Újabb két mentőállomást adnak át uniós támogatással - közölte az Országos Mentőszolgálat kedden az MTI-vel. Bács-Kiskun megyében a jánoshalmai új mentőállomást kedden, Jász-Nagykun Szolnok megyében pedig a felújított tiszafüredi létesítményt szerdán adják át. A közleményben kitértek arra, hogy az uniós program keretében épülő 22 új mentőállomás közül hatot - Bátaszék, Aba, Böhönye, Pécsvárad, Aggtelek, Krasznokvajda - már átadtak.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
hvg.hu/itthon/20150724_orban_igeret_uj_mentoallomasok_csuszas

Orbán már tavaly "átadta", pedig még az alapkövet se tették le.
„A magyar egészségügyi rendszert biztos alapokra helyeztük (…) 22 új mentőállomás épült és 60 megújult” – büszkélkedett Orbán Viktor a tavalyi választási kampányban egy nagykanizsai átadóünnepségen. A miniszterelnök a mentősökkel kapcsolatban – bár ezt nem említette – arra az európai uniós fejlesztésre gondolt, amire Magyarország közel 11 milliárd forintot költhet.

Csakhogy a 22 tervezett új mentőállomásból a kormányfői avatóbeszéd elhangzásakor még egy sem létezett. Sőt – ahogy erre a Népszabadság idén év elején felhívta a figyelmet –, a legelsőt 11 hónappal később adta át ünnepélyes keretek között az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) főigazgatója. Burány Bélának legközelebb júliusban adódott lehetősége hasonló ünneplésre, amikor végre elkészült a Fejér megyei Abán az új épület.
Ügyes miniszterelnökünk van !
Clavigo
@nyanya001: EU-s pénzből...Már megint gyarmatosítanak...Oszt Csizmadia meg parkolópályán van a kreténjeivel...Nem lesz ebből baj ??
justhpeter
Így legalább hamarabb kiér majd a mentő Csizmadiához és a cöffögésbe belebetegedett haverjaihoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.