Az MSZP vezetése élesen elutasítja Gyurcsány Ferenc Sokak Magyarországa című röpiratát, de a Propeller információi szerint a helyi szervezetek inkább pozitívan értékelik a korábbi miniszterelnök javaslatait és megpróbálnak nyomást gyakorolni az országos vezetésre.

A DK elnöke által jegyzett dolgozat alaposan megmozgatja a balliberális világot. Pártok, politológusok, elemzők értékelik a szöveget. Az MSZP név nélkül nyilatkozó politikusai kikérték maguknak, hogy korábbi pártelnökük miért ír bármilyen javaslatot, és közölték: nem kívánnak azon az úton járni, amelyet a korábbi miniszterelnök javasol. Kommuniszitkusnak és elitistának nevezik Gyurcsányt.

Szocialista belháború a Gyurcsány-dolgozat miatt

A Propeller ugyanakkor úgy tudja: az MSZP végein, a helyi szervezetekben korántsem osztják az országos vezetés aggodalmait. Többen is jelezték az elnökségnek, hogy Gyurcsánynak igaza van. Más szocialisták veszélyt látnak a DK elnökének kezdeményezésében. Arra figyelmeztetnek, hogy ne egymással, saját belügyeikkel, a tisztújítással és a pártingatlanok eladásával foglalkozzanak a központban, hanem próbáljanak saját ötlettel, programmal előrukkolni.

A szocialista vezetés mellett nem kért a DK-elnök receptjéből a PM-es Szabó Tímea, valamint az Együtt, ugyancsak név nélkül nyilatkozó vezetői. Utóbbiak azt hangoztatták, hogy nem a röpirat tartalmával van bajuk, hanem azzal, hogy miért Gyurcsány írja le ezeket a javaslatokat.

A politológusok azt emelik ki, hogy a tétova baloldalon Gyurcsány az egyetlen, aki képes volt a kezdeményezésre. Somogyi Zoltán arról beszélt az ATV-ben, hogy üdvözlendő a dolgozat, amellyel tulajdonképpen az MSZP-nek kellett volna előjönnie. Kiemelte, hogy a röpirat szerzője óva intett a felelőtlen ígérgetéstől. Időszerűnek nevezte a megjelenést Ceglédi Zoltán is, hozzátéve: ha mindenki bénult, ők is csak Gyurcsányról tudnak beszélni. Ugyanabben a műsorban Lengyel László diktatórikus követelésekről, hitelességi problémáról beszélt, de kritizálta az MSZP osztogatást ígérő új politikáját is.

Másutt Böcskei Balázs jónak tartotta a Gyurcsány által javasolt választási párt ötletét, míg Csizmadia Evin azt taglalta, hogy az első gondolatok helyesek, de hiányolta a teljes kidolgozottságot. Érdekes, hogy Konrád György úgy nyilatkozott, Gyurcsánynak újra esélye lehet az élre állni és kihívni Orbán Viktort, pozitívan értékelte a röpiratot Farkasházy Tivadar is.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

prime777
Idióta szoci banda.Megélhetési pöcsök még mindig.Félnek Feritől mert mellette egyiknek sincsen sok esélye semmire.Agyhalottak.Tartanak tőle mert tehetséges.Sokkal de sokkal jobban mint ők.Az egyedüli ember aki Orbánnal felveheti a harcot.
A mostani miniszterelnök ellen egyik balosnak sincsen esélye mert semmi karizmájuk, semmi tehetségük a politikához és nem is elég tökösek.Orbán kineveti őket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
..."pozitívan értékelte a röpiratot Farkasházy Tivadar is."...

