Rogán Antal miniszteri kinevezésével október közepén feláll a Propaganda és Tájékoztatási Minisztérium. A hivatalosan Miniszterelnöki Kabinetirodának elkeresztelt intézmény létrehozásával újabb szintre lép a közpénzből finanszírozott kormányzati propaganda. Az Orbán-kormány 2010-es fennállása óta milliárdokat szórt el a saját magát- és intézkedéseit népszerűsíteni hivatott kampányokra. Idén azonban minden eddiginél több pénzt költöttek erre a célra. Azt, hogy pontosan mennyit, nem lehet megmondani: a kormány gyakorta használja ki a kiskapukat és elsunnyogja a válaszadást. Ráadásul most, hogy a közérdekű adatok igénylését fizetőssé tették, az eddiginél is kevesebben akarnak majd utánajárni a közpénzek költésének. Mindezek ellenére mi megpróbáltuk összeszedni, mennyi pénzt költöttek el 2015-ben kormányzati propagandára. Arra jutottunk, hogy nagyon sokat.

Forrás: tenytar.blog.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Milliárdok a szar fényezésére,
az egészségügy meg a béka segge alatt !
Még egy ilyen aljas kormánya nem volt az országnak !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
A kórházak meg szétrohadnak...gratula.
Dr. Felipe
Ahogy várható volt. Nem véletlenül lett kinevezve rogan goebbels antal parasztgyerek a III. zorbánc birodalom propagandaminiszterének. Dőlni fog a lé propagandára mert a zemberek az istennek se akarják látni és érezni hogy milyen jólétben élnek, el kell hát magyarázni nekik.

Persze a tendert megint tonyó szomszédja fogja nyerni verseny nélkül.
Sziszifusz
@lampa laz: 16:56
Sajnos az emberek túlnyomó többsége nem látja illetve figyeli ezeket a híreket.
Tudatukig csak a kormányzati propaganda által sulykolt mantrák jutnak el. Amit a saját bőrén érez, az iránt érzéketlenné vált a magyar.
Sokan úgy vannak vele, hogy még a sz..r is ízlik ha az O. Viktortól származik.
Sikeres volt az agymosás.
justhpeter
Ez a plakátügy is közönséges lopás.
lampa laz
@Sziszifusz: szeretném tudni, hogy mi az a varázs szó, vagy kütyü, amivel ezeknek az idiótáknak sikerült kiüríteni úgy az agyukat, hogy csak a fidesz propagandát fogják fel.
Sziszifusz
@lampa laz: 18:49
Azt a varázsszót ami kitisztíthatja az emberek látását, valamelyik ifjú Fideszes potentát és társai mondhatják ki. Az ellenzéki pártok impotenciájuk miatt képtelenek bármilyen komolyabb kezdeményezésre.
A Fidesz belső erői robbanthatják szét ezt a rablóbandát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.