Ha valaki azt gondolja, hogy büntetőjogi eszközökkel lehet a bevándorlási krízist kezelni, akkor annak elmentek otthonról. Ezt mondta az LMP társelnöke arról a kezdeményezésről, hogy a Fidesz szabálysértésből bűncselekménnyé nyilvánítaná az illegális határátlépést. Az ATV Híradónak nyilatkozó nemzetközi jogász szerint a kormány hiába módosítja a törvényt, az általunk is aláírt ENSZ egyezmény kizárja, hogy ezért büntessék a migránsokat. Részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A kormányt nem érdekli az ENSZ, az EU, mert ők nincsenek a buliban. És mert nem akarunk a hasznon osztozni, nem is lesznek benne.
Csizmás Kond
Egy illegális határátlépés soha nem szabálysértés hanem törvényellenes cselekedet.
Érdekességképpen ott a zebra. A törvény azt mondja, hogy aki ne a megfelelő helyen keresztez egy forgalmi utat az pénzbírságra kötelezhető, vagyis büntethető...de mégis egyesek a büntetést kihágásnak értelmezik és csak figyelmeztetik az illetőt...tehát csalnak, és korruptak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.