosítójavaslatot Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter az Országgyűlésnek, miután a minisztériumok néhány napja közzé tették útiköltség elszámolásukat, és kiderült, több százezres repülőjeggyel utazgattak államtitkárok és helyetteseik – derült ki az RTL Klub Híradójából.

Az MSZP álszentnek nevezete Lázár Jánost, ők azt mondják, az elmúlt 5 évben minden korábbinál több állami vezető korlátlanul élvezhette a juttatásokat.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Most, hogy megbukott a szolgálati qrás közpénzen, lézer-pofátlan jános eljátssza a közpénzért aggódó kemény csávót !
Mocskos szarházi tetű vagy te - lézer !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Most, hogy megbukott a szolgálati qrás közpénzen, lézer-pofátlan jános eljátssza a közpénzért aggódó kemény csávót !
Mocskos szarházi tetű vagy te - lézer !
Toby
@Anna Mária: Aki vele volt a luxusutakon ! Ha mást bevett ( esetleg) akkár ezt a barom dumát is beveheti !
m.macskosz
Kevésbé bonyolult módszert javaslok:
nem kell törvényt módosítani, osztani-szorozni,
kirúgni az összeset a ...ba, fácánannyitisérrel kezdve!
verum
Bátran benyújthat egy ilyen javaslatot, veszély nélkül, mert ezt még az ellenzék sem fogja elfogadni.
verum
Ja, de attól még Lázár herdálása nem kisebbedik egy mákszemnyit sem, ha látjuk, hogy egyik képviselő sem akar lemondani a kiemelt juttatásokról.
justhpeter
Egyre jobban lehull a lepel. Lázár számára már az egérút is elveszett és azt már kezdi érezni.
Anna Mária
@justhpeter: Most próbál magának valami egérutat kaparni.
m.macskosz
@nyanya001: Tényleg, kedves Nyanya!
Halvány sejtelmem nincs, hány milliárd mehet el ezekre a tetvekre, hiszen még Bangóné Borbély Ildikó, --aki pedig nem csak egy mezei állampolgár--, sem tudja, hányan vannak!
Mit saccolsz, hány milliárd mehet el ezekre az ingyenélőkre, és ez hány család éves rezsijét
(koszt + kvártély) fedezné?
nyanya001
@m.macskosz: ez nem teljes, de elképesztő így is !
Főleg annak fényében , hogy eddig hasznot nem hajtott egyik sem az országnak,
csak a megítélésünket rontották és nem csak Európában !
www.napi.hu/magyar_gazdasag/ennyit_keresnek_a_magyar_miniszterek_es_allamtitkarok_itt_a_lista.575361.html
m.macskosz
@nyanya001: Köszönöm, elmentettem, majd amikor rossz lesz a gyomrom és hányni akarok, elolvasom. / Bocs! :) / Ez egy dolog, de hány ezer léhűtő van még körülöttük, fejenként sok millával havonta! :(
nyanya001
@verum: Na majd ha áttérnek erre, akkor fogok ezekre szavazni ! :)
m.macskosz
@verum: Igen, ott valahogy másként értelmezik a latin eredetű szót: minister.
'Szolga'. A választók, azaz az adófizetők --mint munkáltató--, szolgája.
Cicamama55
Hallottam a sajtó tájékoztatóját. Ecsetelte, hogyan csökkentették a kormány alkalmazottak számát, amikor hatalomra kerültek, választási ígéretükhöz híven. Azt nem taglalta, hogy a sok államtitkár, kormánybiztos meg a többi, akiket kineveztek, mennyivel több forintunkba kerülnek, mint előtte. Nem beszélve a rengeteg drága kocsiról, amiket az újdonsült kiskirályok feneke alá vettek a pénzünkön. Ja meg a lakhatási hozzájárulások...Megszedték már mára magukat bőven, hisz a vagyon bevallásaikat egyre több jegyzettel kellett pótolgatni, deviza hitelüket kiváltották kedvezményesen, nincs már segélyre szükségük. Ez a tálalás akkora "humbug !
m.macskosz
@Cicamama55: Kissé mazochista vagy, én nem vagyok képes végighallgatni,
pedig tudom, hogy "Audiatur et..." de valahogy nem bírom.
gibgab
Ezeket egy lézerluxusannyitisér szájából hallani nevetséges, hiteltelen. Ez már megint színjáték.
solidedge
A látszat az, hogy a kormánynak megjött a józan esze és magukba szálltak. A valóság az, hogy a népszerűség vesztés miatt egyfajta kényszerpályára kellett állniuk. Most a visszafogott, racionális kormány látszatát kell kelteni. Ezzel be akarják bizonyítani, hogy ők nem ők, hanem mások mint valójában.
nemjoezigy
@verum: Ebben teljesen igazad van: "Bátran benyújthat egy ilyen javaslatot, veszély nélkül, mert ezt még az ellenzék sem fogja elfogadni." Az ellenzék sem különb, ha saját zsebükről van szó!
@Cicamama55: igen ezek a köcsögök következetesen azt mondják el, ami jobban hangzik a nép számára (de nem valós), ami viszont plusz veszteséget okoz a költségvetésnek arról kussolnak.
