Tarjányi Péter rendőrségi szakértő azt mondja, az elmúlt hat napban sok minden megváltozott a migránsok balkáni útvonalán.

Például a keddi német bejelentés letisztázta a migránsok számára, hogy van, ahol várják őket. Atrocitáshoz vezethet, hogy ennek fényében viszont nem érthetik, miért nem engedik át őket a határon, ha van befogadó ország.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat en is nagyon nehezen ertenem meg, hogyha valahol varnak, mert megigertek, akkor miert nem mehetek el oda? (Mindenki tudja, hogy nincs papirom, ENNEK ELLENERE is varnak...)

Vajon a magyarok miert akarnak meg a papanal is papabbak lenni? Mindenben okoskodni gancsoskodni?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pistapapa
Ki ez a Tarjányi? Sejtem. Dohány utcai mindenes.
karma1
Hat en is nagyon nehezen ertenem meg, hogyha valahol varnak, mert megigertek, akkor miert nem mehetek el oda? (Mindenki tudja, hogy nincs papirom, ENNEK ELLENERE is varnak...)

Vajon a magyarok miert akarnak meg a papanal is papabbak lenni? Mindenben okoskodni gancsoskodni?
jaegtoer
Tarjányi Péter mitől biztonságpolitikai szakértő? Csak nem attól, hogy egy-két évig rendőrködött, aztán átcsúszott a másik oldalra és kinevezte magát biztonságpolitikai (amúgy disznóságpolitikai) szakértőnek. Már csak annak kellene utána nézni
1. ki pénzeli,
2. kik-mik a forrásai.

Amúgy remek általánosságokat mond, melyeknek az 50 százaléka "bejön".

Le kellene állni ezzel a 'vátesszel' mert hiteltelenné válik amit bizonyítani akartok a véleményével, megszólaltatásával, 'szakértelmével'.
Ez a pali egy senki. Egy jól fizetett senki, akinek van néhány jól fialó kapcsolata és konvertibilis információja a rövidke rendőri idejéből és bedolgozta magát az atv-hez, nevezetesen Kálmán Olgihoz.. Ennyi. A többi gyenge legenda.
magyarbakancs
Az Iszlám állam exportálja a bajt.
Nesze neked nyugati demokrácia bombázol küldöm a megélhetési menekülteket.
magyarbakancs
@Horizont: Az Iszlám állam létrejöttét is megköszönhetjük az USA-nak.
Bele dumál mindenhová ,rá erőlteti az ö politikai áll demokratizálását erővel.
Aztán nem tud mit kezdeni a dologgal ott hadja a kakiba a népet.
soljanka
@karma1: mert olyan okosak. Itt van egy példa - két külhonban dolgozó, úgynevezett "gazdasági menekült"- véleménye, a menekültekről a facebookon. (Elszomorító, felháborító, ugyanakkor valós kép a butaságról.
"Attila Helyes: Miért nem állunk oda a szögesdrót elé és rugdossuk fejbe, amelyik átdugja a fejét? Én 3 évente járok haza, de rászánnék 2 napot, hogy odaálljak és egyet-kettőt szájba rugdossak. Ha már ott áll töb száz ember, akkor nem lenne akkora arcuk átmászni a kerítés alatt. Jövő héten benne vagyok a buliban. Hajrá
Gefällt mir · Antworten · 7 Std.

Öcsike Kovács szedj össze mèg 99 embert, ìgèrem a szàzadik èn leszek azon a 2 napon! Ezèrt hazaugrok èn is, de ketten kevesen leszünk!"
karma1
@soljanka: Kar, hogy az ovet nem rugdostak a nemetek, amikor megelhetesi bevandorlokent Nemetorszagba erkezett!
A sotetseg uvolt a fejibol mind a kettonek...
karma1
@Horizont: Ha csak ezer jonne haza, akkor inkabb boldogitsa tovabb a nemeteket... Ha egyszer voltak olyan hulyek,es befogadtak...:o(((
soljanka
@Horizont: Hát ja. Ma ez volt az első, ami a facen felugrott. nem ismerem őket, egy ismerős osztotta meg valami rokona véleményét, aki szintén elég radikális, és ott voltak ezek kommentként. Ezért rákerestem: az egyik Németországban, a másik Wiener Neustadtban dolgozik.
Normális helyeken ilyenért kirúgják a munkahelyéről.
Nekem pl. benne van a szerződésemben a rasszizmus tiltása.
X-ray
@jaegtoer: Látom, azért regisztráltál, hogy Tarjányit ócsárold...
lampa laz
Németország zöldjelzést adott a szír menekülteknek, mindet befogadja. Már ez is szemlesütést kellene, hogy kivátson minden országból, ezzel szemben a mi öntörvényű, majd én megmutatom fidesz kormányunk szórakozik velük, hogy a birka serege ne pårtoljon el mellőle, a többi hiszékeny meg ne figyeljen arra, hogy közben mekkra disznóságokat tesznek velünk. Tegyük már félre a bevándorló ügyet, ami kizårólag átvándorlás az országon, mert senki sem akar itt maradni, főleg azok után amit megtapasztaltak a magyarok hozzá állåsából.

