Nem sokkal hétfő dél után mintegy kétszáz migráns ismét el akarta hagyni a röszkei Dugonyi úton kialakított rendőrségi gyűjtőpontot – jelentette az MTI tudósítója a helyszínről.

A csoportnak sikerült áttörnie a rendőrök sorfalát, de a vasúti sínek előtt meg tudták állítani őket. A rendőrökkel szembeszálló migránsok között voltak olyan férfiak, akik a gyereküket maguk előtt tartva mentek neki a sorfalnak.

A csoportot, amelyet többségében afgán férfiak alkotnak, a rendőrök leültették a földre, és tolmács segítségével próbálják együttműködésre bírni őket. A tolmács elmondta nekik, hogy ha ellenszegülnek, bűncselekményt követnek el, büntetett előélettel pedig nincs esélyük arra, hogy eljussanak Nyugat-Európába.

A bevándorlók mindeközben a "No camp" és a "Freedom" jelszavakat skandálják, valamint műanyag palackokat és konzervdobozokat dobálnak a rendőrök felé.

89 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lengyelattila
És ezeket az embereket akarjuk befogadni európába. Senki nem magyarázza meg, hogy normális dolog gyereket magunk előtt tartva hadakozni. Ezek az emberek szarnak a gyerekre. Csak az érdekli őket, hogy elérjék a céljukat. Otthon kellene ilyen bátornak lenni. Miért nem lázadnak fel otthon. Mi magyarok sokszor megtettük. De soha egyetlen egyszer sem történt olyan, hogy példának okáért egy 56-os forradalmár gyerekkel állt volna a tank elé. Zrinyi sem gyerekkel a kézben tört ki a várból. Ezeknek ilyen a mentalitása. De jó lesz velük együtt élni...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Gyereküket maguk elé tartva...na azért ez nagyon nem szép dolog...
Mobil123
Vissza lehet fordulni ha nem tetszik. Azért a gyerekük mögé bújva neki menni a rendőröknek ?! Dobálni a rendőröket? Miért nem dobáloztok ott ahonnan jöttetek? Miért nem szálltok szembe azokkal akik elől menekültök (állítólag , mert ilyen tettek után elgondolkozik az ember hogy valóban menekültek vagytok e?) Vajon ha megkapjátok a menekültsztátuszt akkor hogy fogtok viseledni abban az országban amelyik befogad? Ha nem tetszik valami akkor így? Hát ez nem lesz jó.
F_Viktor
@Hellcat: @Mobil123: Komolyan kérdezem, ennyire ingerszegény környezetben éltek, nem értitek mi zajlik le bennük?

Gyerekeiket azért tartják maguk előtt, hogy elkerüljék az erőszakot! A könnygázt, a gumibotot, s ezek következményét, az ellenállást, a kővel dobálózást.

Ezek az emberek hallották, hogy tegnap is folyamatosan mentek ki társaik Ausztriába akik tovább jutottak Röszkénél, hallják a híreket, hogy Orbán jövő héten szavaztat bebörtönzésükről! Persze, hogy menekülnének onnan minél előbb.

De az vesse rájuk az első követ aki nem így tenne, aki birka módjára tűrné, hogy a szabadság küszöbén vigyék a vágóhídra!
Hellcat
@F_Viktor: Oké elfogadom ezt a nézőpontot...Nem kötekedésként, de had kérdezzem amúgy meg. Találkoztál is velük...mármint jártál olyan környéken mostanában ahol letelepedtek? Vagy csak a hírekből látod a dolgot...Tényleg nem kötekedni akarok, de ha látod is mi a helyzet az nagyon meg tudja változtatni a nézőpontot. Sajnos engem egyre jobban zavar a helyzet. Az, hogy jönnek, az, hogy a qrbánék nem tudják kzeleni a helyzetet, az, hogy elterelésnek tartják itt őket, hogy ők nyugisabban mutyizhassanak a háttérben. Rohadtul nem örülök.
Freewolf
Ritka erkölcsös és gyerekszerető fajta.
Dr. Felipe
Csapataink (és rendőrségünk) harcban (és maszkban) állnak.

Csak a birka magyar törődik bele a sorsába, magánnyugdíj pénzek ellopásába, trafikok, kaszinók átjátszásába, állami termőföldek ellopásába, uniós pénzek haverok zsebébe vándorlásába, stb. Szíriában a g..ik már rég a lámpavason száradnának.
Az arab kicsit más fajta, nem törődik bele a sorsába, ha Németország az úti cél akkor oda is fog eljutni, bármilyen akadály is áll előtte. A magyar meg szolganép marad örökre.
KERKA
@F_Viktor: 14.56 ezt írod
Gyerekeiket azért tartják maguk előtt, hogy elkerüljék az erőszakot! A könnygázt, a gumibotot, s ezek következményét, az ellenállást, a kővel dobálózást."

