Munkacsoportot hozott létre az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) az élelmiszer-pazarlásból adódó, évi mintegy 200 milliárd forintnyi veszteség csökkentése érdekében – mondta Kürthy Gyöngyi, az AKI élelmiszerlánc-elemzési osztályának vezetője az MTI-nek.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Azok akik ma pazarolnak, azoknak van rá pénzük, a szegények meg mindenféle ,,tudományos,, baromkodás nélkül is tudják hogy kaját nem dobunk ki)))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.