Bár a szlovák Hyza húsipari cég reklámja látható azon a teherautón, amelyben akár ötven menekült is meghalhatott, a jármű már nem a cseh pénzügyminiszter, Andrej Babis érdekeltségébe tartozó vállalat tulajdona. Legutóbbi vásárlója egy magyar cég, amelynek Budapesten van a székhelye. A cég képviselőivel a kormányhivatal sem tudja felvenni a kapcsolatot.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Mi az,hogy LEHET,szophat nyalhat ? Egy járműnek van alvázszáma,rendszáma,nyilvántartott adatai.Annak van tulajdonosa,azt eladta valaki,Adás-vételi szerződéssel.Baromság.De olyan jó találós kérdésként beállítani valamit !
human
Emlékeztek még a titokzatos VW kisbuszra amit Habony vezetett és szabálytalankodott vele? Úgy tudom mai napig nem derült ki, hogy ki tulajdona, ki fizeti a költségét. Csodálkoznék, ha ebben az esetben sikeresebb lenne a nyomozás.
human
@Feraj49: Ez ilyen ország. Van akinek adóznia kell és van akinek nem (Mészáros vs NAV). Van akit bírságolnak és van akit nem (Tompika vs rendőrség). Van aki után nyomoznak és van aki után nem (Rogán vs ügyészség)
eszegfu
Lehet, hogy ez is egy "közigazgatási reform"! A "Z" rendszámot külön kell igényelni, 1 hónapig érvényes (ha jól jegyeztem meg), de akkor most román állampolgár igényelte, vagy sem a nyilvántartásuk szerint? Lázár szerint román, a román nagykövetséget pedig arról tájékoztatta a magyar hatóság, hogy nem! Nem gondolom, hogy ez egy olyan bonyolult kérdés...akkor viszont már azzá válik, ha a nyilvántartás hiányos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.