Sokkal több figyelmet kellene a napi disznóságaikra fordítani, mert mire körül nézünk már föld sem lesz a talpunk alatt amit sajátunknak tekinthetünk.
jaegtoer
@X-ray: Történetesen nem, de ha már itt jártam, megragadtam az alkalmat, mert véletlenül jól ismerem.
jaegtoer
@Horizont: "
1969-ben született Budapesten.
Az általános iskola befejeztével a Kossuth Lajos Repülőgép szerelő Szakközépiskolába jelentkezett. Innen egyenes út vezetett 1987-ben a szentendrei Kossuth Lajos Katonai Főiskolára. Határőr szakon katonai és pedagógiai diplomát szerzett.
Pályakezdőként először a Rendőri Ezredben szolgált, innen került át 1991-ben a Rendőrség Különleges Szolgálatához; ahol több parancsnoki beosztásban dolgozott, majd a Műveleti Osztályt, később pedig a Speciális Osztályt vezette. 1993-ban részt vett az USA Külügyminisztériumának szervezésében a University of Lousianna kríziskommunikációs képzésén. 1996-ban elvégezte a Rendőrtiszti Főiskola bűnügyi szakát.
Tudásának és szakmai tapasztalatainak birtokában leszerelését követően az FBI Akadémia – Nemzeti Oktatási Központjában kezdett tanítani. Speciális feladata volt a külföldi válságövezetekben végrehajtandó katonai és rendőri feladatokra történő felkészítés.
1999-től az üzleti világban informatikával, pénzügyi tanácsadással, ingatlanfejlesztéssel foglalkozó cégek vezetőjeként, tulajdonosaként ismerték meg a nevét. A közelmúltban internetes híroldalakkal kezdett foglalkozni.
2009-ben diplomát szerzett a Budapesti Corvinus Egyetemen közgazdász menedzser szakon.
Jelenleg - cégvezetői tevékenysége mellett - a következő könyvein dolgozik."

Nincs szakértelme. Hiába ajvékolsz.

És ez itt szintén ez a Tarjányi:
"A Fővárosi Főügyészség vádat emelt Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértővel szemben egy szentesi szálloda felújítása kapcsán kialakult 440 milliós elszámolási vitából fakadó csalás miatt.
A Fővárosi Főügyészség jelentős kárt okozó csalás és más bűncselekmény miatt emelt vádat Tarjányi Péter és két társa ellen.
A volt rendőr, biztonságpolitikai szakértő 2010-ben került elszámolási vitába a Demján-cégcsoporthoz tartozó Arcadom Zrt-vel.
Az Arcadom feljelentette Tarjányi Péter cégét, a volt rendőr három napot volt őrizetben, azóta szabadlábon védekezik."...
Január
@nyanya001: Nem volt nehéz kitalálni, hiszen Angi befogad minden szíriait, csak hogy tudják szétválogatni a migránsokat? Szír, nem szír, szír, nem szír - amikor papirjaik sincsenek, a messziről jött ember pedig azt mond, amit akar. Megoldják...
jaegtoer
@X-ray: "_ Látom, azért regisztráltál, hogy Tarjányit ócsárold... _"

Csak, hogy ne tipródj kétségek között:

"jaegtoer 0 bejegyzést írt és 13332 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
2008.06.10. óta tag."

Szevasz.
jaegtoer
@Horizont: Az ajvékolásért, bocs.
Tarjányi certificat-ja meg mutat amit mutat, és mellette a zavaros, és kétes üzleti ügyek és ügyletek, amelyekből egy már bírói szakban van. Az ilyen kétes alakok szakértése nem viszi előre az ügyeket, amit meg mondott, azt egy 'újságolvasó' ember tudja. Sőt.
Valamint nem leszaroztam valakit, hanem egy olyan trógert, aki szakértőnek adja el magát, de nem az, rendőri múltra hivatkozik, ami mindössze 7 évre tehető, ebből megfoghatatlan időtartamokat 4 beosztásban tölt, s a 7 évet terheli az amerikai meeting. Tehát valójában semmihez sem ért, kivéve a médiakommunikációt. A kommentelőket nem piszkáltam, (naj ó, ajvék-még egy bocs) egy szagértő pedig nem szakértő. Sajnálom.
justhpeter
Csak azt tudnám miből derült ki, hogy még többen jönnek ?
kamazuka
innentől az ország az összes menekűltet regisztrállja Szír-mek.Azonnal tovább mehetnek.Mindenki Szír!
wagabund
..."Tarjányi Péter szerint még több menekült fog jönni"..