ez jóóóó...fajkasházinak teccett...
mié? ez most számít valamit?
prime777
@wagabund: Ha neked csak ennyi és az a véleményed az egészrő akkorl azt nem is kell kommentelni hol állsz és hogyan gondolkodsz.
prime777
Idióta szoci banda.Megélhetési pöcsök még mindig.Félnek Feritől mert mellette egyiknek sincsen sok esélye semmire.Agyhalottak.Tartanak tőle mert tehetséges.Sokkal de sokkal jobban mint ők.Az egyedüli ember aki Orbánnal felveheti a harcot.
A mostani miniszterelnök ellen egyik balosnak sincsen esélye mert semmi karizmájuk, semmi tehetségük a politikához és nem is elég tökösek.Orbán kineveti őket.
Főlökött
A dolgozat mellé, egy kis magántánc - mellékletként nincs csatolva ?
Butautáló
Az Mszp egy nagy semmi már! A féltékenykedés helyett ideje lenne dolgozni!
vonotok
@prime777: Teljes mértékben igazad van. De mért csak mi látjuk így??? Az MSZP vezetősége mért nem fogja már fel, hogy az egész " baloldalt " a béka segge alá taszítja az Önös belharcával.
vonotok
@Főlökött: Ritka egy szerencsétlen senki lehetsz, ha neked az egészből ez maradt meg.
Főlökött
@vonotok: Tetszik tudni :

1., a személyeskedés primitívségre utal, így én kerülöm ezen ténykedést ! Mint mindíg !
2.,Amúgy szeretek senki lenni :) mert az nagyon jó nekem, ha nem tűnt volna fel, eddig :).

Ezen személyről inkább az jut eszembe, amit skandáltak " mondjon le..."-és még akkor finom voltam ! Neki nem jött le, ez vagy felfogási, avagy pszichiátriai gondok lennének - nem tisztem eldönteni, ezen tényállást :) ! Vannak erre szakavatottabb szervek, akik megteszik.
Még azért vagyok abban az öreg korban és voltam abban a beosztásban, amikor szentem és családja kimentése volt a téma, mert féltek a következményektől ! Vélelmezem erre nem tetszik emlékezni, pedig olyan állapotok voltak !
Szóval a politika szemétdombjának bugyrából, valaki felvauzik valami agyamantséget, figyelembe véve azt is, hogy ki mondta, már elnézést, de annyit is ér, ahonnan jött a véleménye.
Menjen vissza a szemétdombra, ahová való, ahonnan jött az egész !
Mindezt elfogultság - politika mentesen adtam elő, mivel pártkönyvmentes vagyok, szerencsére tájékozott - naprakész magyar állampolgár.
Így joggal kérdezhetem, Ön is az lenne ???:)

Amit olvastam, kétlem :) Kérem, gondolja végig álláspontját !
Tisztelettel.
adrenalink
@Horizont: 16:08-ra Szerintem, ha Orbánnal szemben nem tud fellépni egy új párt, tökös vezetővel az élén, boritékolom a fityisz újabb győzelmét! Gyurcsány soha nem volt népszerű, még az úgynevezett baloldalt is megosztotta. Ha sokat pattog, még újra meglehet a fityisz 2/3-a... Én szóltam!:-)
mariaberta
Miért is Gyurcsány írja? Mert mások nem képesek semmire.Az MSZP pedig csak azt csinálja, amit régen, amikor még Gyurcsány volt a miniszter elnök. Akkor hátba támadták, és most? támadják.
Ezek szerint most már nemcsak Orbán fél tőle, hanem a szocik is. Lehet, hogy követni fogják Szilikét?
tökölődő
@Főlökött: nem kell bazmeg ez a nyálaskodás, mert ezt te sem érted. Vén hülye vagy , aki itt a propin veri a nyálát és kész. Azzal kérkedsz , hogy tájékozott vagy. Akkor kellene tudjál különbséget tenni Gyurcsány és ezek a mai paraziták Orbán és betyártársai között. Sokunk számára ezerszer hitelesebb még ma Gyurcsány is, mint azok a főlökött mai elvtársaid, akik maffiaállamot csinált ebből az országból és nyomorba döntötte a családok több ,mint felét. Kussoljál inkáb te agyoniskolázott vén köcsög.
Yoda69
Gyurcsany megprobalta megujitani az MSZP-t. Betonfalba utkozott.
A DK reformot hirdet es eselyt ad az orban maffia levaltasara. Jelenleg egyedul Gyurcsany kepviselei azt az erot ami a fideSS/jobbik kihivoja lehet.
Az MSZP-sek jobban tennek, ha inkabb a DK moge sorakoznanak fol, hogy valoban utokepes erot jelentsenek 2018-ra.
Eriksson
Orbánnak nincs is mitől tartania, mert Gy.F ellehetetlenítéséről maguk a volt "elvtársai" gondoskodnak. Hiába akar valamit, támogatóinál sokkal több a baloldali Gyurcsány ellenes összefogás akarata, ereje.
A Feritől már régen nem fél senki, mert nincs is miért. Politikailag nem tényező.
Főlökött
@tökölődő: Már több ízben elmondtam, hogy egy bölcs okító és tanító-mesterem mondta annó - "a személyeskedés primitívségre utal".
Így én ezen ténykedést kerülöm, úgyanúgy a trágár beszédet is! Ha valaki a véleményét ezek nélkül nem képes elmondani, hát az igen sajnálatos !

