Gyorsan bejárta az internetet annak a szánalmas szlovák rendszámú Porsche-tulajnak a története, aki magyar nőket fenyegetett halállal, mert felvettek autójukba egy menekült családot. Most feljelentik őt.

A DK közleményében jelezte:

A Demokratikus Koalíció feljelentést tesz a porschés gyűlölködő ellen. A DK elvárja a rendőrségtől, hogy kiemelt figyelmet fordítson a menekülteknek segítő magyar embereket halálosan megfenyegető kopasz agresszor kézre kerítéséért!

Kíváncsian várjuk, vajon Pintér "két héten belül rend lesz" Sándorék mikor csípik nyakon a bátor férfiút.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Ha csak annyi derül ki, hogy ki az az embertelen tahó, és miért van szlovák rendszáma, már van egy szavazója a dékának.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
soljanka
Ha csak annyi derül ki, hogy ki az az embertelen tahó, és miért van szlovák rendszáma, már van egy szavazója a dékának.
Toby
Egyszerűbb lett volna a helyszínen a kocsiemelővel, vagy a kerékkulccsal rendre tanítani a büdös bogarat, de gondolom, hogy a többi autós nem tudta, mi az a haccacáré előttük, vagy nem mertek beavatkozni !
Toby
@Horizont: Látod, ezért van a kocsiban az ülés bal oldala mellett egy gyalásó, tisztességesen megélezve. Az "erőspisták" megfékezésére és betanítására ! Egy esetben kellett megmutatnom és máris békés lett a helyzet, az a tapló is egy ilyen menőző gyökér volt a terepjével, nem akarta elviselni az előzést.
Rózsika Hatházi
@Toby: Atyavilág! Nekem egy egész fegyverarzenált kellene az autóban tartanom, ha védekezni szeretnék. Mert nekem "csak" egy Suzuki Alto-m van. :)))
Toby
@Rózsika Hatházi: Nekem sincs komoly autóm és ráadásul már öreg is ( Renault) de mert korábban is beleestem néhány inzultusba ( nem én kerestem ! ) ezért jobbnak láttam, ha van egy "célszerszám" is a kocsiban. Ezért került bele a gyalásó, nem szívesen használnám, mert valóban borotva éles és edzett az éle, karnyi vastag faágat is le lehet vele vágni, de a hazai autós szokás rákényszerített. Amúgy nem vagyok egy hepciáskodó erőspista, előfordult többször, hogy szó nélkü otthagytam a marhát, még csak be sem intettem neki, de amikor egyérteműen vesélyeztet, mert menőzni akar a paraszt, akkor alacsony a tűrőszint. Egy ( talán nem tévedek, ha azt mondom, hogy egy, max. két esetben ) kellett csak megmutatnom és lanyhultak a kedélyek, a hivatkozott terepes, igen agresszíven megindult felém, rákényszerített a megmutatásra. Valszeg az autóját jobban féltette, mert a Kia ( vagy valamelyik más dél-koreai) gyártó abban az időben cserélt ruházatot a kocsin és új volt a gép formára és rendszámra is. Nem keresem a bajt, de ha nem tudom elkerülni, akkor nagyon hasznos egy ilyen szépség a kocsiban. Eredetileg - még élezés előtt - nem ilyen célból került a kocsiba és a csomagtérben volt, hanem pár napos horgászat esetére, ha megsüllyednék, tűzrakó helyet ásnék, és apróbb fa felvágására is kiváló.
Hölgyeknek azért ajánlanék védelmi eszközt a kocsiba, amint azt a cikk tartalma is igazolja !
Egy agresszív állattal szemben a szép szó nem használ.
soljanka
@Horizont: @Toby: Nos ezért szoktam volt mondani, hogy én nem a szerencsétlen vándorlóktól félek, hanem a gyűlölködő "vérmagyaroktól". Tényleg félek.
Manapság már csak így, névtelenül merem elmondani a véleményem- ez volt az, ami elborzasztott, és határon túl kezdtem el keresgélni-, mert olyan agresszívan lépnek fel a más véleménnyel szemben, hogy az már ijesztő.
volvós
A CBA-s g...i baldaufnak is szlovák rsz.-u Porschéja van...
wagabund
aszongya anyósom, hogy ezt a kopaszt az életben nem találják meg...viszont a DK rugózhat a rendőrség, vagy a belügyminiszter teszetoszaságán...

hát nem tudom...hacsak nem jelentkezik valaki használható adatokkal...
Toby
@volvós: ha jól tévedek, akkor sír' bayert zsótinak is ! Mert akkora magyar, hogy csak na, meg a potya 25 millióból ( amit a csubakka dobott a szája elé ) nem futotta regidíjra !
wagabund
@Horizont: ok. értem. de ez a faszi egyáltalán nem tartott ettől, nagyon bátor volt... ott a helyszínen nem sokan láthatták testközelből..
mindenesetre én is meglepődnék, nem csak a kopasz, ha tényleg megtalálnák..
szólok anyósomnak, hogy rajta van a fészbúk..

:-)
Gonoszgólya
@Toby: "Egyszerűbb lett volna ..."
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
justhpeter
Megérdemli a a büntetést a tahó, de az is tévedésben van, aki Pinocset minisztériumától bármit is vár. Bár a nyilvántartásból Pinocset is kikérhetné saját szentséges két kezével.
A rendőröket hagyjuk békén, ők tisztességesen dolgoznak, Van elég dolguk a menekültekkel az országban és Orbán barátaivala Népligetben.
Jozefina
Pintér, mint Kalambó???
De ez nagyon tetszik: "Pintér "két héten belül rend lesz" Sándorék"
Aki Én
Ennek semmi köze a bevándorlókhoz. Itt két békés magyar nőt fenyegettek meg halálosan sok szemtanú és kamera előtt. Példát kell statuálni az ilyen aljadék, mocskos, álmagyar tetűvel.
soljanka
@wagabund: Azért olyan sok fehér Porsche nem szaladgál az utakon. Szlovák rendszámú még kevesebb.
Kopasz tulajdonosa sem mindegyiknek van.
Szóval nem lehetetlen. Ráadásul az ilyeneknek szoktak lenni haragosai is.
wagabund
@soljanka:..."ilyeneknek szoktak lenni haragosai is."...

húúú ...erre nem gondoltam...de jó az elképzelés.
human
@Horizont: Esetleg tudod a facebook csoport címét?
human
Most a menekültektől függetlenül legalább tudjuk, hogy van egy réteg ebben az országban, aki jól él, adót kerül és hajlandó végezni a másik magyarral, ha nem tetszik neki amit csinál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.