Szélsőséges, uszító bejegyzés jelent meg a fociultrák kedvelt Facebook-oldalán. 

Az Ultras Liberi egyik posztjában ugyanis egy nő bejegyzését közölték arról, hogy a Budapesten tartózkodó menekülteknek „hashajtós kaját” adtak. A poszt alatt egyébként a nő beszámolt arról is, hogy ő maga kiment a Margitszigetre és adott  - ahogy fogalmaz - „a retkeknek narancslevet megspékelve hashajtóval”.

Mérgezik a menekülteket Budapesten?

Mérgezik a menekülteket Budapesten?

A Hir24 megkereste az üggyel kapcsolatban a rendőrséget, hogy megtudják, felmerül-e bűncselekmény gyanúja és indul-e eljárás a visszataszító és életveszélyes cselekedet miatt.

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Nem lehetnek ennyire gonosz emberek! Ezek már nem is emberek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
JAJMÁR
Nem lehetnek ennyire gonosz emberek! Ezek már nem is emberek.
Sziszifusz
Eredményes volt a " nemzeti konzultáció". Sikerült felszítani azt az idegen gyűlöletet ami sokakban eddig csak szunnyadozott. " Hajrá Magyarország, hajrá magyarok !"
Most még csak hashajtós italt osztanak. Később lehet erősíteni, jöhet az idegenek likvidálása.
dr. prédikátor
Az ilyen riherongy k...rvát kellene jó 3.14 csán rúgni!!!mellesleg amit elkövet az egészségkárosítás, tehát megérne egy feljelentést!!!
Fradigege
Ez egy elszigetelt eset. Ne általánosítsunk. Vannak szabályok. Be kellene őket tartani, a büdösúristenit!
Anna Mária
@Fradigege: Az lehet, hogy tőled elszigetelt eset, mert te nem vagy menekült.
Igen, a büdösúristenit, be kell tartani a szabályokat: SENKINEK nem adhat senki mérgezett enni-innivalót, az ilyesmi bűncselekményt, hivatalból üldözendő!
Mi van, ha meghal egy kis menekült gyerek a hasmenés okozta kiszáradásban?!
Gyilkosság lehet az ilyesmiből!
Anna Mária
@JAJMÁR: De, vannak ilyen emberek!
Eddig csak pofáztak, masíroztak, de most már rémtettekre is vetemednek.
Hamar megy ez, tessék, itt az orbáni uszítás eredménye.
eszegfu
Ez a "kedves" hölgy inkább a családjával törődjön ily módon!
Tekla
Tenni , vagy nem lenni ez itt a kérdés?
Európa mindig is a muzulmánok elleni védelemre tartott bennünket. Lásd azt a 150 évet . Meg akarjátok ismételni? Van esélyetek túl élni az ISIS bujtatott katonák beáramlását? Mert a fotók szerint fiatal életerős férfiak menekülnek ide, alig van velük gyerek meg nő! Mért is jönnek ide 20 ezer eurós költséggel. Ebből a pénzből otthon császárként élhetnének.
lampa laz
Végtelenül elszomorít, hogy iyen aljas emberek is élnek köztünk.
Sziszifusz
@Tekla: 13:40
" Tenni, vagy nem tenni ez itt a kérdés"
Szerinted a mérgezett italok osztása megoldja ezt a létező problémát, vagy komolyabb lépések szükségesek (végső megoldás) ?
A bujtatott ISIS katonák nem gyalogosan, nélkülözések közben jönnek. Ők útlevéllel érkeznek, esetleg államkötvény vásárlása után már megbecsült magyar állampolgárként láthatjuk őket.
Látom nálad hatásos volt a nemzeti konzultáció.
eszegfu
@lampa laz: 13:42 Ők az igazi "retkek"!
Aki Én
Remélem az ilyen ganék egyszer elmenekülnek ebből az országból, és velük is pont így fognak bánni külföldön.
Nem kell szeretni a menekülteket, mint ahogy a macskákat sem, de milyen alapon és jogon bántja őket bárki puszta kedvtelésből? Az emberiség szarjai, és ezek pofáznak veszélyes alakokról???
nyanya001
Az ilyen hulladékok az emberiség legalja !
