Kizökkent az idő; - ó, kárhozat! Hogy én születtem helyretolni azt. A nemzet legcivilebb civil szervezete tartott hétfőn sajtótájékoztatót, amin azon háborogtak, hogy kedden az EP a magyar állapotokról is tárgyalni fog. Csizmadia László CÖF-elnök (egyben a magyar civil szervezetek állami támogatásának mértékéről döntő NEA vezetője) elmondta, hogy nyílt levélben fordulnak Martin Schulzhoz, az EP elnökéhez, és úgy vélekednek ebben, hogy az ülés csupán zöld, liberális és szocialista pártpropagandát szolgál, illetve valódi célja a figyelem elterelése a megoldandó problémákról.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Gondolom az EU, összexarta magát a fenyegetéstől.Görög téma jegelve, azonnal intézkedni, mert fenyeget a CÖF! Isten szeretheti a hülyéket, ha ennyit teremtett belőlük!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hofipisti
No most aztán úgy megijedtem, hogy alig jutok szóhoz. Képzelem, hogy Brüsszelben hogy rettegnek! Csizmadia László CÖF-elnök (egyben a magyar civil szervezetek állami támogatásának mértékéről döntő NEA vezetője)-nek el kellene magyarázni, hogy merre hány méter! A nagypolitikában nem a nyelv, hanem az értelem a fokmérő!
zöldszem
Gondolom az EU, összexarta magát a fenyegetéstől.Görög téma jegelve, azonnal intézkedni, mert fenyeget a CÖF! Isten szeretheti a hülyéket, ha ennyit teremtett belőlük!
eszegfu
Csizmadia teljesen agyhiányos! Ugyan már milyen nyomást akarnak gyakorolni az uniós intézményrendszerére?! Meg mi az, hogy az "európai civil társadalom követelései"? Ilyenkor Európához tartozunk? Az én civil követelésem: fejezze be a hülyeségét! Ezt tolmácsold az EU-nak!
bencemacska
De azt még nem mondta el ez a jó ember, miért távozott a szocialista belső elhárítástól! Én arra vagyok kíváncsi!
papa.49
Hát most Brüsszelben akkora ijedség lett úrrá a parlamenten, hogy azt se tudják hová bújjanak, a RÖHÖGÉSTŐL, A BÚS KÉPŰ LOVAG RÁJUK RECCSENT, NAHÁT biztos kérdezik egymástól kijafaszomazacsizmadia, mondjuk ezt mi is kérdezzük, és főként minek pofázik???
papa.49
A cöffögök próbálják meg a WC. nyomást gyakorolni magukra és szüljék meg saját magukat!!!
eszegfu
@bencemacska: Ilyen jellegü "igényed" nem teljesül egyhamar!
iskolakerülő
Gondolom most sokan "összecsokizták" magukat Európa szerte :)))
iskolakerülő
@zöldszem: Ez nem szeret-nemszeret kérdése, az ilyenek nem mentek át a törésteszten, kidobták őket. Egy debil meg kikukázta.
zöldszem
@iskolakerülő: Azt hittem a "gumiteszten" mentek át:))))
Macskaszem
Ez elmebetegebb, mint a Zorbán. Orbán "csak" Magyarországnak képzeli magát, ez a baromarcú meg egész európai civil társadalomnak hiszi magát. Nagyon kell az a kerítés, ennyi állat ne szaladgáljon szabadon.
Toby
Na wazze, mint amikor egy rakás kaki fenyegeti a budit !
Nincs egy értrelmes, vagy csak félig értelmes, embernek látszó kétlábú sem abban a csürhegyülekezetben, aki kimondaná, hogy le kell lépni a földre ?
iskolakerülő
@zöldszem: Azon tényleg átmentek/ kibújtak a lukon/ a nap melege meg kikeltette őket, mint a krokodiltojásokat:))
zöldszem
@iskolakerülő: ma, 16:09
Nap melege! Meg van a magyarázat miért is lett hülye. Napszúrás, felforrt az agyvize!
silber13
Aszondi az a sajtfejű Cöfista, az a suszter, vagy valami olyasmi:
" amennyiben az EP továbbra sem veszi figyelembe az európai civil társadalom követeléseit, akkor kénytelenek lesznek nyomást gyakorolni az uniós intézményrendszerre."
Az a csizmafuserátor mondja már meg,ez a szélütött CÖF mióta nevezi magát " európai civil társadalom"-nak, és mióta követelődzik a sok kelekótyája? Az alkalmazni kivánt nyomás nagyságát pedig kéretik Pascalban ( CÖFösök értelmi szintjét figyelembe véve ) Pa-ban megadni!
dr. prédikátor
Aztakurva!!! a kis fütyi-szes genyák már fenyegetőznek is???Az EP-ben még seggtörlőnek se alkalmaznák őket!!!
kakaósbögre
olyanok mint a legyek éjjel.a fényre jönnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.