Igazából nem értelek. Vagy őket nem értem. A mi értékrendünk szerint egy férfi először is a gyerekét és a feleségét menti, majd miután azokat biztonságba helyezte, akkor cselekszik.
Maga előtt tolja a gyerekét, mert így akarja elkerülni a kövezést.
MIért? A rendőröknek lehet kőzáport zúdítani a zendülő migránsokra? Ezt eddig nem is tudtam.
lengyelattila
És ezeket az embereket akarjuk befogadni európába. Senki nem magyarázza meg, hogy normális dolog gyereket magunk előtt tartva hadakozni. Ezek az emberek szarnak a gyerekre. Csak az érdekli őket, hogy elérjék a céljukat. Otthon kellene ilyen bátornak lenni. Miért nem lázadnak fel otthon. Mi magyarok sokszor megtettük. De soha egyetlen egyszer sem történt olyan, hogy példának okáért egy 56-os forradalmár gyerekkel állt volna a tank elé. Zrinyi sem gyerekkel a kézben tört ki a várból. Ezeknek ilyen a mentalitása. De jó lesz velük együtt élni...
F_Viktor
@Hellcat: Írod:
"...kérdezzem amúgy meg. Találkoztál is velük...mármint jártál olyan környéken mostanában ahol letelepedtek?"

Szegeden, volt közvetlen szomszédom férfi tagja kuvaiti (magyar feleséggel), két éve költöztek Magyarországra 4 gyerekkel. Anya otthon, férj építési vállalkozó saját céggel.

Most két utcával mellettünk boltban egy pénztáros lány muszlim, de a másik kettő is az lehet, de európai ruhában járnak.
Közelben két kiosk és egy bandstand arab tulajdonban.
Két hete hétvégéztünk Svédországban, az utcán az emberek 1/4-e nem szőke.

Könnyű észrevenni a muszlimot, aki még gyakorolja vallását, de nagyon sokan, főleg a fiatalok közül teljesen európaiként öltözködik, él. Őket bármikor lehet szerbnek, olasznak, bolgárnak, stb. nézni.

Írod:
"Sajnos engem egyre jobban zavar a helyzet. Az, hogy jönnek..."

Megértem, ezt ők is tudják, hogy nem jó szívvel látják Magyarországon őket, ezért nem is akarnak ott élni.
Nyugat Európa száz évvel Magyarország előtt jár a multikulti terén, itt ez természetes.
Édesapám mesélte, a 70-es években Pécsen látott egy négert, az mekkora szám volt, mindenki megbámulta. Ugye, most már természetes otthon is.
Itt az a természetes ha külföldi szolgál ki a boltban, a piacon, külföldi intézi ügyeinket a bankban, a hivatalokban...
F_Viktor
@KERKA: Írod:
"A mi értékrendünk szerint egy férfi először is a gyerekét és a feleségét menti, majd miután azokat biztonságba helyezte, akkor cselekszik."

Igazad van!
Ők is így fognak cselekedni ha majd a rendőrség/katonaság/határvadászok ERŐSZAKKAL lépnek fel ellenük.

DE most éppen BÉKÉS szándékukat mutatták ki. Ők békésen követni szeretnék társaikat Európába.
Hellcat
@F_Viktor: Köszönöm a választ. Úgy értettem egyébként, hogy menekülttábor vagy tranzitzóna közelében jártál-e. Mert pl ahol a párom lakik jelenleg ott a migráns helyzet előtt is sok volt a néger meg utánna is...na de a II. János pál pápa tér az megtelt...a Keleti aluljáró is. Szemtanúja volt ahogy szépen "feltelt" a hely. Ekkor még csak az zavart amit írtam, hogy a qrbáni banda mire használja ezt az egész helyzetet (mondjuk szerintem mellényúltak és bele fog ebbe törni a bicskájuk) Most már az egész zavar mivel pénteken már az én kis életembe is sikeresen beleavatkoztak az Ausztria felé vonulásukkal. Nézd el ha negatív vagyok, de testközelből más a helyzet.
Január
@Mobil123: Nekem a mai napig nem megy ki a fejemből az a menekült, aki bedobta a feleségét és a gyerekét a sínek közé és balhézott. Mi lett volna, ha a gyerek vagy az asszony beveri a fejét jól a talpfába és meghal? Micsoda apa az, aki így csinál a családjával? Ennyire senki sem léphet ki önmagából, vagy színház volt a külföldi sajtónak? Akkor jól sikerült , mert mindenki másképpen magyarázta. Arról már nem is beszélve, hogy a filmet úgy vágták meg, ahogy akarták.
A pasas minimum 90 kilós volt, több rendőr kellett a talpra állításukhoz, ez úgy jelent meg, a sajtóban, hogy azok a brutális rendőrök.
Szóval nagyon félreviheti a nótát a félinformációkat közlő média.
F_Viktor
@Hellcat: Írod:
"menekülttábor vagy tranzitzóna közelében jártál-e"

Tavaly novembertől idén májusig a határt jártam önkéntesként két társammal, akkor csak Röszkén létezett gyűjtőhely, oda nem engedtek be bennünket.
Tehát közvetlen a határt átlépőkkel voltunk kapcsolatban.