36
@Tekla: Izrael nem szerette volna, ha ezek az életerős fiatal férfiak az ő határaikat ostromolnák. Szaud-Arábia, Katar, Omán, Egyesült Arab Emirátusok, Kuvait, Dubaj, szintén nem. Inkább fizettek nekik.
Anna Mária
@Aki Én: Maradjanak csak szépen, viszont kapják el őket még ma és mérjék rájuk a méltó büntetést!
Anna Mária
@36: Erre az állításodra milyen bizonyítékod van?
Ja, hogy semmilyen, csak úgy fantáziálsz?
Az más.
Anna Mária
@Tekla: Na, ez már minden képzeletet felülmúl. Nem tudom elhinni, hogy valaki a 8 általános elvégzése után ne legyen képes logikusan gondolkodni. De persze ez az én hibám.
Hellcat
Mert ha összeszaratják velük a környéket attól sokkal jobb lesz igaz? Azok alapján amit hallottam nem annyira örülök a sok menekültnek és a jobbos túlzásokat is felismerem sőt nagyon uszítanak is...na de ez a hashajtós dolog sem megoldás bakker.
silber13
@JAJMÁR: 11:12-re: De lehetnek Jajmár, lehetnek... Sőt, még olyanabbak is..!
eszegfu
@Sziszifusz: 13:53 Ráadásul ugy tette fel a kérdést: "tenni, vagy nem LENNI"...értelmezésem szerint, ha nem tesznek valamit ellenük, akkor mi nem leszünk.
eszegfu
@Anna Mária: 14:39 Akkor én is hibás "konstrukció" vagyok!
Anna Mária
@Hellcat: A hashajtós "megoldás"??? - történetesen bűncselekmény. Méghozzá hivatalból üldözendő minden jogállamban.
Anna Mária
@eszegfu: Elképesztő, hogy miket írnak le emberek. Hihetetlen, hogy elmebajos dolgokat tényleg komolyan gondolnak.
Hellcat
@Anna Mária: "na de ez a hashajtós dolog sem megoldás bakker." Nemhiszem, hogy ezzel azt írtam volna, hogy megoldás. :)
Anna Mária
@Hellcat: Nem, nem megoldás! Semmiféle problémának nem megoldása! Szóba sem jöhet ilyesmi!
Mondom, az ilyesmi bűncselekmény! Erősen remélem, hogy a rendőrség ezerrel nyomoz, és ezeket még ma elkapja!
Anna Mária
Az egyik idióta taposóaknát kíván a határra, a másik mérgez - hát mi van már ebben az országban?
Hellcat
@Anna Mária: Kedves Mária! Én is ezt mondom, hogy nem megoldás. Ne tessék már félre félre érteni! :)
Anna Mária
@Hellcat: Dehogy értem félre.
De ez már túl van minden még tolerálható határon: ezek már nemcsak fantáziálnak bűncselekményekről, hanem el is követik, és büszkén be is számolnak róla.
Hellcat
@Anna Mária: Egyértelmű, hogy büntetni kell. Azt mellékesen hozzáteszem, hogy a bevándorlókra se árt figyelni. Nagyon sok rosszat hallani rólik is, hogy lelopják a termést stb. Az érem másik oldala sajnos :(
Anna Mária
@Hellcat: A menekülteket rendesen kell ellátni, a közelükbe kell engedni a szociális szakmát, ami mindeddig nem történt meg. Ha az emberek nem éhesek-szomjasak, mindjárt nem fognak gyümölcsöt lopni. Egyébként ilyen konkrét történetet soha nem hallottam, egyetlen menekülőről nem tudok, akit lopásért elkaptak volna, ez így csak mendemonda.
Tessék például nekik vinni az ingyenmeggyet.
Hellcat
@Anna Mária: Győrből nagyon sok rosszat hallottam sajnos, és nem "mendemonda" alapút. A menekültek rendesen el vannak látva. Elég sok pénzt kapnak naponta. 5000 forint körül ha jól tudom...(jobbos médiában 7000...) Nem hiszem hogy rá lennének ezek utánn szorulva a lopásra. Sajnos ez sehogy sem jó...nagy problémák lesznek még itt.