@Mirabilis:" Lézerkém, visszamenőleg esetleg nem lehetne működtetni? Például veled kezdeni?" nekem is valami ilyesmi jutott szembe a cím olvasásakor: mi az, hogy sokat veszíthet? Esetleg akkor veszítene, ha minden, -a fizetésükön felüli juttatást vissza kellene adniuk a rendszerváltásig visszamenőleg!!!
Fidesznyikek mi a véleményetek?
picike
megvonni az utazásokat elszámolás hajrá!!!
Aspius
Az ilyeneknek azt se hiszem el ha a szemem láttára felkötik magukat.
De azért meg lehet próbálni ...
pmv.agnes
Hiszi a piszi. Már régóta azt sem hiszem, amit kérdeznek.
Cicamama55
@m.macskosz: Ő az egy, akit végig hallgatok. Azt kell mondanom, az ő nyilatkozatai nem fröcsögnek a Fidesz dicsőítéséről. Erre ott van a szóvivője, na az katasztrófa! Amit ő nem tesz meg, azt a kis mitugrász pótolja helyette. Az Orbán Viktor katonája!! Nekem Lázár kommunikációja kimondottan tetszik. Meggyőző, s ezzel egyedüli a mai vezetésünkben. Semmilyen kérdés elől nem zárkózik el, még a számára kellemetleneket sem kerüli ki. Minden megnyilatkozása konkrétumokra épül, "egyféleképpen" beszél. Nem rángatózik, feszeleg, nincsenek fémkupakok, nem vigyorog egyfolytában, mint a tejbetök, nem ironikus. Nekem szimpatikus. Na nem az intézkedéseik, hanem a tálalás. De, én nem vagyok mérvadó, hisz Áder és Kövér is az. Pedig ennek még bajsza sincsen. :)
eugen4402
Most, amikor egy picit visszafogják magukat, már csak 870 milliót költenek új kocsik vásárlására. Muszáj, mert az a rengeteg delegáció egymás kezéből kapkodja ki az Audik, Mercedesek, BMW-k kilincsét, és a végén még rossz hírünket keltik a nagyvilágban.
eugen4402
@Horizont: Ezeknek létfeltételük, hogy pont az ellenkezőjét cselekedjék annak, amit mondanak!!! Legalább egy hetet vártak volna Lázár spórolós bejelentései és a majdnem egymilliárdos presztizsautó-beszerzés között, de nem. Szarnak ezek nagy ívben akár a külföldi, akár a hazai visszhangra, mennek a saját (?) fejük után.:-(((
nemjoezigy
@Toby: Írod: "Most, hogy megbukott a szolgálati qrás közpénzen, lézer-pofátlan jános eljátssza a közpénzért aggódó kemény csávót !
Mocskos szarházi tetű vagy te - lézer !" tegnap, 19:32
- Jut eszembe ezért a cselekedetért (szexualizálás) kirúgtak 2 hivatali alkalmazottat, PEDIG CSAK A lázár PÉLDÁJÁT KÖVETTÉK!
Ez megint a HÍRES fideSSkdnps kettős mérce alkalmazása!
dr. prédikátor
Ezek a geci fütyi-es taplók annak idején tele pofával harsogták hogy TAKARÉKOS kormányt fognak alakítani!!!Kérdem : mi lett volna ha nem takarékos kormányt alakítanak???Mára már semmi sem maradt volna az országból!!!
Senara
Annyit is ér , magántulajdont védettség alá helyező hatalmas lapát port szórt a szélgépbe . Mindezt kaján vigyorral jelentette be , köreikbe ugyanezt hatalmas röhögéssel jelentené be .
Cicamama55
@Horizont: Nagyon nem értek ezzel egyet, de mint írtam, ez az én személyes véleményem.
m.macskosz
@Cicamama55: "...nem ironikus." Talán verbálisan nem, ám a "szeme sem áll jól" az ürgének. Az tény, hogy a szónoki képességeivel nincs gond, kár, hogy amit kommunikál, hazug, ahogy kommunikálja az profi, kár, hogy attól még szemétség. Bajusz, bajusz...
...szeretettel: www.google.hu/search?q=bajuszverseny&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CC0QsARqFQoTCJCHh4CkjcYCFQKJLAodCAMAyg&biw=1024&bih=615
Lepényleső
Csak az veszíthet akinek van. Tehát azokat nem érinti e gond,akik megteremtették azt,hogy nekik legyen.
orogordog
Janika újabb önmagát lejárató kampányba kezdet, nem neked kell számon kérned, neked kel elszámolni Annyitérő János.
volvós
@Anna Mária: június 12., 19:33

Demcsákzsuzsika manduláig, mélytorokkal
egy 4 milliós karóráért...pénzért mindent...
Cicamama55
@m.macskosz: Köszönöm a linket, megnézegettem. Meg kell mondanom, magában a bajusz nem hat meg, sőt van nagyon sok visszataszító is köztük. Ahhoz a viselőjének határozottnak, céltudatosnak, ha lehet mély hangúnak stb. kell lenni, hogy rámondjam, külsőre szimpatikus. Az más dolog, hogy milyen értékeket képvisel, az nem bajusz függő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.