Amúgy pedig Gyurcsány már rég leírta magát! Bizonyított, nem jött be Neki, sőt majdnem menekülnie kellett, családostul. Soha nem állítottam, hogy Orbán jobb lenne.
Vannak "elvtársaim" de a szakmámban és szigorúan szakmai elvekről-megvalósításokról löncsölünk, nevezetesen analóg és digitális technikáról. Köszönöm vegyes vállalatom jól működik, fut a szekér - már magától, így többet lehetek a neten - propin :)
Szerencsére pártkönyv mentes vagyok és független, ami viszont Önről, olvasatomban nem mondható el.
Tisztelettel.
tökölődő
@Főlökött: Kedves Elvtárs ! Maga nem volt véletlenül a korábbiakban szandokán, entero, lehetújrakétharmad, stb neveken a propin? mert akkor mindent értek. Gratulálok, ha azóta is megvan a gyár, a szakmaiság, vagy az idegsebész testvér/sógor a pécsi klinikán, meg minden olyan ami ezeken a nick neveken dicsekedésre ( mások által közútálatra) adott okot ? Mert a stílus ugyanaz.
Főlökött
@tökölődő: Tisztelt Uram. Én soha sem voltam más néven, valakivel keverni tetszik! Amióta felregisztráltam a propira és más-engem érdeklő audió honlapokra, ezen a néven irogatok szösszeneteket. Amúgy egyedüli vagyok, nincs testvérem.
Soha nem volt kenyerem, hogy illegalitásba vonuljak, más néven. Azt meghagyom a trollkodóknak :)
Azért is fontolom meg, kinek és mit írok, milyen stílusban, hogy a későbbiekben se legyen gond-probléma ebből. Főleg az elfogulatlan tényekkel, a valós - alátámasztott valósággal szeretek foglalkozni.
Tisztelettel.
világlátó
Szörnyű ahogy itt üzentek egymásnak. Ugyanakkor érdekes is, mert a sok indulat arra mutat rá, Gyurcsány Ferenc még nem teljesen elveszett ember. Az ellene irányult karaktergyilkosság már akkor megkezdődött, amikor miniszterelnök , majd pártelnök lett.
A karaktergyilkosok, mind a saját pártbeliek közül, mind pedig az ellenzék méregkeverő műhelyéből valók a sötétben találkoztak, megegyeztek. Bejött nekik. A bűn, az aljasság, az irigység és a bosszúvágy találkozott azzal az intellektussal, ami a mai napig itt tobzódik a fejünk felett, törvények ezreit, rendeletek ezreit ontja közénk és guzsba köti a kezünket de a gondolkodásunkat is.A folyton helyezkedő politológusok, vélt népszerüségük megtartása miatt ráültek a folyamatosan sározó gyurcsányhullámra, ezért számomra ők nem elfogadhatók. Lengyel László állásfoglalásán igen csak meglepődtem.Egy új helyzetben új emberekkel, a tisztesség és az állampolgári , politikusi felelősség és becsület talaján el tudnám képzelni akár miniszterelnöknek is. Nincs ember, aki tudott volna eredményesen kormányozni, amikor a sajátjai elárulják, az ellenfelei elgáncsolják, miközben ránk zúdul egy az egész Európát, sőt még a tengeren túliakat is megrázó gazdasági válság.
Hogy ő sem egy zseni, egy polihisztor? Igaz.Nem született Orbán Viktornak .De normális, értelmes, ezért az országért tenni képes csapattal, talán mégis esélyt kellene kapjon. Azt hiszem, ha újra felvehetné a kesztyűt, a sikertelen próbálkozást követően még nagyobb gondossággal tenné a dolgát. Persze ez a személyes véleményem.