Írod:
"pénteken már az én kis életembe is sikeresen beleavatkoztak "

Megértelek ebben is, de biztos vagy benne, hogy a menekültek a hibásak? Vagy az, aki végighurcolja őket a fél országon keresztül?
Mert tavaly sem volt ám sokkal jobb a helyzet, mégis elég volt az infrastruktúra (ellátásukban ugyanúgy probléma volt), s nem látta őket a magyar ember, nem okoztak fennakadást sehol, mégis közel 200 ezer regisztrált(!!!) menekült kelt át az országon:
lh3.googleusercontent.com/-zceS3nDK240/VdW-2xA3b5I/AAAAAAAAFEs/lAK7CZAcWqc/s596-Ic42/bev%2525C3%2525A1ndorl%2525C3%2525A1s.png
Hari
Egy jó tanács az illetékeseknek: ne hergeljük, engedjük őket !
Január
@Dr. Felipe: Mond, mi lenne az országgal, ha a birka magyar állandóan balhézna? Úgy gondolom mi másképpen lettünk szocializálva, mint az arabok. Tudod van ilyen vérmérsékletű nép és olyan. A sérelmeket mindenki másképpen dolgozza fel, a föld ezen a fertályán a kultúr ember a divat. Nem az ösztön ember.
Hellcat
@F_Viktor: Én értem, hogy rossz nekik, meg a németek is jól felhergelték őket, viszont az, hogy a sínen és az autópályán gyalogolnak az nem oké azért maradjunk annyiban. Azt meg te is tudod szerintem, hogy a qrbánék direkt akadékoskodtak velük...jók voltak bűnbaknak elterelésnek mindenre. Bele se merek gondolni mik mehettek a háttérbe amik nem lettek kimonnukiálva míg mindenki a migránsokkal volt elfoglalva.
Dr. Felipe
@Január: Ha birka magyar balhézna akkor g vicctor kommunista spicli elvtárs nem is lehetne miniszterelnök mert úgy járna mint Ceausescu elvtárs.
Mobil123
@Január: De ha emlékszel a film elejére a nő kezdett visítani és nem kicsit!! Addig a férj csenben volt és utána robbant és a nő eleve indult a sinek felé Valóban lehet hogy a kameráknak volt. ?
Eriksson
@F_Viktor: Aki ezer kilométerre lakik Magyarországtól, annak igazán mindegy kellene, hogy legyen, hogy hány menekült balhézik itthon. Aki viszont a saját bőrén érzi, abba talán nem kellene belefojtani a panaszát.
Peller Anikó
@Hari: teljesen egyetértek. Ne hergeljük őket hanem engedjük őket, haza meg szerbiába. De ide a mi hazánkba semmi esetre sem.

