A Demokratikus Koalíció (DK) feljelentést tesz a milánói világkiállítás ügyében. Varju László alelnök felszólította Szőcs Gézát, hogy mutassa be az elkészült, de be nem mutatott filmeket. Eközben az Együtt már feljelentést tett hűtlen kezelés miatt a magyar pavilon kapcsán, miszerint hatvanmillió forintot kaphatott senki által nem látható filmek készítésére egy Fidesz-közeli cég.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Milanoban magam is voltam kiallito 1986-ban, rendkivul pofas kis kiallito-reszlegunk volt, mutatos, jol megszervezett, rendkivul sikeres, minden kezmuves a SAJAT penzebol ment ki, az "allam bacsi" "csak" a teruletert perkalta le az osszeget, es a HUNGEXPO epitette meg az installaciot. Nem volt felorat 2.5 millaert klimpirozo pianista, sem Gripenek a megnyiton, viszont volt elismeres es eladott aru dogivel. Senki nem jott haza csalodottan.

Ez a pavilon meg ugy lett elb@szva, ahogy megepitettek. Teljesen lathatoan minden koncepciot mellozve, teljesen figyelmen kivul hagyva egy expora erkezo latogato pszichologiajat, hogy mit fog tenni, mit fog venni, hogyan tavozik a magyar reszlegrol...

Nadehat csak dilettansok ulnek "odafont" , akik semmi masra nem koncentralnak, csak ami nekik a legfontosabb: mennyi "okossagot" tudnak - lehetoleg minel elobb - a zsebukbe gyomoszolni, vagy a bankszamlajukra iratni, ez viszont csak kidobott adoforint, jo sok, a nagy semmiert...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.