Anna Mária
@Hellcat: Dehogy kapnak, egy büdös kanyit sem kapnak kézbe. Ez mendemonda, mindenféle emberek dobálóznak mindenféle összegekkel - de a menekültekre fordított összeg nagy része munkabér az ellátórendszerben dolgozóknak, rezsi stb.
Ami pénzük a menekülőknek van, azt a rokonaik küldik. Sok olyan van, aki egy fillér nélkül él, egy nyomorult fogkefét nem tud venni magának.
Ez szociális probléma, a szociális szervezeteket kell odaengedni, nem pedig ilyesmire nem kiképzett rendőrök és egyéb alkalmazottak dolga a menekültellátás.
Nem jó, persze, de elsősorban a menekülteknek nem jó.
Sokkal jobban is lehetne a dolgokat csinálni, legközelebbi példa Ausztria, ahol 40 ezer menekült él már és egyetlen nyikk sem hangzik el ellenük a lakosság részéről.
Hellcat
@Anna Mária: Hát jó...ki mit hall...sok jót nem hallottam én sajnos. Szélsőséges nézeteim nincsenek a dologgal kapcsolatban...abban vagyok biztos hogy ez így nem lesz jó...előbb utóbb ebből nagy balhé lesz. Debrecenben már borult a bili picit ezt tudod...:(
Anna Mária
@Hellcat: No ez az.
Nem kell kétszer annyi embert összezsúfolni, mint amennyi férőhely van.
Az EU éppen elég pénzt adott a menekültek tisztességes ellátására, Magyarország mégsem tesz eleget a kötelezettségeinek és még a kormány vezérletével uszít is ezek ellen az emberek ellen: legyenek a balhék minél nagyobbak.
Hellcat
@Anna Mária: Persze most van kiket utálni megint amiért szar a helyzet...
Anna Mária
@Hellcat: Igen. Ez a célja a menekültek elleni uszításnak. Gyűlöljön csak a nép, és ne figyeljen oda, hogy a háttérben miféle disznóságokat csinál a kormány, amik az igazi okai a nagyon szar helyzetnek.
Hellcat
@Anna Mária: Nem tudom te nem vetted-e észre hogy mostanában én sokszor azon tűnődöm mennyi a külföldi...járkálok a fővárosban és egyszer csak.." nézd mennyi néger...vagy nézd mennyi kínai" annyira durván megy ez a téma mindenhonnan, hogy már nekem is kezd feltűnni...persze rögtön tudatosul benne, hogy ők már régóta itt élnek, de egy átlag hülyénél simán hat a kampány...félelmetes. Hiába magyarázod nekik, hogy már az eégsz előtt is itt voltak...csak most tűnt fel nekik hála az uszító kampánynak.
Anna Mária
@Hellcat: Ezt én így nem vettem észre, nem szoktam nagyvárosban mászkálni.
De elhiszem természetesen, hogy így van.
Borzasztó.
Sokáig éltem egy olyan nagyvárosban, ahol a lakosság 35 százaléka külföldi. Szerintem Európa legbékésebb, legklasszabb városa.
Toby
Ez a rájbenc' bőven megérett arra, hogy pár gramm ólommal nehezebb legyen az a buta agya !
Hellcat
@Anna Mária: Elhiheted, hogy a fővárosban is előbb botránkozok meg a "rejtette erőforrásokon" mint egy négeren vagy egy kínain...
verum
Olvasom ezt a cikket és a többit, hogy hogy viszonyulnak emberek emberként emberekhez.
És a kommenteket. Nem tudok mit mondani, tényleg nem, pedig töprengtem rajta.
Csak egy bibliai idézet jut eszembe:
Jelenések könyve, 22,11-12:
"A ki igazságtalan, legyen igazságtalan ezután is; és a ki fertelmes, legyen fertelmes ezután is; és a ki igaz, legyen igaz ezután is; és a ki szent, szenteltessék meg ezután is.
