Cinikusak és arrogánsak a Magyarországra érkező migránsok, mert ez már rég nem menekülthelyzet, hanem invázió, fogalmazott Kiss-Rigó László egy interjúban. A szeged-csanádi püspök szerint Orbán Viktornak igaza van, Ferenc pápa pedig nincs tisztában a magyarországi helyzettel.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A pápát még nem hallottam ebben a témában, de nálam, mint nem vallásos embernél Kiss-Rigó László mától nem püspök. Annyit el kellett volna döntenie, hogy az egyház szolgája kíván lenni vagy a politika csicskája. Tegnap a püspök választott, ma szánom érte.
sünike
Főnökének ellent mond? Azonnali elbocsájtás. Ja, hogy politizál a püspök Úr? Azonnali kirúgás. Mit tanít a keresztény egyház? Szeresd felebarátaidat. Ő ennyire szereti? Jah, hogy rá nem vonatkozik! Világos! :)
Manhattan
Szégyen, hogy megyéspüspök lehet, egy sötét és ostoba rasszista! Az aktuális hatalom legundorítóbb kiszolgálója! Ócska lélekkufár...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.