világlátó
Talán ha gondosan elolvasnánk a dolgozatot, talán nem arról kellene sértő üzeneteket továbbítanunk egymásnak, hanem értelmes vitát is el tudnék képzelni. Amíg leragadunk a pocskondiázó bérszószólók és tollnokok szintjén és csak azt szajkózzuk, amit ezek a szánkba adnak, nem is jutunk előbbre. Hogy Gyurcsány Ferenccel sem? Hiszen egyszer már lebukott, ...hazudtunk reggel, délben este... Ha a maiak áldásosnak nem tekinthető regnálásáról is lehullna a lepel, azt hiszem félreállna a szája néhányunknak. Hogy hazug az egész politika? Igen azzá lett. Mi közülünk néhányan mégis életüket és vérüket adnák ezért a mai politikai éráért.
nezelodo
Nem kell a szociknak külső ellenség, elvégzik ezt a munkát saját maguk is, és végül a Kövéri intelmeknek megfelelően kirúgják maguk alól a sámlit.
patyuka
"Az MSZP vezetése élesen elutasítja Gyurcsány Ferenc Sokak Magyarországa című röpiratát, de a Propeller információi szerint a helyi szervezetek inkább pozitívan értékelik a korábbi miniszterelnök javaslatait és megpróbálnak nyomást gyakorolni az országos vezetésre."
.
Nem tanulnak még a saját kárukon sem! Pedig nem ártana emlékezniük, hogy bár vezetőként többször is hátba támadták/szúrták Gy. F.-et, távozásának és a DK megalakításának végső indítéka az volt, hogy álságos kifogásokkal és fondorlatokkal megtorpedózták az ún. pártszavazásos javaslatainak eljutását a párttagsághoz és a szimpatizánsokhoz. Utána viszont volt képük nagy elánnal hangoztatni, hogy ők bizony "megújultak, megtisztultak", de ez mindössze abból állt, hogy háttérbe szorítottak néhány egykori idősebb potentátot. Mert annak a mikéntjéről és a 'mihezképestről' egyebet - akár csak formálisan, lózungokban - nehezen tudna bárki is tanúbizonyságként előráncigálni, holott az a (ki)válás nem most volt... Ej, pedig azok az ominózus pártszavazásos tézisek piszkosul megfeleltek volna 'mihezképesként'! Vagy éppen azért kellett annullálni őket (is)?
A fent illetett "MSZP-veztők" azóta is folytatátják tovább a már alig-alig létező egzisztenciális koncon való marakodást, az esztelen pozícióharcot - nem feledhető a választások előtti Bajnai-Mesterházy-féle kakaskodás, a 'mi már megkötöttük a magunk összefogását''- féle kiszorítósdi... sem -, nem törődve azzal, hogy az efféle hőzöngésekkel teljesen ellehetlenítik az MSZP-t...
.
Azzal a baromsággal pedig, hogy Gyurcsán megosztó, fel kellene már hagyni, mert az, aki - esetünkben - pártpolitikusként nem megosztó, annak lényegében nincs semmi karakterisztikusan újító/problémamegoldó mondandója.
Az ellene kárálóknak ez esetben is Gy. F. szándékának, gondolatainak hamisságát kellene adekvát módon igazolni, és nem - olykor egészen infantilis szinten - személyeskedni!

