A Demokratikus Koalíció (DK) arra szólítja fel a kormányt, hogy állítsa le a 2024-es olimpiai pályázat előkészületeit és ne költsön sok milliárd forintot értelmetlen, soha meg nem térülő beruházásokra – erről a párt szóvivője beszélt csütörtökön az MTI-nek.

Gréczy Zsolt azt mondta, a DK szerint is szükség van olyan eseményekre, amelyek erősítik a magyar emberekben az összetartozást. Elvileg egy budapesti olimpia is lehetne ilyen, de a most napvilágra került hatástanulmány részletei megerősítik, hogy Budapest nem alkalmas olimpia rendezésére és már az előkészületekre sem érdemes sok milliárd forintot elkölteni – jelentette ki.

A hatástanulmányból kiderül, hogy annak készítői szerint sincs meg a rendezéshez szükséges társadalmi támogatottság, ráadásul rengeteg drága és bizonytalan sorsú beruházásra lenne szükség. Tekintettel arra, hogy Budapestnek olyan versenytársai vannak, mint Boston, Párizs vagy Hamburg, a pályázat esélytelen – folytatta.

A politikus végül azt mondta, ha a kormány szerint ennyi pénze van az országnak, akkor abból inkább a szegényeket, az egészségügyet és az oktatást támogassák.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ez lesz a qrbáni kegyelemdöfés az országnak...szétlopják az építkezést aztán lelépnek az országot meg itthagyják a szarban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ezzredesc
Böszme, és bandája , ha számba venné, hogy milyen barom építkezéseket vizionált a diplomátlan Qurcsány, akkor meg sem mernének nyikkanni!
gulyasgyula
@Mézike: De mig élsz nyögni fogod ..Az országot nem lehet a sport szolgálatába állítani..
Mézike
@gulyasgyula: Már most nyögöm... sajna.
gulyasgyula
@Mézike: Legalább őszinte vagy , van aki elhiszi az olimpia rendezés előnyeiről szóló mesét és még meg is akar győzni róla ..
Yoda69
Cirkusz koll a nepnek.
Meg ez is jo figyelem elterelesnek a sokkal sulyosabb problemakrol.
Commneter
A DK, no meg Gyurcsánya, mindent tud!- csak éppen azt nem, amit éppen akkor és ott valóban tudni (is) kellett volna!.&

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.