Te mit mondtál volna a törököknek Mohácsnál? Ugyanezt?
Mobil123
@Január: És emlékezz arra a családra akiket a porschés megfenyeget ! na róluk elhiszem hogy menekültek voltak mert az anya csenden sírt és ment tovább gyalog , az apa meg féltette azokat akik felvették őket és még ő kért bocsánatott hogy ilyen bajba keverte a nőket.
nena
@Mobil123: Én Merkel nyanyát már keresztre feszíteném... terülj-terülj asztalkám.. 800.000ezernek azonnal... Na mindegy lassan befagy a seggük, a gyaloglóknak.. meg még jön néhány Biatorbágyi vonat : propeller.hu/itthon/3150658-biatorbagyon-egy-vonat-majdnem-atszaguldott-egy oszt ritkulnak ! Hehe !
Mobil123
@nena: Érdekes görög felvetelt is láttam azokról akik ott várakoznak. na ha azok ideérnek az érdekes lesz.
Mézike
@Dr. Felipe: Ja . Más fajta. nem törődik bele a sorsába , még akkor sem ha a gyermekét tartja maga elé, a rendőröknek. Fasza kemény legények ám!
1magyar
Ezek gazdasági bevándorlók, jobb élet reményében jöttek ilyen messzire és csak egy adott országba akarnak menni: Németországba. Megirigyelték a németek jólétét, ők is kérnek belőle.
Csak nem uniós állampolgárok, így nem jogos.
human
@Január: De akkor azt is láttad, hogy a kétségbeeséstől önkívületben volt az apa.
rugacs
@F_Viktor: Te bezzeg érted, mi zajlik le bennük. Mert te is így voltál kénytelen országon világon át menekülni. És nyilván te is így viselkedtél menekülésed közben, ilyen állat módon. Láttunk nem egy filmet, dokumentum filmet, a civlizált menekülőkről, akik gyerekeiket inkább elrejteni akarták a támadóik elől.
Igen én megértem őket, mert tudom, náluk az sem hiánycikk, hogy gyerekeikre, feleségeikre szerelnek pokolgépet és simán feláldozzák a "szent" célért.
De a legszebb, hogy éppen te kritizálod az itthon maradtak viselkedését a többszáz (vagy ezer?) km-es távolból.
De a vicc mégis csak az, hogy ha kiderül, hogy ezek nem békés célból érkeznek, azt te sokkal hamarabb tapasztalod meg, mint mi, mert ránk csak azután kerül sor, ha a nyugatot már letiporták!
JAJMÁR
Hogy hasonlíthatjátok, a röszkei határállomást az '56-os, vagy bármilyen forradalomhoz? Vagy úgy gondoljátok, hogy a menekültek már a határnál valamiféle fronton vannak?
Persze, hogy nem. Ők ezt pontosan tudják, hogy nem fognak lőni rájuk, és a gyerek nincs veszélyben. Ki tudja, hogy miért emelik föl? Talán mert őket akarják biztonságos helyre vinni, és ezért gyalogolnak, hogy majd nekik más életük legyen?. Talán ezt akarják közölni a rendőrökkel?
Tudjuk, hogy sok gyerek jön egyedül is, ismerősökre bízva, mert talán az egész családra nem volt pénz és elküldték a gyereket még ha többé sose látják, csak onnan a pokolból el...
Emberek, a mi problémáink az övékéhez képest semmik, nevetséges apróságok. Tudom, nem egyformák ők sem, sokfélék, ahogy mi is, hiszen vannak magyarok, akik beléjük lőnének, és vannak, akik befogadnák őket, és vannak, akik vizet és kenyeret kínálnak nekik. Mások pedig kirabolják őket. Senki sem akar menekült lenni, és senki sem szereti, ha menekültek között kell utaznia, és ha letapossák a veteményesét, de mégis inkább száz letaposott veteményest választok, semmint, hogy a gyerekemet egy embercsempészre kelljen bízni!
F_Viktor
@Hellcat: Írod:
"...meg a németek is jól felhergelték őket..."

Nem nevezném felhergelésnek, inkább a menekültek felé információnak, Orbán felé pedig figyelmeztetésnek, hogy az emberi- és menekültjogokról ne feledkezzen meg.

Írod:
"...viszont az, hogy a sínen és az autópályán gyalogolnak az nem oké..."

Igen, az nem OK, de ebben is megértem őket, vonatra nem mertek már felszállni, rendőrségben, kormányban már elvesztették a bizalmukat. Több ezer embernek pedig sok választása nem volt gyalogosan, maradt az M1.
Megértem az autósokat is, nem tudom hogyan voltak informálva a közlekedési helyzetről, de biztos vagyok benne, ha az illetékesek megfelelően tették a dolgukat, akkor kis toleranciával az autósok is kis kerülővel nem kellett órákat dugóban ülniük.

Írod:
"Bele se merek gondolni mik mehettek a háttérbe amik nem lettek kimonnukiálva míg mindenki a migránsokkal volt elfoglalva."

Nem szeretem a migráns szót, ők most még menekültek, nem mingránsok.
Módszeresen az M1-en nevezik migránsoknak őket.

Pl. elfogadták a magyar föld kiárusítását. Most még csak a haveroknak privatizálták, de nem sokáig maradnak tulajdonukban.
Dr. Felipe
@nena: Akkor mit mondjunk rád? Sötét vagy mint vakond zakóján a belsőzseb.
F_Viktor
@Eriksson: Írod:
"Aki ezer kilométerre lakik Magyarországtól, annak igazán mindegy kellene, hogy legyen, hogy hány menekült balhézik itthon."

1) Még két hónapja Magyarországon éltünk.
2) Tudtommal a náci ultrák nagyobb balhét, messze több kárt okoztak Magyarországon 1 nap alatt, mint az a 120-130 ezer menekült 8 hónap alatt!

Írod:
"Aki viszont a saját bőrén érzi, abba talán nem kellene belefojtani a panaszát."

Megérteném ha panaszod igazi okozóját tennéd pellengérre, de így gyomorforgató.
F_Viktor
@nena: Írod:
"Én Merkel nyanyát már keresztre feszíteném... terülj-terülj asztalkám.. "

@1magyar: Írod:
"Ezek gazdasági bevándorlók, jobb élet reményében jöttek..."

Igen, Merkel német életszínvonalat ígért nekik, ezért nem akarnak orbanisztánban letelepedni. De ez érthető is!