ez a faszi azt hiszi feltalálta a melegvizet? valami újat is mondhatna, amit nem tudunk.
patkószeg
Jó, Péter, csak nyugi. Majd hazamennek. Fel kell számolni az embercsempész-hálózatot, az IÁ-t porig morzsolni, segíteni helyretenni a adott államok polgári berendezkedését - gyk: ez nem az ám, amit Orbán vizionizál! -, az EU-nak egységes szabályozást hozni a menekültekre, és a bevándorlókra.
Nem a külső kerítést kell erősítgetni, mert azzal csak annyit érsz el, hogy egy halom őzike megdöglik a kínok kínjával. BELÜL kell erősnek lenni, nem kívül. Ahhoz pedig egységes EU-ra van szükség, összefogásra - jaj, de mi magyarok ebben olyan nagyon vagyunk, lásd a mai nap évfordulóját (gyk: a mohácsi vész) -, és máris oldódik a probléma.

NEM pedig ijesztgetni, hisztit kelteni, cirkuszolni, kerítésbizniszből megélni, jobbikos szavazókra gyúrni, és lesüllyedni egy röszkei parasztlakodalom mentális színvonalára.
bencemacska
@soljanka: Én meg nagyon szívesen segítek mindkettőt modern Kőmíves Kelemennéként beépíteni a kerítésbe! Természetesen élve, aztán rugdalózhatnak!
Víz nuku!
bencemacska
@wagabund: ma, 19:44

Lényegében igazad van, nem arra vagyunk kíváncsiak, amit mondott, hanem arra, amit nem mondott ki!
De hát ő nem lézerjankó, aki elmagyarázza a TV nézőknek, hogy mit csinál a magyar titkosszolgálat Ukrajnában!
orogordog
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
wagabund
@orogordog: ezeknek nem tűnik fel semmi...pedig már lázadoznak..csak egyelőre lájtosan.
verőce21
Ha a bevándorlók tömegesen érkeznek, akkor sajnos hozzák magukkal azokat a feszültségeket, amelyek miatt a hazájuk polgárháborúba süllyedt.
pistapapa
@Horizont: Te nem tudod,de elárulom neked,hogy a szakértelmét Izraelben szerezte.
bencemacska
@pistapapa: Hát ha ott szerezte, akkor biztos nagyobb tudása van mindegyikőtöknél. Egyenlőre a Moszad mellett még kisinas sem lehet a magyar titkosszolgálat, élén lézerjankóval!
Még viccnek is rossz a miniszterelnökségi minisztérium és ott a titkosszolgálatok. Ott -kimondottan, vagy kimondatlanul - csak a mini elnök magán titkosszolgálata lehet!
varirmag
Ha Merkel várja a migránsokat akkor ezek az idiota betolakodók miért a keleti pu-n üvöltöznek ? Miért nem a NÉMET NAGYKÖVETSÉG ELŐTT ordibálnak ? Ott kellene buszokat követelni,ami elviszi őket. Mi nem tudunk olyat adni ami nincs ( ennyi vonatot,buszt )
De el kellene már takarítani ezt a koszos,mocskos,hangos,erőszakos népséget a fővárosból.
Sokat dolgozni járnának vonattal,de ezektől a betolakodóktól már nem lehet utazni,közlekedni.

Megoldást kellene találni mert előbb-utóbb eldörren az első lővés ( vajon hány hátizsákban van fegyver ???) aztán majd jönnek az usa katonái hogy rendet tegyenek.

Lehet hogy ezt akarják ??
verőce21
Európa úgy tudná szerintem megállítani ezt a menekültáradatot, hogy a görögök feláldoznák Kos szigetét, onnan nem hoznák tovább őket. Hadd gyűljenek ott a "menekültek". Csak az őslakókat költöztetnék ki, a szigetet pedig "lakatlanul" hagynák, a sziget körül járőröznének a görög hajók. (De még jobb lenne, ha átadnák a szigetet a németeknek adósságelengedés fejében, őrizzék a németek.) Előbb-utóbb zavargás törne ki a migránsok között és lerendeznék egymás között, nem zúdítanák egész Európára a konfliktusaikat.
Még mindig könnyebb 30 ezer görögnek lakást adni Görögországban kénye-kedve szerint, mint többszázezer, (millió) "menekültet" eltartani.

