Az 1500-at is elérheti azoknak a migránsoknak a száma, akik kiszöktek a röszkei regisztrációs pontról péntek reggel. A rohamrendőrök nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre, sok menekültet elfogtak a környéken, de még többen tűntek el.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@Eriksson: Érdekes, hogy felmerül a "befogadás" amikor számomra szinte egyértelmű ,hogy a bevándolrók nem akarnak itt maradni...
Eriksson
Belegondolok, hogy békésen sétálnék a téren az unokáimmal, és ordítozó emberek állják utunkat. Hááát. Nem biztos, hogy bántanának, de akkor is ijesztő lenne.
Eriksson
@Hellcat: Lehet, hogy nem akarnak itt maradni, de a németeknek csak a szírek kellenek. A többivel mi lesz? Visszamennek a Közel-Keletre vagy Ázsiába vagy Afrikába?
Hellcat
@Eriksson: A németek is jól elcseszték a kommunikációt az tény...Erre a Gyalog galopp című filmből jut eszembe egy részlet amikor a varázsló elmonjd a lovagoknak, hogy a nyúl az emlegetett szörny: "Vén hülye buzeráns...hiába izgattál fel..."
Eriksson
@Hellcat: Az M1-en van most közvetítés a Keletiből Ausztriába induló gyalogos migránsokról.
varirmag
Ezeket nem lehet megállítani,piszok erőszakosak.

Mit fognak csinálni az osztrákok ha ezek odaérnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.