Belőletek viszont a sárga irigység beszél, mert tudjátok, hogy 5-6 év múlva azt az autót veszítek meg összekuporgatott pénzeteken egy magyar neppertől, amit a mostani menekültek vetettek le.

De ebben az életszínvonal különbségben se Merkelt és a menekülteket hibáztasd, hanem közelebb keresd a felelősöket, nem kellett volna a tolvaj bandára szavaznotok! Persze igazi mélymagyarként a hibát mindig másban, máshol kell keresni...
Hari
@Peller Anikó: a törökök anno világhódító céllal leigázták és kirabolták Magyarországot. Ezek a menekültek átutazók. Van a kettő között iciri-piciri különbség, mégha csak nagyítóval látszik is.
Eriksson
1. Ez egyáltalán nem releváns.
2. A kettőnek semmi köze egymáshoz.

Azoknak panaszáról van szó, akik nap-mint nap megszenvedik a migránsok okozta kellemetlenségeket, megfélemlítéseket, akik érdeke saját hazájukba másodlagos lett ki tudja milyen felsőbb akarat érdekében. Emellett már csak a te pökhendi öntelt megnyilvánulásaid a gyomorforgatóak. De piszkosul.
F_Viktor
@rugacs: Írod:
"De a vicc mégis csak az, hogy ha kiderül, hogy ezek nem békés célból érkeznek, azt te sokkal hamarabb tapasztalod meg, mint mi, mert ránk csak azután kerül sor, ha a nyugatot már letiporták!"

Nem, nem...
A vicc az, hogy itt jártatod a szádat, nyomod a baromságaidat, közben nem ismered az IS (akik elől a szírek is menekülnek) célját, a világszintű kalifátus létrehozását, melyben nem Nyugat Európa a veszélyeztetett, hanem éppen te!
Vicces vagy nagyon! :-))
Eriksson
@Hari: A törökök anno Bécs, a Habsburgok és a nyugat ellen indultak. Sajnos a magyarok akkor is útba estek, akik akkor is próbálták feltartóztatni őket. Itt is ragadtak vagy 150 évre a muzulmánok.
Újra ez lesz a helyzet.
F_Viktor
@Eriksson: Látod, látod, még a te agyatlan logikád szerint is ezért kellene őket minél gyorsabban, minél békésebb módszerekkel TOVÁBB ENGEDNI ŐKET!
nena
@JAJMÁR: Te most FÉRFI vagy, vagy csak egy nyálas b.zi !? Ezt most komolyan , néha úgy írsz mint egy felnőtt férfi, néha pedig olyan elveszett vagy, mint egy kis homi tizenéves...
Villants már valamit igazi önmagadból ! Zöldszem-ről megtudtam hogy csak egy falusi nyanya, az ablakba bújós féle.. Ha neki szar a többinek is az legyen.. Ő egy nulla -...
Eriksson
@F_Viktor: Aha. Aztán kiválogatás után Merkel visszapaterolja a fölösleget. Olyan nehéz ezt átlátni? Neked is elő kellene venned a józan ítélőképességedet ahelyett, hogy bárkit lehengerelsz a süket szövegeddel.
Próbáld meg egyszer visszanézni, hogy miket hordasz itt össze a nagy megmondó szerepében. Lehet hogy rosszat fogsz álmodni.
F_Viktor
@Eriksson: 1) Tavaly és idén mennyi Magyarországon regisztrált koszovói GAZDASÁGI menekültet küldött vissza Németország abból a 140-160 ezerből?

2) Azt kívánod, igazoljam hülyeségeidet? Kívánjam, hogy majd egy muszlim vágja le a fejedet?
nena
Jajmár is férfi.. JAJMÁR_JAJMÁR-NEMŐNŐ- HÚ @Horizont: Szánóczky Zsolt Komló !!!
Ha ő nem Nő Akkor Mér Nem Nő- Ja hogy A Nyúlon Túl - Nem A Nyúl Az Uram ...TÁMADÁS /Gyalog galopp/ Csak az Észak Íreket Zuzzuk porrá ma este !! A gyengébb női nemért :
É Irország - Magyarország M4 20.45
F_Viktor
@Horizont: Első hozzászólásomban írtam, az, hogy a férfiaknál vannak a gyerekek, s felemelik őket, azzal a béké, erőszakmentes szándékukat jelzik.

