A Magyar Paralimpiai Bizottság elvesztette a paralimpikonok bizalmát – már hetekkel ezelőtt erre jutott a szervezet felügyelő bizottsága, csakhogy a jelentésük ilyen kényes részeit egyszerűen kozmetikázva hozták nyilvánosságra. A hvg.hu viszont megszerezte a teljes vizsgálati jelentést, amiből az is kiderül: Gömöri Zsolt 1 nap leforgása alatt elnök lett, felvették főállású munkavállalónak, és be is adta a kérelmet, hova kéri a munkáltatótól járó 3 milliót a végtörlesztéséhez – így tudta le rekordgyorsasággal, a törvényes határidő legutolsó napján a hitelét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Hát ez gyönyörű, hogy rohadnátok meg fütyiszek!!!
Senara
Gömöri kirúgja egyik munkatársát , akiről Deutsch Tamás megalázóan nyilatkozik . Komolyan kérdem tényleg erre hatalmazta fel őket a 2/3 . Itt a példa , hogy működik náluk a "demokrácia"
kakaósbögre
fideszesek.ezeknél a hazugság és a lopás rutinszerű eljárás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.