Nem ajánlott az egészségbiztosítási finanszírozási év vége felé lebetegedni: ha elfogyott a keret, csak más gyógyszerekkel kezdhető el az onkológiai és más betegségek terápiája. Az OEP szerint ez nem megy a betegellátás rovására.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Gyógyszerkeretre nincs, DE STADIONRA BEZZEG VAN)))))))))))))))))
Sziszifusz
A súlyos betegek és a nyugdíjas öregek feleslegesek a társadalom számára, adókat és járulékokat nem fizetnek, csak pénzbe kerülnek. Minél hamarabb eltűnnek annál jobb.
Ez határozza meg ez elmúlt évek magyarországi szociál és egészségügyi politikát.
Itt tartunk. " Hajrá Magyarország, hajrá magyarok !"
1magyar
Amit a focira adtak 2,2 milliárdot futná!! Az én gyógyszerem árát most ötszörösére emelték.
Sziszifusz
Ausztriában a rákos betegek túlélési esélye 40 %-al jobb mint Magyarországon, azért mert ott a gyógyszer kassza befogadta és támogatja az új gyógyszereket, nálunk nem.
Szűkös a költségvetés, kell a pénz stadionokra, zongorákra, festményekre, kastélyokra, idióta plakátokra és kerítésre stb.
papa.49
@Sziszifusz: Meg amiről még nem is tudunk, a lé szokása hogy folyik, HÁT FOLYIK KIFELÉ A KASSZÁBÓL AZ ILLETÉKESEK ZSEBÉBE!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.