Nem lehet betelni a földművelésügyi miniszter legújabb fotóival, akinek a földműveléshez valószínűleg annyi köze van, mint amennyire a szőlőt sportzakóban szokás szedni. Az etyeki "diplomata szüreten" nem is hatékonyság és a józan ész volt a fő szempont, hanem, hogy ezek a képek elkészülhessenek diplomatáink Facebook-oldalaira. Csodáljuk hát meg a legjobbakat, ha már ennyit szenvedtek érte!

Melyik a szőlő? Ez?
Facebook / Fazekas SándorMelyik a szőlő? Ez?
A jól ismert megtekintő póz.
Facebook / Fazekas SándorA jól ismert megtekintő póz.
Fazekas úr, ilyen kordon szőlőt lehetne telepíteni a határra is!
Facebook / Fazekas SándorFazekas úr, ilyen kordon szőlőt lehetne telepíteni a határra is!
Kő-papír-olló.
Facebook / Fazekas SándorKő-papír-olló.
Kész. Ebédeljünk.
Facebook / Fazekas SándorKész. Ebédeljünk.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
A vaddisznók egyék le a lábadról a makkos-cipődet.
Vajon mit tud ez a f@i, hogy még mindig miniszter ezzel a vaktyúk ésszel?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Zabálni ment oda nem dolgozni !
Meg jópofizni !
lampa laz
A vaddisznók egyék le a lábadról a makkos-cipődet.
Vajon mit tud ez a f@i, hogy még mindig miniszter ezzel a vaktyúk ésszel?
zöldszem
@lampa laz: A hierarchia minden alkalmazottja addig emelkedik a ranglétrán, míg olyan munkakörbe nem kerül, amelyre alkalmatlan...
Hellcat
Dísz szüret...hülyeség...egy rendes szüret közel nem így néz ki :D
eszegfu
@lampa laz: Vaktyuk is talál szemet... kb. ezt tudja.
pbalage
remélem nem sérült meg a nagy munkában.
Hofipisti
Ezt hívják cimbalmos szüretnek. Indulhatnak a giccs-bajnokságban.
Magyarország jobban teljesít!
Toby
Meg kellett mutatni, hogy meg tudja különböztetni a szőlőfürtöket és a karót egymástól, a kordondrótról meg tudja, hogy ruhaszárító ! Elvégre ért hozzá. Hogy még miért nem vágták ki a mocskos mutyikkal, nem tudni !
papa.49
@Toby: Viszont jól tud nyalni, kb. ezért))))))))))
vitriol
@lampa laz: pl.: azt tudja, hogy hogyan kell büntetlenül lopni, csalni.
joopapa
Nem találtak egy volt tsz elnököt erre a pozícióra? Ez a foszer annyit ért a mezőgazdasághoz, mint én a asztrofizikához, mert a fityesznél az a módi hogy minden pozícióba olyan embert teszneki aki még véletlenül se ért ahhoz amire kinevezték! Mert ha értene ahhoz amit csinál esetleg feltűnne hogy nem jól csinálnak valamit, lásd Ángyán úr esete!Ezeknél a képeknél csak az a kép a rosszabb amikor segély csomagot oszt ez a szerencsétlen zsebre bas..ott kézzel és olyan pofával mint aki egy leprásnak ad egy csomagot!
nezelodo
Ej de ismerős ez a kép, nagyon hasonlít arra, amikor a PB, meg a KISZ Bizottság szervezett szüretet a cégnél. Szerencsétlen munkahelyi vezetők szólni sem mertek a pusztítás láttán, meg szemlesütve nem vették észre melyik vendég öntött föl a garatra. A munka végén meg megköszönték, a "nagy segítséget". Igaz cimbalmot nem kellett cipelni, mert azok még szemérmesek voltak, nem jutott eszükbe, hogy kivitessék a szőlőtáblához, cigányzenekarral együtt. A maiak már tudják, hogy mulat a magyar úr, ekkora csődületben.
lajospapa
Oszt bé voltak é jelentve ezen munkások, volt é balesetvédelmi oktatás, egyáltalán a munkaügyi ellenőrzés ilyenkor hol van?
libellle
@nezelodo: Itt a foton pedig elegáns ruháju emberek vannak. Pah.. milyen jol megy a magyarnak igy jár el a földmunkár elvégezni.
papa.49
@libellle: Azok csak a potya ebédre érkeztek, a melósok meg nincsenek a képen)))))))))
KERKA
Így szüretel egy tüke magyar. Kürtős kalács fahéjasan, reggeli előtt szatmári szilvapálinka.
Makkos cipő fehér frottir zoknival. Délután cigányzene.Közben lehet tárgyalni, mennyi támogatást kapjon az etyeki leányka?:))
volvós
A cimbalom egy szüret legfontosabb kelléke !!!
papa.49
@volvós: Cimbalom nélkül tapodtat se))))))))
KERKA
@volvós: 20.37. Na meg a rágógumi. Az első sor közepén ül két nő figyeld mekkora rágógumi lufit fújnak a közös fotó kedvéért. Diplomata feleségek?:))
Kamcsatka
@Toby: Dehogynem tudod. Feltétlenül kiszolgálja a fél-ázsiai maffiózó gazdáját. Köztörvényes bűnözőként aktív tagja a fidesz maffiának. Szakmailag egy totális sötétség, emberként egy igazi görény. Röviden, abszolút megfelel az általános fideszes elvárásoknak.
karma1
Az egyik kepen a holgyike tokig fekete muanyag nyaklancban... Ez a csucs... Marmint negativban, hiszen mint tudjuk, ez a szep gyongyor direkt segit hajladozaskor beakadni a szolotokebe...

Hulye liba...
nezelodo
@lajospapa: Bizony, ha nálam szüretelne a rokonság, nem lenne drága a hatóságnak a méregdrága helikopter légióra, hogy elkapják valamelyik nagymamát feketemunkáért.
mate03
@nyanya001:! Abból a szőlőből,amit ezek leszedtek ,nem sok bor lesz! De a repiből,néhány szegény család,hetekig megélne!
nyanya001
@karma1: Meg a gyöngysor kifejezetten szüretelésre való :))))))
karma1
@nyanya001: Tudod, amikor meg otthon voltam, akkor azert epeszubbek voltak a "szuretelok"...:o))))
Bercifiu
Miért jó az, ha valaki folyton bizonygatja, hogy egy szellemi toprongy? Inkább bújna el a kamerák elől, hogy kihúzza az időt, a választásig.
Lepényleső
Ahol cimbalom,és nagybőgő van a képen,ott bizton állíthatjuk,hogy lázas tevékenység folyik,az ó bort követően.(A szőlő szüretelése; tűzkeresztség a politikai életbe való hajlandóságra. Úgy tűnik,hogy kesztyűs kézzel bánnak velünk,ennek ellenére ledarál-
nak,kipréselnek,betaposnak törköly pálinka alapnak,kifőznek,aztán kidobnak bennünket,
a leendő javak élvezetére hivatkozva,amit mi sohasem kóstolhatunk,csakis ők.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.