Lengyel László azon állítása pedig, mely szerint Gy. F. diktátorként viselkedik, amikor megmondja,...
világlátó
@patyuka: Megtisztelő, hogy több kérdésben egyetértünk.
patyuka
@patyuka: folyt.: hogy szerinte mik lennének a gyökeres változásokhoz vezető teendők, azaz politikusként egyértelműen leírja pártja krédóját, aligha racionalizálható (sic!), mert...
mariaberta
@Főlökött: De hülye vagy, még mindig nem tudod, hogy az egy kis vidámság volt egy munkatársa esküvőjére? Ebből csináltatok ekkora felhajtást?
egyvandor
Az a párt amelyik hátba támadta egykori egyhangúan újraválasztott főnökét, mert annak kezdeményezésére egy pár privilégiumot fel kellet volna számolni, meg a látszat politika helyett dolgozniuk kellet volna, amelyik zokszó nélkül felesküdött Gorbánék tabletjén összeállított tákolmányára, mára a szétesés szélén áll és Gorbán által elszórt morzsákért hajt.
Számtalan esetben (pl manyup) cserben hagyva azokat akik bizalmukat helyezték beléjük. Eddig mindig kaptak tőlem szavazatot, bár legutóbb csak az összefo.ás miatt.
Szerencsére még akadnak a fideszkdnp és szatelit pártjain (jobbik lmp) kívül demokratikus értékeket tiszteletben tartó más pártok, akikre lehet Gorbánék ellen szavazni.
egyvandor
mariaberta Az érvek vakhitűekre nem hatnak. Akkor is húúúú. Akkor is bajnai, akkor is GyF, akkor is bárki aki csúnyán mert nézni Gorbánra, ...
karma1
@vonotok: 15.09-re: A baloldal pontosan ugyanugy fel Gyurcsanytol, mint orban es a fideSS, mert Gyurcsany becsuletes, tabula raza-t akar csinalni, ami azt jelenti, hogy jobboldali es baloldali bili egyszerre dol... Ezert hagyta ott annakidejen az MSZP-t is, mert nem tetszett a tesze-toszasaguk, es a ven hulyek (na meg a karrieristak, megelhetesi baloldaliak is) inkabb maradnak a langyosvizben dagonyazva, minthogy lemondjanak a meg hatralevo eletukre a jo kis zsiros parlamenti ellenzeknek jaro fizetesrol...Szegyen, hogy meg mindig par becstelen szemelytol fugg egesz Magyarorszag sorsa...:o(((
Főlökött
@mariaberta: 1., Nem ismétlem meg az idézetet, mert ha kétszer nem volt elég, hogy fel is fogjuk annak tartalmát, hát akkor az sajnálatos.
2., Nem csináltam én felhajtást, főleg nem a "vidámságból", mivel azon ténykedése, már csak a hab volt a tortán.
Volt ott rendesen más is a füle mögött, ami miatt le is kellett mondania, csak szelektív az emlékezetünk(!), avagy nem akarunk rá emlékezni. Egy ország borult lángba, az utcára nem lehetett kimenni biztonságosan. Tömegek felhevülten skandálták a magukét. A porondról való lelépése sem volt egyszerű, mert betolt egy olyan személyt a helyére, mely sok-sok ember megélhetését ellehetetlenítette, nagyon sokan lettek öngyilkosok, ezen személy ténykedése kapcsán. Ezen családoknak nemhogy nem volt mit enniük, tetemes adóságot is felhalmoztak, mely kezelhetetlenné vált, vitte a teljes vagyonukat. Ezek a tények!
Szóval örüljenek, hogy megúszták büntetlenül!
Félreértés ne essék, a mostaniak sem jobbak csak, hogy ne legyek elfogult. Apróbbak : Tolnai-Fazekas balhé, MET, a Nemzetközi Bíróságon megbukott cigimutyi, gripen balhé, Paks, stb., stb., stb.