Az olaszok saját maguk megcsinálhatnák ugyanezt Lampedusa szigetén.
Kitalálták már ezt korábban az ausztrálok, béreltek egy szigetet a menekülteknek.
verőce21
Igazat kell adni a szerb miniszterelnöknek, "Ha Németország nem fizetne annyit a menekülteknek, nem jönnének annyian!"
Szeparepa
Vérfürdő lesz a vége mindenképp... én szóltam..
Lepényleső
Csak addig jönnek,amíg vannak. Hol az ENSZ,aki ellenálljon azoknak,akik elől futnak?
rugacs
Na ezt utálom a németekben: bár ismerik ők is az a saját (uniós) előírásaikat, miszerint Magyarországról csak érvényes vizummal és iratokkal utazhatnak tovább hozzájuk a menekültek - ők kezüket mosva - azzal hergelik a menekülteket, hogy Németország szívesen befogadja őket! Valójában tőlünk várják a megoldást, hogy megállítsuk az áradatot. Én a kormány helyében mielőbb megszabadulnék azoktól, akik itt vannak és nem engedném, hogy nálunk gyülekezzenek össze több ezren. A déli határt meg lezárnám légmentesen. Menjenek másfele.
A németek megoldhatnák a helyzetet: küldjenek a menekültekért vonatokat és szállítsák el őket magukhoz, ezzel elkerülhetnénk az atrocitásokat, mindenki jól járna. Aztán viselhetik a hülye döntésük minden következményét saját maguk!
rugacs
@verőce21: A tévedés csak az, hogy nem a németek pénzelik a menekülteket, sokkal inkább az IÁ. Gondoljatok csak bele, pár év múlva majd megkeresik a "beilleszkedett" migránsokat, hogy mi segítettünk benneteket, most hálából ti segítsetek nekünk... és elkezdődnek a vég nélküli terrortámadások.
Azzal, hogy befogadják a sok százezer migránst, a németek megássák a saját sírukat. Meg az Unió sírját és nem kizárt, hogy az Európai béke (békés Európa) sírját is. :-(
jaegtoer
"Legnagyobb cél pedig, itt, e földi létben,
Ember lenni mindég, minden körülményben."

[Arany János: Domokos napra (1851)]

Az ember választási szabadsága abban is áll, hogy emberként bánik azokkal is, akik nincsenek abban a helyzetben hogy ezt kikényszeríthessék.

Merkel kvalitását pedig jól jelzi, hogy amíg egyesek a ma nehézségeit kihasználva uszítva gyűlöletet szítanak, addig ő már a holnaputánra gondol, amikor a mostani menekültek és a hátramaradottak új gazdasági és politikai erőként foglalnak helyet a tárgyaló asztalnál.
wagabund
egy szakértő, -aki ott a helyszínen is járt,- azt állította, hogy egyiptomi bevándorlók nagy tömegei ndultak meg európa felé...ráadásul úgy tudják a jobb élet reményében útrekelők, hogy hazánkon keresztül vezet az út a paradicsomba..

lehet erősebb madzaggal felkötni a gatyát...
wagabund
a Kossuth rádióban ezekben a percekben mond hülyeségeket az emeszpé elnöke...például teljesen felesleges a dupla kerítés is, mert már nem jönnek menekültek...meg a magyar kormány nyolc hónappal ezelőtt miért nem intézkedett, hogy ne erre jöjjenek..?...
még folyik a beszélgetés, de már ebből kiderül, hogy isten őrizzen ezek hatalomrakerülésétől..
verőce21
@rugacs: (19:23) A szerb miniszterelnök nyilatkozata csak a magas németországi szociális ellátásra vonatkozott.
Hogy ki pénzeli az utazásukat, az más kérdés.
Nincs semmi garancia, hogy megáll az áradat 2 milliónál. Könnyen lehet a tízszerese is.
rugacs
@verőce21: Azért lehet találgatni, "kinek" érdeke, hogy muzulmánok lepjék el Európát. Mert annak esélye, hogy egymástól amúgy távoli országokból ugyanabban az időben több százezren jutnak arra az elhatározásra, hogy Európába költöznek át, elég csekély! Viszont érdekes módon ezekben az egymástól távol lévő országokban nagy számban vannak Iszlám Állam terroristák. S mint a képekből jól kivehető, a migránsok 80 %-a 20-40 év közötti életerős férfiból áll. Akiknek szakmája nincs, de valószínüleg jól értenek a fegyverekhez (hiszen háborús övezetből jönnek), elszántak, fanatikusak, intoleráns muzulmánok. Józan paraszti ésszel: a jövőkép igen borús. Ha ezek iratokat kapnak a befogadó országoktól, bátran közlekedhetnek egész Európában. A végén még azok lesznek a legbékésebb országok, ahol ezek nem telepednek le, vagyis mi. :-) Bár a terrorfenyegetés így is óriási lesz, még nálunk is. :-(
verőce21
@rugacs: (08:18) Még az is lehet, hogy angliai kikötőkben horgonyzó hajók tele fegyverrel várják "a 20-40 év közötti életerős férfiakat"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.