Schmidt Mária el nem indult volna semmi pénzért Szíriából. Nem csak akkor, ha neki kell fizetni az úrét, hanem akkor sem, ha neki fizetnek. Akkor sem, szétbombázzák körülötte a város. Akkor sem, ha lebombázzák a házát. Akkor sem, ha a szomszédait elevenen elégetik a szeme láttára. S akkor sem, ha az a veszély fenyegeti, hogy eladjéák szex-rabszolgának. A nyájas olvasók ez utóbbit érintő, 18-as karikával fémjelzett, gondolatait ezennel visszautasítom. Látatlanban. Igenis tudomásul kell vennünk, hogy mindenki elmenekülhet, de Schmidt Mária soha! Ő ott állna a vártán, míg az utolsó rabszolga-kereskedő is el nem megy. Nélküle.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Jaj, gyorsan-gyorsan, ,.. most dobjunk ossze ennek a hulye oregasszonynak egy repjegyre valot Sziriaba... Oszt hadd varja ott a rabszolgakereskedoket! (Persze, csak ONE WAY TICKET-re!)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@papa.49: Már több igenokosnak javasoltam, hogy segíthetnének a probléma gyökerénél. Pl. Damaszkusz határába vconulhatnának ki pincérruhában és bakancsban.Schmidt ls Wittner mehetne velük. Rémképnek.
eugen4402
Ha csak a megsemmisített műemlékeket meg lehetett volna menteni S. M. delegálásával, már megérte volna az UNESCO-nak a Schmidt-misszió finanszírozása.
papa.49
@GeoCravker: Nem bánom, bár a terroristák sírva menekülnének Szíriából, ha ez a két ,,szépség,, megjelenne ott, sőt szerintem még a menekülők is elkerülnék hazánkat))))))))
GeoCravker
@papa.49: ki kellene akkor nevezni őket a határvadászok előretolt bástyáinak? :-)
papa.49
@GeoCravker: Seprűt alájuk, és már a légvédelem is megoldott, képzeld csak el a hangsebességgel suhanó spinéket, miközben ,,szőnyeg bombáznak))))))))))
GeoCravker
És S.Marcsika, a millióin, a kanpén üldögélve ismét megmondta a tutit a menekültekről
propeller.hu/itthon/3156823-prohle-humanitarius-celbol-sem-lehet-szelesre

Ennyi ésszel tényleg elmehetne elrettentő erőnek inkább...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.