Mivel Gyurcsány már bizonyított, mármint azt, hogy maximálisan alkalmatlan a feladatra, tényleg semmit sem kell tovább ragozni ezen ügyben, sőt felhajtás sem kell neki :).
Tisztelettel.
Pálinkafőző Rézüst
@Főlökött: "... nagyon sokan lettek öngyilkosok,..."
Hányan is??? Miért hazudozol itt folyamatosan??? És még te beszélsz "pártatlanság"-ról? Eddig csak olvasgattalak, ez volt az első, és egyben utolsó hozzád szólásom, hazug emberekkel nem beszélgetek...Ugye megérted? Jah, nem vagyok libsibolsi, akik ismernek, - elég sokan- tudják ezt. Viszont: hazugság, fidesz a neved! És asszem ezen nincs mit bizonygatni...
mariaberta
@Főlökött: Nem az én memóriám a szelektív, hanem a Tied. Az országot, pontosabban Budapestet nem Gyurcsány borította lángba, hanem imádottad, meg az ő focista barátai.
De azt sem értem, mi az a jó, amit Orbán művelt az országgal, az emberekkel, értve ezalatt a magán nyugdíj pénztárak "megvédését", a korkedvezményes nyugdíjasok , rokkantak nyugdíjának csökkentését, a nyugdíjasok pofátlanul alacsony éves nyugdíj emelését, miközben maguknak 30 %-os emelést adnak, és lehetne még felsorolni jó néhány dolgot.
Orbánék teljes erőbedobással, társadalmi munkában- mondhatnám azt is kalákában -végezték és végzik a Gyurcsány elleni hadjáratot, úgy, hogy tőlem imádhatod G. Orbánt. Nekem ő egy hazug, pénzéhes, stadion -őrült, miközben kórházaink színvonala a béka s. alatt vannak.
Írhatnék még többet is, de így is sok időt szántam Rád. Mai szóhasználattal élve: Kívánok további szép napot.
mariaberta
A szocik belháborúznak? Szokásuk szerint egymást marják, fúrják, ahelyett, hogy ezt a kompániát végre eltakarítanák. Na ehhez kívánnék jó munkát, h a egyáltalán még képesek rá.
Pálinkafőző Rézüst
@mariaberta: nem, sajnos nem képesek...Ehhez egy VALÓDI balközép, vagy jobbközép párt kellene, egy markáns vezetővel, sajnos ma Mo.-n egyik sincs! Csak ez a meghatározatlanul katyvasz fidesz izé, ami már nem párt, hanem egy hitgyüli! És a hit az vak, és veszettül védi magát! Lásd Galillei, Giordano Bruno, és sokan mások...Ha (csak) a fideszes eftássi katyvaszon múlna, akkor ma már megint lapos lenne a Föld...
És nagyon afelé haladunk...:(
Főlökött
@Pálinkafőző Rézüst: Google a mi barátunk, ha érdekli a téma, miért nem keres rá? Én, igaz már régen, de több honlapon is olvastam a gazdákról, panaszaikról és elmesélték a történetüket, az egyik oldalról - sajátjukból.
Majd jött a másik oldal is, mely egy mosom kezeim előadással, én semmiről sem tehetek.

