Rogán Antal lett Orbán Viktor kabinetfőnöke, ezt saját maga jelentett be ma. Emiatt le kellett mondania a frakcióvezetői pozíciójáról, amit pedig Kósa Lajos örökölte meg. További változás, hogy Gyürk András a Fidesz ügyvezető alelnöke lesz – írta a VS.hu.

Rogán kinevezésének egy valaki biztosan nem örül: Lázár János. A Miniszterelnökséget vezető miniszter ugyanis attól tart, ha szervezetileg hozzá fog tartozni politikustársa, akkor majd neki is kell felelnie a döntései miatt, ezt pedig semmi esetre sem szeretné. Az viszont már elfogadható lenne számára, ha Rogán és stábja hivatalosan a miniszterelnök alá tartozna.

Egy kormányzati forrás arról beszélt a lapnak: Orbán kedd este hívatta be a parlamenti dolgozószobájába Lázárt, ekkor közölte vele, hogy Rogán lesz a kabinetfőnöke. Ezt az informátor szerint a miniszter “egész pályás letámadásnak”, “ultimátumszerűnek” nevezte. Már csak azért is, mert Gyürk András is jóban van a frissen kinevezett kabinetfőnökkel, együtt kezdték politikai karrierjüket a Fidelitasban.

A VS szerint Lázár holnapra eldönti, hogy lemond-e, ha pedig igen, azt valószínűleg a szokásos csütörtöki Kormányinfón teszi meg.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tényfeltáró
A führer megijedt, hogy lézer jancsi lesz a váltója? Pedig ami késik, nem múlik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Mielőtt Lázár kiszökne a hátsó kijáraton, számoljon csak el szépen a milliós luxusútjaival, és hogy kire költött még abból a pénzből. Bírósági ítélet kötelezi ár, bár még nem jogerős, mert Lázár fellebbezett, ha jól tudom.
Hellcat
Majd feláll a húsosfazék mellől pont az "annyitisér"? Ezt nem hiszitek ti sem gondolom...
eszegfu
"Miniszterelnökségi forrás" szerint a Fidesz sem tudja mit is jelent ez a funkció, mi lesz a feladata, jogköre? Kicsit megpöcköli Lázár orrát ezzel az alá-fölé-, vagy melléhelyezéssel.
Szeparepa-
Semmi értelme nem lenne lemondania, és szerintem nem is fog lemondani. Lázár akármekkora seggfej is, a fizeSS maffia egyik legtehetségesebb és leghitelesebb politikusa (oké ebben az alja söpredékben ez mondjuk annyira nem nehéz), nagy karrier előtt áll, az ügyefogyott Rogánt, ha mondjuk egyszer pl mindketten miniszterelnöki ambíciókat fognak ápolni, röhögve lesöpri a színpadról... Ez kevés lenne hogy lemondjon, lehet hogy nem tetszik neki, de kizártnak tartom hogy ennyi elég legyen ahhoz, hogy lemondjon... a pontot az i-re úgyis a viktátor teszi... mert még ha le is mond, Orbán úgysem fogja elfogadni azt... egyik legjobb emberét nem fogja elengedni nyilván...
Cicamama55
Tud hazudni? Tud! Tud a semmiről hosszasan nyilatkozni? Tud! Kósa alkalmas Rogán helyére...Eben guba...
mariaberta
És ebben a beosztásban is állandóan ásítani fog?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.