És ímé hamar eljövök; és az én jutalmam velem van, hogy megfizessek mindenkinek, a mint az ő cselekedete lesz."
dr. prédikátor
@Hellcat: De azért érdekes nem? én még egyetlen képet se láttam az elkövetett rongálásokról!!!Vajon miért nem???
Csizmás Kond
Szerintem ez egy marhaság.
ki fogadna ma el felbontott palackot ?
nola
@dr. prédikátor: sajnos rongálások valóban voltak, én láttam róla videót. de ez nem azt jelenti, hogy általánosítani kell. annak idején Újpesten laktam, egy-egy Újpest-Fradi meccs miatt még a tanítás is előbb ért véget, hogy ne akkor kelljen hazafelé mennünk az iskolából, amikor a szurkolók igyekeznek a meccsre. Újpest-Központ metróaluljáró elég veszélyesen nézett ki a meccs után. mégsem ezen néhány ember viselkedése alapján ítéltük meg a többi szurkolót, sem a teljes magyar népet.
ezek a menekültek még csak nem is egy országból jönnek.
a tömeges menekültáradattal valóban foglalkozni kell, de ezt az EU-nak kell megoldania, amibe mi is beletartozunk. mérgezni a segítségre szoruló embereket minősíthetetlen, embertelen cselekedet. ezerszer aljasabb, mint a rongálás, amire panaszkodnak...
és még a menekültekre mondják, hogy nem civilizáltak... aki ilyet tesz, az nem hogy civilizáltnak, de embernek sem nevezhető.
nola
@Csizmás Kond: ki fogadna el? egy naiv, rászoruló, az európai kultúrában bízó ember.
Csizmás Kond
@nola: ne feledd, hogy annak a naiv rászorulónak több ezer eurójába került amíg ide ért és még kb ugyanannyi amíg továbbjut tehát szerintem nem rászoruló és ha ennyi pénze van akkor nem is naiv.
nola
@Csizmás Kond: ezek az emberek mindent egy lapra tesznek fel. pénzzé teszik mindenüket, hogy el tudjanak menekülni. de bizonyos országokban, pl. Szíriában jellemzően a család dobja össze mindenét, amije van, hogy a fiataloknak legyen esélyük. az idősek maradnak, a fiatalokat próbálják menteni.
Csizmás Kond
@nola: .na és ahol egy családból legalább négyen menekülnek, azoknak mennyibe kerül ?
szerintem ez a mese azért jó mert sokan lehiszik de attól még mese marad.
Amúgy nem hiszem a hashajtós mesét se,...
nola
@Csizmás Kond: nekem ismerőseim mentek ki az USÁ-ba, szintén eladták mindenüket, mert egy családnak nem olcsó a repjegy, és oda-vissza meg kell venni, plussz még bizonyítani, hogy meg tudnak élni kint három hónapig, amíg a vízum érvényes. de megoldották. elmentek, mert két diplomával sem tudtak itthon boldogulni. én gazdasági okokból nem hagynám el a hazámat, de meg tudom érteni, aki megteszi. ellenben háború esetén én is gondolkodás nélkül mennék, a föld alól is előteremteném a pénzt, ha a családom életéről van szó.
a hashajtóval kapcsolatban őszintén remélem, hogy neked lesz igazad és csak kamu, nincsenek ilyen gonosz emberek...
Csizmás Kond
@nola: Itt tömeges vándorlásról van szó tehát tömeges gazdagság kellett ahhoz, hogy minden személynek többezer eurója legyen...ahol meg ilyen gazdagok az emberek onnan miért menekülnek...mert nem mindenütt van háború.
Csizmás Kond
@nola: ..próbáld meg elmenni semmi nélkül és hónapokig élni a nagyvilágban idegenek között...akkor elhiszem.
Anna Mária
@nola: A menekültek fejenkénti több ezer eurója is csak a jobberek által terjesztett mese. Sokan vannak olyanok, akik egy büdös fillér nélkül indulnak el, azon egyszerű okból, mert nincs semmijük, a lakásukat lebombázták.

Érdekelne egyébként, hogy a rendőrség megmozdult-e a mérgezős facebook-bejegyzések láttán. Remélem, megtudjuk.
nola
@Anna Mária: azért is osztottam meg a fenti cikket, érdemes végigolvasni.
mate03
@Anna Mária:! Kupleráj! Amit Viktor és maffia bandája létrehozott!
