A magyarországi koptok vezetője sosem találkozott azokkal az állítólag idehaza letelepített kopt keresztényekkel, akikről Balog Zoltán és Orbán Viktor is azt állítja, hogy befogadtuk őket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Persze, hogy a koptok nem hallottak róluk, mivelhogy maroniták voltak a megmentettek, csak konspirációs okokból mondott Balog "kopt"-okat...
papa.49
@eugen4402: Már azt se tudják, vagy nem is érdekli őket hogy mit hazudnak))))))))
eugen4402
@papa.49: Tudom, hogy hazudnak, de eszembe jutott, amikor kissrác voltam és kimentem pecázni, először mindig "beetettem". A fenti hsz.-t annak szántam, hátha ráharap valamelyik kapitális példány. :-)))
papa.49
@eugen4402: Még csak most kezdődik a ,,munkaidejük,, egyenlőre folyik az eligazítás, meg a kiválasztás, hogy melyik legyen ma az ügyeletes ,,megmondóember,,)))))))))
eugen4402
@papa.49: Igazad van, ezek nem kapkodják el a rajtot... Most kellene figyelni az előszobaajtóra, nehogy valaki nyitva hagyja, mert azok a q.va kutyák folyton beszöknek. :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.