A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke közölte, visszavonták a Sándor Mária ellen indult eljárást, miután már őt is komoly támadások érték.

Visszavonták a fekete ruhában tiltakozó ápoló, Sándor Mária ellen indított etikai eljárást – írja a Népszava.

A lapnak Balogh Zoltán, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke azt mondta, az elmúlt huszonnégy órában olyan támadások érték, amelyek szerinte komoly fenyegetettséget jelentettek számára. Hozátette, szerinte igaztalan dolgok hangzottak el egy olyan ügyről, amelyről még semmi nem derült ki, csupán találgatásokra hagyatkozott mindenki.

Balogh szerint nem politikai megrendelésre történt a kezdeményezés, hanem azért, mert a fekete ruhás nővérként ismertté lett Sándor Mária olyan kijelentéseket fogalmazott meg a szervezetükkel szemben, amelyeket nem hagyhatott szó nélkül. Az elnök azt is elárulta, hogy belül szerették volna kezelni az ügyet, nem akartak belőle "pártpolitikai csihi-puhit", de végül ez lett belőle.

Hétfő este az ATV-nek nyilatkozott az ápolónő, aki ellen nyilatkozatai miatt etikai eljárást indított a kamara. Sándor Mária azt mondta, hogy korábban Zombor Gábor egészségügyi államtitkár felajánlotta számára, hogyha bármilyen sérelem éri a felszólalásai miatt, megvédi őt. Az ápolónő hozzátette: az eljárás megindításáról szóló értesítés kézhezvétele után az államtitkárhoz fordultak.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Visszavonta az eljárást mivel rájött, hogy azzal sok olyan probléma is ismertté vált volna ami eddig nem kapott publicitást. Öngól lett volna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Mi van fijjuk, csak nem találtatok valami szeméremérzet maradványt a komcsi korotokból, a kamrában? Ideje lenne már elhajtani benneteket!
Toby
Balogh-csuhás jó nagy hülyét csinált magából ! Mondjuk, neki ez nem volt nehéz !
Gömblulus
El sem kellett volna kezdeni! Hatalmas melléfogás volt, sok századjára! Gratula, idióták!
petike
@emerencia: Hogy ez is mekkora barom...
wagabund
aszonta ez a balogh, hogy komoly fenyegetések érték...
hát persze..mert ekkora balfácán teljesen alkalmatlan a posztjára...
aszongya a gyerekei miatt vonta vissza.. hát persze...szegény gyerekek miket kaphattak a szerény képességű apuka miatt?...azok még évekig hallgatni fogják a cikizést...
nem értem milyen az a kamara, ahol ilyen okos ember (lehet)az elnök?

és még ez akart beszélni a nővérrel?..-persze közvetítő segítségével-..ugyan miről?
még beszélni sem tud...már ha érti a kérdést egyáltalán...
pfff..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.