Egy a határzárba gabalyodott őz tetemét találták meg 300-400 méterre az ásotthalmi vasútállomástól – írta meg a hvg.hu.

Íme a szomorú kép:

Őzet gyilkolt a határzárForrás: hvg.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@verum: Bár a hazugovicsot láttam volna ott)))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verum
Borzalmas.
És ez még csak a kezdet...
papa.49
@verum: Bár a hazugovicsot láttam volna ott)))))))))
F_Viktor
Még a végén kiderül, hogy Orbán két állatgyilkos kebelbarátjának, védett állatokra lövöldöző Semjénnek és fácángyilkos Lézernek építette fel a kerítést?
justhpeter
@F_Viktor: Mind a háromnak inkább ott lenne a helye, mint ennek az őznek. Értelmetlen természetrombolás az egész.
zöldszem
A szakértői kormány, nem utolsó állat áldozata. Erre kiválóan alkalmas, a migránsok akik miatt építették nem!
F_Viktor
@justhpeter: Teljesen igazad van, de most azt kell mondanom a 71 áldozat után, hogy ha már gyönyört éreznek a gyilkolászásban, akkor az áldozatok inkább legyenek állatok, mint embertársaink :-(((
nusika
Ezt is írtam, hogy mi lesz a vadállománnyal!!!Sajnos ...kezdődik!
pagoda
Kár volt keríteni. AKI AKAR ÁTJÖN AKÁRHOL. Legfeljebb több lesz az orvosok dolga. Kit érdekel? Sok állat elpusztul, kit érdeket? Milliárdokba került a kerítés,aztán majd tripla kerítés lesz, kit érdekel? Örző védő szolgálat több millióba kerül, kit érdekel? A kormányt nem, csak a serényen dolgozó kisembereket, akiknek a pénzét szórja a kormány.
Cicamama55
Ők lettek és lesznek az áldozatai ezeknek a meggondolatlan lépéseknek! Nagyon sajnálom az állatokat! Nekik is ki kellett volna plakátolni, hogy hol csengessenek a kerítés kiskapujánál...Annyit érne, mint a menekültekkel szemben.
justhpeter
@F_Viktor: NEM !!! Az áldozatok inkább legyenek ők, mint az állatok, vagy más embertársunk !
Hofipisti
Úgy rémlik, azok a hülye nemzetellenes, áruló magyargyűlölők onnan a környékről már az első napokban jelezték, hogy számítani lehet vadkárra.
Tudjuk Csurka et.-tól: a szakértelem komenista trükk!
Lackó50
Ezt már az ötlet kipattanásakor is tudni kellett volna egy "hivatásos vadásznak - mint Semjén" Miért nem tiltakozott?? Így majd a migránsoknak tálalva lesz a vacsora. Nem kell szegényeknek kukoricán tengődni.
dömdödöm
@zöldszem: A szakértői kormány csak ez után jön ,ne keverjük !
zöldszem
@dömdödöm: Bocs szakértelem!! Mea culpa, Mea culpa !:))))
zöldszem
@dömdödöm:ma, 21:00 nem nem:)))) de ezt, talán használja más is, és tudja is mit mond..))))
Tényfeltáró
A szerencsétlen őznek több joga lett volna az élethez, mint annak a söpredéknek, aki az egészet kitalálta.
Fradigege
Van egy ötletem. Kitalálnék furfangos játékokat a határzárral kapcsolatosan a mi kedves vezér elvtársainknak. Egyébként amikor trianonról volt szavazás, a zsidesz frakció a felcsúti vajdával az élen elhagyta az üléstermet. Az MDF volt hatalmon. A felcsúti annyira Magyar, hogy az elcsatolt Délvidéket határzárral akarja biztosítani. A Rákosi annak idején egy mazsinyó vonallal próbálkozott Tito ellen. Dé jávűűű, gyerekek!
Desischado
Ez várható volt! Szegény őzike, vajon mennyit szenvedhetett?! Ezeknek a mocskos férgeknek kellene így járni, akik ezt kitalálták! És én is kérdezem, a két nagy "vadász", lézer, meg a tömjén zsóti ezzel miért nem foglalkozik?! Hogy... de inkább nem írom le, mit kívánok nekik!
panellproli
A szentfazék Áder fő környezetvédő, aki Brüsszelbe pályázik sem emelte fel a szavát az ellen hogy mennyi élőlény élőhelyét-kezdve a vakondok, földikutya, fészkelő madarak és már a nagyvadak-rombolják le, nem beszélve a fák és bozótosok irtásáról. Csak amikor prédikálni és tetszelegni kell , akkor tudja felemelni a szavát a környezetvédelemért.Rothadék ez mind.
fütyi
Nálam most telt be a pohár!
Mindenki tudta, de senki nem mert szólni az állatok jogaiért. Az állat ösztönlény arra megy amerre évek óta jár, ez a szerencsétlen őz is ezt tette és az életével fizetett érte.
Az ember észlény - már aki - Ők vagy kikerülik vagy az eszüket használva valahogy átjutnak rajta.
De, most jön a lényeg: szemrebbenés nélkül hajtanám át a NATO DRÓTON de úgy hogy mind ott pusztuljon a kínok kínját kiállva , azt érezve amit ez a szerencsétlen állat érzett ,az összes koszos, szemét, aljas kormánytagot ,
nevesítve a művigyorú protézises maffiózó pintért, a szaros hendét, a szentfazék semjént, a jellemtelen L. simont , a fő hazudozó rogánt, a gusztustalan kövért, a koraszülött szíjjártót, a jó fizetésért bólogató ádert és még sorolhatnám.
Ez már nagyon kemény, egy emlős, melegvérű állat életének szándékos kioltása bűncselekmény. Szándékos gyilkosság!!!
Jó lenne már észhez térni emberek, mert ami itt megy ebben a kis országban az már meghaladja az emberi tűrő képesség határát. Undorító.
kkalman
Jó lenne, ha végre a csúti zsírmore is megszólalna végre menekültügyben. Nekem úgy rémlik, hogy eddig még csak egy szellentést se hallhattunk tőle a menekültekkel kapcsolatban.
Tényfeltáró
@kkalman: Attól boldogabb leszel, ha megtudod, hogy fingik az egészre?
kkalman
@Tényfeltáró: ma, 22:16 Ez, hogy fingik az egész menekültproblémára, na meg az egész országra, eddig is tudható volt. De, mint kormányfőnek lenének kötelességei. Minimum valamit böfögni a kialakult helyzetről.
pagoda
Mennyi az eszmei értéke egy őzikének? Kinek a számlájára kell írni?
kukac50
Javul a húsellátás ezért kellett a drótkerítés! Nem a migránsok ellen,hanem legyen mit enni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.