A rendőröknek és a mélymagyar náciknak akkor legyen tele a gatyájuk, ha nem látnak nőket, gyerekeket, s a férfiak cipőjükkel a kezükkel fenyegetőznek.
JAJMÁR
@nena: Szerinted egy férfi ilyen avatart választ, mint én?
Bár, ki tudja, még az is lehet :)
Horizontnak igaza van mindenben :)))
Te honnan szöktél? Gyanús, gyanús... vagy valami borovicska kárpótol?
wagabund
..."a menekültek gyereküket maguk elé tartva mentek a sorfalnak"...

bevált harcmodor...
Eriksson
@F_Viktor: Na mi van? Sikerült kizökkenteni téged a megszokott panel szövegkörnyezetből?
Az én őseim vérüket adták ezért a hazáért. Miért kellene szó nélkül hagynom idegen megszállók garázdaságát? S a fejem nem adom könnyen, de te, ezzel a hozzáállással könnyen elvesztheted. A muszlim fajta nem hálás fajta, nem fogja neked megköszönni, hogy körömszakadtáig az ő érdekeiket védted saját magad, családod, barátaid, honfitársaid érdekeivel szemben.
nena
@F_Viktor: Kétlem hogy a 40 ezres NIKE, az 50.000 forintos ASICS-et esetleg a legújabb csúcsmobilokat amit állandóan használnak...!!! Tehát nem csak ott ahol ingyen WIFI-van hanem ott is a telefont basztatja ahol csak mobil net van mi a faszomból van rá pénzük...Ezerszer meggondolom és nekem nincs. is rá pénzem
verőce21
Egy született német ismerősöm levelét, idézem: "Itt szörnyen fel vannak háborodva az emberek. Merkelnek elment az esze. Segítünk, de csak max. 1 évig lehet itt valaki. Kész. De ezzel, hogy jöhet mindenki, azt hiszik itt is maradhatnak. Ez a fő gond. Világos, konkrét dolgokat kellene mondani. Ha azt írják nálatok, hogy mi örömmel fogadjuk őket, akkor hazudnak."
F_Viktor
@Eriksson: Írod:
"Az én őseim vérüket adták ezért a hazáért."

O'szt kinek az ősei nem adták vérüket a hazáért? Hiszen Főnököd megmondta, Magyarország nem multikulti társadalom!
És mit keresel még Európában? Piros pöttyös seggedet miért nem húztad már el őseid földjére, ahonnan jöttek?

Írod:
"S a fejem nem adom könnyen..."

Majd a kalifátusban nem kérdezik meg mit adsz :-)))

Írod:
"A muszlim fajta nem hálás fajta..."

Ez a magyar náci elmélet?
Eriksson
@F_Viktor: Te még annál is ostobább vagy, mint első látásra hittem.
F_Viktor
@nena: Írod:
"Ezerszer meggondolom és nekem nincs. is rá pénzem"

Szerintem ebben a topicban is leírtam, az Európába tartó menekültek otthon gazdagok voltak, ők is a terrorizmus, az IS katonái elől menekülnek.
A többi 4 millió elmenekült szegénységben élő szírnek nem Európa az úti céljuk.
verőce21
@Horizont: (18:40) Eleget, de szerintem érdekes volna a CNN meg a Spiegel számára is, hogy miként vélekedik a józan német polgár Orbánról és a magyar intézkedésekről.
F_Viktor
@Horizont: Ma olvastam, a németek 80 százaléka támogatja Merkelt.
@verőce21: "ismerőse" a 20 százalék szélsőjobbosból van.
1magyar
@F_Viktor: Nem ez a megoldás, hogy Afrikát Európába telepítjük. Találni kell olyan megoldást, hogy otthon maradjanak békés országukban.
1magyar
@F_Viktor: Azért gyújtják fel a menekültszállásokat?
verőce21
@Horizont: (18:48) Minősítitek ti hazaárulónak magatokat, nem kell nekünk rátok "fröcsögni"!
F_Viktor
@1magyar: Hány ember kell a gyújtogatáshoz? 3-4-5? Annyi náci gondolkodású még Németországban is akad!
Mellette azt is nézd meg hány segítője akad a menekülteknek a németek között!
Eriksson
@F_Viktor: Fosol, mi? Hogy a tasz lecsukat.
verőce21
@Horizont: Minden megnyilvánulásotoktól Béjbi!
1magyar
@F_Viktor: Persze, az európai ember nem szül gyereket, attól tartva, hogy nem tudja rendesen eltartani mert nagy a munkanélküliség.
Ezeknél a nő szerintem életében nem fog dolgozni, mert minden évben szül egyet.A sok gyerekre kevés az egy kereső férfi,apa.Automatikusan következik,hogy az államnak kell a gyerekeket felnevelni.
Ha nem sajnálnánk mi is az éhező gyerekeket, hidd el tudnánk halomra szülni.
F_Viktor
@verőce21: Írod:
" Minősítitek ti hazaárulónak magatokat..."

