A Jobbik szerint ha a miniszterelnök valóban a nemzetek önrendelkezésén alapuló Európáért és "a magyar Magyarországért" aggódik, akkor a többi között kezdeményeznie kell az önálló határőrség visszaállítását és annak a lehetőségnek a megteremtését, hogy a gazdasági céllal Magyarországra érkező migránsok visszafordíthatók legyenek. 

A párt a miniszterelnök szombati tusnádfürdői beszédére reagálva az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: ha szükséges, Orbán Viktor kezdeményezze az uniós alapszerződés vagy a magyar csatlakozási szerződés módosítását is.

A közleményben, amelyet Z. Kárpát Dániel frakcióvezető-helyettes, a Jobbik alelnöke jegyez, kiemelték: az Orbán-kormány csak szavakban bátor, tettekben megalkuvó. Álláspontjuk szerint erre példa a többi között, hogy a kormányfő 2011 végén "harcosan felszólalt az uniós pénzügyi paktum ellen, majd parlamenti felhatalmazás nélkül aláírta, hogy Brüsszel beleszólhasson a magyar költségvetésbe", valamint az is, hogy a Fidesz "hangosan tiltakozott" a Magyarországon keresztül Nyugat-Európába jutott illegális bevándorlók visszaküldése ellen, majd "beletörődött" abba, hogy az ezt lehetővé tevő dublini egyezmény "lényegét tekintve" hatályban maradjon.

Ezért a Jobbik szerint előre látható, hogy a miniszterelnök tusványosi beszédét sem követik majd tettek. Véleményük szerint a miniszterelnök ugyanolyan "megalkuvó" lesz "a nemzeti önazonosságot leromboló multikulturalizmust, a terrorveszélyt, a munkanélküliség és a bűnözés növekedését magában rejtő migráció" esetében is, mint amilyenek a 20. század pártjai voltak.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
@Csizmás Kond: Stadionra kell a pénz meg olimpiára,de ha így megy asszem vuvuzelára is szükség lehet!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
paolo006
Jobbik. Hahaha. Bohóc párt. Próbálkoznak az oktondik. XXI.századi párt. Jó duma. Idiótáknak. Két jobbikos ismerősöm közül az egyik most lépett ki, mert vonáék még nem nyertek de már a vagyont osszák egymásközt. A másik meg egy féléve lépett be mert azt hiszi a következő választást ők nyerik és neki is jut valami a koncból. Hát ez a jobbik. Nagy lesz a pofára esés. A buta tahók. Még nem nyertek de már azt számolgatják mennyit lophatnak.
Anna Mária
Hűha.
Ha a jobbik hatalomra kerül, lehet majd enni nagy kanállal a nemzeti önazonosságot.
Másfajta kaja ugyanis nem lesz.
Csizmás Kond
A határőrséggel az a helyzet, hogy azt kérés nélkül is vissza lehetne állítani csak épp pénz nincsen rá.
kamazuka
@Csizmás Kond: Stadionra kell a pénz meg olimpiára,de ha így megy asszem vuvuzelára is szükség lehet!
Csizmás Kond
@kamazuka: Ellára nem tudom mekkora az igény de a határőrséggel az a helyzet, hogy amit az unió megállapított és részesedést vállal benne az természetes körülmények között elég is volna...sajnos most elég természetellenes népvándorlás folyik, és az így megmaradó pénzek pedig más besorolást kaptak szóval a stadionnak nem sok köze van ehhez.
kamazuka
@Csizmás Kond: Gondoltam poénnak elmegy!
Rosszúl gondoltam!
justhpeter
"az Orbán-kormány csak szavakban bátor, tettekben megalkuvó"
És milyen párt a jobbik, aki a támogatója ?
Desischado
A jobbik semmivel sem különb a fidesznél! Egyformán aljas banda mindegyik! Ne akarjanak itt rendesnek látszani, mert nem megy! Mind a két banda egy alomból való!
feri57
Ha megakadályozták volna a népvándorlást, az évezredek elején most a Turán földön tengődne a bús komor szittya magyarja, tiszta fajú árja megmaradt volna.
feri57
A Jobbik Vona horda pénzéhsége kimutatta foga fehérjét, mit akarnak? tele van bűnöző söpredékkel sajnos.
moiszikf
Én inkább úgy fogalmaznék; Az Orbán-kormány szavakban "Nemecsek", tettekben "Geréb".
moiszikf
@kamazuka: COPYRIGHT, hékás! Most akartam vuvuzelás standot nyitni, ne nyúld le az ötletemet! :-DDDDDDD
(De csak a győri vasútállomáson, dudáljanak a "fejlett nyugat" fülébe! :-DDDDD)
moiszikf
@paolo006: Ezt nevezik tisztulási folyamatnak. Gondolm azt Te sem hiszed, hogy 40 év cucilizmus és 25 év "demokrácia" után, varázsütésre, feddhetetlen erkölcsű lesz a társadalom jelentős része. Jobb ha most kihullik a férgese, mint kormányon, milliárdokkal a zsebben. A módszerváltás óta meghatározó pártok, lényegében még mindig álláshalmozó, megélhetési politikusokból állnak.
mate03
@Csizmás Kond:! Hosszú távon olcsóbb lenne,sőt kifizetődőbb mint a majdan le bontható milliókat felemésztő kerítés! Semmi közöm a jobbik hoz,sőt!De valahol, most van némi igazságuk!
paolo006
@moiszikf: 25 év elég hosszú idő. Kihullhatott volna már a férgese de csak termelődik és egyre férgesebb. Más nem akar itt országot vezetni, csak a gátlástalan tolvaj szarháziak. Valamire való ember ezekkel szóba sem áll, nem még egy levegőt szívjon velük a parlamentnek csúfolt bábszínházban.
moiszikf
@paolo006: Mit lehet tenni? Sajnos, egyenlőre nincs igény a valódi változásra.
moiszikf
@paolo006: Ui.: Azért "kicsiben" már van némi előrelépés, csak ez még kevés. Félek, hogy 10-15 év múlva meg már késő lesz.

alfahir.hu/erpatak_polgarmestere_bekoltozott_a_ciganysorra
Csizmás Kond
@mate03: Szerintem ezt ők is ugyanígy átgondolták.
Amúgy a kerités nem megakadályozza a bevándorlást hanem segít a nyilvántartásban és a nyilvántartás pedig pénzt hoz ugyanis azok a bevándorlók akiket Magyarországon bejelentenek utánuk osztalékot kapnak a közösből a lógok után nem
paolo006
@moiszikf: nehéz itt előre lépni. Mindenhol falakba ütközöl. A gazdaság vámszedői nem nézik jó szemmel a pozitív változásokat.
kamazuka
@moiszikf: "Mindent elkövetünk uram!,, ,Ez részlet volt a Tizedes mag a többiek c.filmből a mondat szépemlékű Major Tamás szájából hangzott el,Sinkovics Imréhez!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.