Kövér László a gyerekeiért aggódik. Nincs egyedül, de a többieknek van kit vádolni. Én nem lettem milliárdos, nincsenek vállalkozásaim – mondja Kövér László, és ettől minden jóérzésű emberben feltámad az együttérzés. Egy megtört ember vall itt töredelmesen, arról, hogy szeretné, ha a gyerekei és az unokái boldogok lennének. Nekik szabadkozik előre, hogy nem volt érkezése lopni, kiterjedt birtokai nincsenek, szóval őt már a Fidesz nem is érdekli. Érzi, tudja, hogy a család egyszer majd szemrehány. Mekkora balfasz vagy te, papa! – gondolják, vagy talán mondják is majd; egy utolsó Zsiga Marcell is meg tudta alapozni a jövőjét azzal, hogy beállt pártkatonának, falusi bunkókból lettek kiskirályok csak azért, mert tudtak nyalni, az Orbánnak pedig még az ükunokája is vígan él a szajréból. Te meg a csúcson csináltál magadból hülyét, és összesen egy nyomdát sikerült a családnak kitúrni? Hát te egy majom vagy, papa, egy haszontalan!

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
"Hát te egy majom vagy, papa, egy haszontalan!"
örülne nagyon a bajuszkirály ha ennyivel megúszná...
bundi
upszi...
"Mélyen együttérzek Kövér Lászlóval. Aggodalmát különben milliók osztják: ők is azon paráznak, mi lesz a gyerekeikkel. Mit ad nekik az iskola, ahol van énekóra meg dress code, de nincs számítógép és normális nyelvoktatás, mert ilyen zsíros bajszú táltosok szerint az nem fontos? Mi lesz velük, ha megbetegszenek? Találnak-e munkát Skandináviában, vagy Dél-Európába szorulnak? Ráadásul ezeknek a millióknak sokkal korlátosabbak a lehetőségeik, hogy segítsenek a gyerekeiken: egyrészt nem keresnek kétmilliót havonta, másrészt nincs náluk semmiféle hatalom.

Van viszont egy nagy előnyük Kövér Lászlóval szemben: foghatják másra, ha nem sikerül. Például Kövér Lászlóra, és nem is utolsósorban. Ha sietnek, még le is verhetik rajta."
nemkati
Kövérnek amennyije van, annyit se ér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.