Hogy ki a hazaáruló, majd megmondja a magyar nép! Mert a hozzád hasonló patkányokkal megcsináltátok, hogy Magyarországon csak egy polgárháború után legyen rend!
verőce21
@F_Viktor: (18:58) A magyar választópolgárok eldönthetik a következő választás alkalmával, hogy osztják-e ezt a (miniszterelnöki) véleményt és törekvést, vagy sem.
F_Viktor
@1magyar: Írod:
"Persze, az európai ember nem szül gyereket, attól tartva, hogy nem tudja rendesen eltartani mert nagy a munkanélküliség."

Nem talált, de neked felesleges Európa helyett gondolkodni, messze vagy te Európától!
Maradj csak a Vezíred seggében, ott a helyed, ott érzed jól magad, bélmozgásaival még a hangja is eljut hozzád. De csak az!
1magyar
@F_Viktor: Gyurcsány anno népszavazást tartott arról,hogy az erdélyi magyarok ne legyenek kettős állampolgárok.Amiben igazat is adtam,mert nem ide adóznak.
Most tapsikol az araboknak, eltartatná velünk őket? Pár napra az ő vagyonából, amiről megvan mindenkinek a maga véleménye, nem nehéz tartani őket.
F_Viktor
@1magyar: Írod:
"Egy vulgáris paraszt vagy."

Tudom, nem mondtál vele újat, de ezt vállalom. O'szt, büszke vagyok rá, hogy európai módon gondolkodó, civilizált vulgáris paraszt vagyok :-P
Őseink ezért ontották vérüket a hazáért, hogy Európában, elismert európaiként éljünk!
F_Viktor
@1magyar: Arányaiban több a roma Magyarországon, mint Európában a muszlim :-)))
1magyar
@F_Viktor: A romákat is egyedül Kádár tudta integrálni. Látod, hogy azóta sem sikerül.
Omarion Nebula
Láttam már ilyet!
Izraelben a palesztinok ugyan ezt csinálják mikor felállna k a zsidó katonák velük szemben...
Január
@human: Lehet, de akkor sem dobom a családomat a sínek közzé.
human
@Január: Most azt mondom, hogy én sem tennék ilyet, bár még nem voltam hasonló helyzetben.
Mobil123
@F_Viktor: Ne akarj engem kioktatni ha megkerhetlek. Az hogy szerinted normális dolog amit művelnek az a te dolgod. Az én felfogasom szerint nem az. Ha itt akarnak élni akkor tartsák be a törvényeket és ne gyerekeiket tartsák pajzsnak. Ne akard itt mindenkire raeroltetni a magad nézetét. Rám semmifélekepp ne! Ha nem tetszik a véleményem át lehet ugorni.
feri57
Milyen jogon tartsák fogva őket? Korlátozzák a szabadságukat, mik ők hadi foglyok?
feri57
Nem akarnak ők itt maradni, rühellik, hogy itt vannak és minél előbb el akarják hagyni ezt a rasszista kosz fészket.
feri57
Az EU- ból, mi magyarok leszünk kidobva, de minél előbb, egy szívtelen gonosz országot senki nem akar elfogadni, eddig is csak utálatot harcolt ki a kormányunk és a tiszta fajú fajtársai
Hari
@F_Viktor: nem igaz , mert a magyar rádió hétfő( 09.07.) reggeli adásában a műsorvezető asszony elmondta, hogy Merkel népszerűségi rátája meredeken zuhan. A rádió pedig nem hazudhat !
1magyar
Fél éve Koszovóból jött a sok menekülő, azok leálltak mert a németek visszavitték őket.
index.hu/kulfold/2015/02/20/nem_a_szegenyseg_a_hiszteria_miatt_urul_ki_koszovo/
Hari
@Eriksson: a két szituáció nem hozható párhuzamba. Ismereteim szerint anno a bécsi udvar nem nyilatkozott, hogy befogadja a török fegyveres hordákat.
JAJMÁR
Láttátok az ISIS térképét, meddig akar terjeszkedni? Na, abban mi is benne vagyunk. Akkor most gondolkodjatok el azon, miért akarnak ezek a menekültek innen is mindenáron továbbmenni...
azon kívül, hogy ez az ország olyan, amilyenné tenni hagytuk, és az emberek is olyanok, amilyenné válni hagytuk. Mert rossznak, senki se születik.
F_Viktor
@Hari: Igen, a közszolgálati rádió az nem hazudhat :-)
F_Viktor
@1magyar: Írod:
"Fél éve Koszovóból jött a sok menekülő..."

Tavaly egész évben, s idén februárig a menekültek számának 80-85 százaléka koszovói migráns volt. Mind gazdasági menekült, akik az otthoni munkanélküliség elől keltek útra főleg Németországba. Ez 140-160 ezer embert jelentett akik Magyarországon regisztráltak.