Anna Mária
@mate03: Az a magyar nép egy részének hathatós segítségével.
izo
@Anna Mária: Ennyire naív nem lehetsz, hogy elhiszed több ezer km-t mennek akár tengeren is pénz nélkül, mert az embercsempészek ingyen dolgoznak.
justhpeter
Hashajtóval "mérgezett" kaját adni idegennek bűncselekmény. Akkor is ha egy idióta fideSS-hívő teszi. De a rendőrségtől várni annak felderítését nagyon rossz gondolat, legalább olyan rossz, mint azt képzelni, hogy Magyarországon jogállam van. Ha az lenne a parlamentben EMBEREK ülnének. A hashajtóval kínáló a dutyiban elmélkedhetne és nem dicsekvéssel töltené az időt. Mi pedig maximum azon vitatkozhatnánk, hogy öt vagy nyolc évet kapjon-e.
Fradigege
@Anna Mária: A Troll fociban vannak ezek a poénok. Csak azért írtam. "Vannak szabályok. Be kellene őket tartani"-ezt a Détári Döme mondta, felidegelte magát egy sajtótájékoztatón. A BDSRSTNT(büdösúristenit) pedig Mészöly Kálmán bácsi mondta egy rögtönzött sajtótájékoztatón a Ferihegyen, amikor egyetlen szavazatot sem kaptunk az EB rendezésre, amit a Lengyel-ukrán duó bezsebelt. Poénból írtam.
Anna Mária
@justhpeter: Ez valóban mérgezés, nem is kell idézőjelbe tenni. Nem tudjuk, milyen anyag, sok mindennel lehet hasmenést kiváltani. Legyengültekre, gyerekekre a legenyhébb szer is nagyon veszélyes lehet.
Nagyon remélem, hogy csak valami idióta dicsekedett a facebookon, de nem tett semmit. Bár manapság bármi, de bármi elképzelhető.
Én remélem azt is, hogy a rendőrség lép, kideríti, mi is történt.
Anna Mária
@Fradigege: Oké, bocs, a fociműveltségem nulla.
Fradigege
@Anna Mária: semmi baj, no práblm, ahogy huncut Vajna Andriska bácsi mondaná.
Anna Mária
@Fradigege: Andrew G. Vajna - ezt tényleg így hívják! :D
izo
@Anna Mária: Az a te bajod, hogy egyoldalúan és nem hiteles forrásból tájékozódsz!
Anna Mária
@izo: Igazán kedves tőled, hogy felállítottad végre a diagnózist. :DDD
evacica
Az ember azt hinné, hogy már nincs lejjebb, de sajnos van! Az Orbán kormány kihozta az emberekből a legrosszabb énjüket, a gyűlölködést rosszindulatot és ami ezzel jár! Nem tudom mit szólnának ezek az embernek nem nevezhetők, hogy ha a magyarokat is így fogadnák külföldön, akik kimennek a jobb élet reményében, vagy az 56 os menekülteket így fogadták volna! Ezek szörnyek, ilyenkor szégyellem , hogy magyar vagyok, minden tisztességes embernek felfordul a gyomra ha ilyet hall!
Hellcat
@dr. prédikátor: Egyértelmű, hogy van jobbos uszítás és túlzás a témában. Viszont hallottam rosszat olyan embertől is akinek el is hiszem és tudom, hogy nem a hülye médiát kajálja meg. ...nem jó ez az állapot ebből még faszulás lesz...erős a gyanúm, hogy a jobbos uszítások és rémmesék miatt fog borulni a bili.
soljanka
@Hellcat: Én azon csodálkoztam, hogy milyen sok a nő a véres szájú fröcsögők közt.
Aztán rájöttem: hát ezeket az ultrákat is fel kellett nevelnie valakinek.

Tegnap egyébként leszedték az oldalt, ma meg már megújulva ismét hőzöngenek.
www.facebook.com/ultrasliberihu2?ref=tn_tnmn
Hellcat
@soljanka: Sok a vadbarom ahogy nézem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.