Egy tény, hitegetés volt, elvitték, nem fizettek. Ott hagyták őket olyan hitelekkel, melyeket takarmányozásra vettek fel. Pontosan hányan lettek öngyilkosok nem tudom, kérdezze meg a yardot, vagy keressen rá a neten. Ahol olvastam, több személyről beszéltek. Olyan személyekről, akiknek se állataik, se ingatlanjaik, se lakóhelyük, se betevőjük nem maradt. Vagy a cég, vagy a bank vitte, szabadon választható.
Főlökött
@mariaberta: Ha nem lenne ennyire szelektív a memória és a cikkek tartalmának egyoldalú felfogása, kicsit másképp látná az akkori helyzetet.
A történelem során megtörtént eseményeket, nem elég kiradírozni, mivel attól még megtörténtek. Valósak és tények maradnak, akármennyire nem szeretnénk!
Azt kijelenteni, hogy a demonstrálók fideszesek voltak :) Finoman mondva is vicces gondolat. Nem tetszett elolvasni azon részt vevőkről szóló cikkeket, akik elmondták mit-miért tettek és mire számítottak a kimenetel kapcsán. Reménykedtek egy jobb-stabilabb-kiszámíthatóbb jövőben, de nem jött be.
Mint már említettem, nincs imádottam a politikában, akármennyire nem is tetszik, de számomra pedig tény, hogy nincs.
Tisztelettel.
mariaberta
@Főlökött: Az akkori helyzetet a TV-ben láttam, és mostansá, ugyancsak láthattam. Nincs miről beszélgetnünk.
vonotok
@karma1: Tudod attól tartok, hogy generációk nőnek majd fel ebben a pocsolyában. úgy, hogy mindenki a saját megélhetést tekinti a legfontosabbak és nem számít majd e cél elérésében semmi, de semmi. Ha kell majd saját anyát is képes lesz kitagadni. Ez a kép sajnos a 80 ével ezelőtti Europára emlékeztett.
karma1
@vonotok: A meglatasod sajnos hajszalpontos, a jovokeped kisertetiesen hasonlit arra a 80 evvel ezelottire, amibol aztan egyenesen kovetkezett a nacizmus es az "e'lette'r" gondolat, ami a II. VH-ban kulminalt.
Es el kell, hogy keseritselek: sajnos, amikor a lanyom 8-os es kozepiskolas lett, abban az 5 evben annyira nem tudtak, hogy mit tanitsanak a tortenelembol, hogy az katasztrofalis. Tehat mar a mostani 33-36 evesek sem igazan tudjak megitelni, hogy mit jelent Trianon, a ket VH, aztan 56, es hogy mikent emlegessuk az oroszok kivonulasat.
Sztem mar most elkezdodott, amirol Te a jovobe gondolsz megtortenni...:o((( Sajnos...
tökölődő
@mariaberta: Hagyd már ezt a jóságos főlököttet ! Vén provokáló hülye azt kész. Már leírtam neki is. Erősen hajaz a régi propikirály enteró / szandokán-ra.
Pálinkafőző Rézüst
@Főlökött: rákérdeztem valamire, ami részedről tényállítás volt, nem válaszoltál rá! Várom a válaszod!
Főlökött
@Pálinkafőző Rézüst: Drága Uram, ott a válaszom fentebb. Mit vár még tőlem, keressem is meg Önnek ? Ezt nevesítik lustaságnak :)
Mint említettem a Google a mi barátunk, bepötyögi "Bajnai libái" máris kidob több száz oldalt :) De más kereséssel is sikerülhet a keresés pl.: "Hajdú-Bét és Novofarm" de még vannak lehetőségek.

Amúgy tessék, Én vettem a fáradságot és kerestem-megnyitottam Önnek egy oldalt, de ha venné a fáradságot találna még jónéhány oldalt, ezen témában : " hogy morálisan felelős kilenc ember állítólag a csőd miatt elkövetett öngyilkosságáért."
www.komment.hu/tartalom/20130603-a-hajdubet-es-a-valasztasi-kampany.html

Így már megvan az Ön által hőnáhított szám is és még a yardhoz sem kellett fordulnia :)

Akkor, annó melyiket olvastam, már bocsánat, de a bánat tudja, de nem is az volt a lényeg, hanem a tartalom.
Főlökött
ui.: Kérem azért azt ne várja el, hogy a 9 embert nevesítsem is :)
Tisztelettel.
vonotok
@karma1: Sokszor eszembe jut szegény történelem tanárom amikor a két világégésről beszélt : tudjátok gyerekek, az állatvilágban még fajon belül is felfalják egymást ha sokan vannak. Akkor még nem értettem. De most már világosan értem e gondolatot. Ön-ön magunkat kell pusztítani, mert sokan vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.