Közölük mennyit küldtek vissza Magyarországra?
magyarbakancs
"Folytatódik a röszkei balhé: a menekültek gyereküket maguk elé tartva mentek a sorfalnak."
Palesztinában is ez a szokás.
Kell ez nekünk?
lengyelattila
@Horizont: Azt gondolom kedves Horizont, hogy amit írt az maszatolás. Wittner Máriának ehhez semmi köze. Amit a gyerekekkel csinálnak az nyilvánvalóan nem a békés szándék kifejezése, mert azt úgy kell kifejezni tudja, hogy nem dobáljuk meg a rendőröket, nem szegülünk ellen, betartjuk az ország törvényeit, mert senki sem hívta őket. A gyereket ezért tartják maguk előtt, mert szembesültek vele, hogy a magyar rendőr ekkor szinte elérzékenyül és védtelenné válik. Helyesen. De ez puszta taktika. Az igazság az, hogy egyre ellenségesebbek. Azt valóban nem tudom, hogy milyen a hátterük, mit éltek át pl. Szíriában. Azt viszont tudom, hogy nem mi magyarok vagyunk a felelősek azért, ami ide üldözi őket. Felháborító, hogy liberálisék nem azt a kérdést teszik fel, hogy ki a felelős (sorolom: USA, Anglia, Franciaország, Izrael, Szaud-Arábia), hanem már odáig jutottak el, hogy Orbán Viktoré a teljes felelősség. A valódi kérdéseket kellene feltenni. Ja, hogy az nem PC?
lengyelattila
@Hari: a német közszolgálati adótól származó adat Merkel népszerűségvesztése. Német felmérés alapján mondják. Semmi meglepő nincs benne. Ott sem mindenki idióta. Sőt, a többség nem az. A nyugati sajtóban mutatott hazug, egyoldalú képek a nagy szeretetről meg befogadásról nem a többség véleményét fejezi ki, csak hát demokrácia van, a többség véleménye nem számít.
Még egy apró adalék. Az osztrákokat is megkérdezték három napja egy felmérésben, hogy egyetértenek-e Orbánnal. Nos, mellé lőttek, mert 80 % egyetért.
lengyelattila
@feri57: Kedves Ferenc!
Ön akár Gyurcsányi is lehetne ezzel az idióta szöveggel.
Aki lát is, nem csak néz ki bárgyún a fejéből, az pontosan érzékeli egyrészt a veszélyt, másrészt azt is, hogy a nyugati média nagyobbik része milyen hisztérikus kampányt folytat hazánk ellen. Csak egy példa: két napja mindenki az osztrákokat istenítette, mert beengedték a menekülteket. Leraktak 200 ágyat a Westbanhofba, mutogatták is sűrűn, hogy bezzeg ők aztán tudnak szervezni! Erre kiderült, hogy két nap alatt 17.000 ember érkezett. Természetesen több százan aludtak a szabad ég alatt ausztriában is. Mivel magyarázták? Nem számítottak ennyi menekültre!!! Érti, nem számítottak ennyire. Ha ezt Orbán mondaná, itthon egyesek már lincselnének. Na ez a mintaállam sem bír a problémával, csak a nyugati sajtó nagyrésze erről érdekes módon nem számol be (vannak már akik igen). vagy újabb példa: a németeknél naponta gyújtanak fel fogadóállomásokat. Nyilván felebaráti szeretetből. Mert hát a németek, azoknak aztán van szívük!
Jön a tél. A németeknél is sátortáborokban marad a menekültek döntő többsége. Azért sejti, hogy mi következik majd? A német belügyminiszter elmondta, hogy legfeljebb 30 %-ra becsülik azok számát, akik maradhatnak, mert kapnak menekültstátuszt. A többit kitoloncolják. Na hová is kedves Ferenc? Hát oda, ahol beléptek (elsőként regisztrálták őket). Vagyis ha nincs szerencsénk visszaküldenek hozzánk vagy 100-130 ezer embert. Várhatóan ez nem lesz egyébként ennyi, mert szinte kivitelezhetetlen a németek szerint is, hogy fizikailag visszaküldjenek ennyi embert. De lesz akit vissza fognak. Na, akkor mi lesz Kedves Ferenc? A jószívű, derék németek visszaküldik hozzánk gaz magyarokhoz ezeket az embereket? Jaj de nem európai megoldás, igaz?
1magyar
@lengyelattila: Koszovói bevándorlókat a németek a saját országukba vitték vissza - gálánsan.
Ezek kicsit messzebbről jöttek, többe kerül majd a visszavitelük.
F_Viktor
@Horizont: Írod:
"De soha egyetlen egyszer sem történt olyan, hogy példának okáért egy 56-os forradalmár gyerekkel állt volna a tank elé.""

1968-ban Csehszlovákiában viszont megtörtént, hogy MAGYAR harckocsizók CSEH gyerekeket ültettek fel a harckocsikra!
Ebben az esetben más a leányzó fekvése, mint a röszkei szírek esetében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.